Vel, hva skal man si? Kombinasjonen mellom superhunk Channing Tatum og hans nakne kropp er vel mer enn nok til trekke horder av kvinner (og nysgjerrige menn) til kinomørket?

Spesielt når Tatums strippefigur i «Magic Mike» muligens kan konkurrere mot Mark Wahlbergs Dirk Diggler i «Boogie Nights» i konkurransen om hvem som har filmhistoriens lengste dingdong mellom beina. Eller tilhører lemmet vi kan se i den ferske red band-traileren over her egentlig Joe Manganiellos rollefigur med det passende navnet Big Dick Richie?

Uansett, «Magic Mike» er visstnok basert på Channings Tatums (ikke nå lenger fullt så) ukjente år som mannlig stripper, noe som åpenbart var god research til strippefilmen. Heller ikke Matthew McConaughey eller Alex Pettyfer har store problemer med å få av seg klærne, ser det ut som.

Tja, hva mer er det å si? Filmen er laget av Steven Soderbergh, har amerikansk premiere 29. juni (94% av brukerne på Rotten Tomatoes gleder seg til å se den, selv før noen anmeldelser er kommet, bombe) og norsk premiere er 27. juli. I mellomtiden kan du jo få din dose med Tatum i den glimrende «21 Jump Street», som endelig har funnet veien til norske kinoer. Visste du at han gjør stuntene sine selv? DET kan vi like.