«Dette er følelsen kids må ha før et nytt «Angry Birds» eller lignende,» skrev vår husvenn Asbjørn Slettemark på sin Facebook-side for noen dager siden.

Hva han ventet sånn på i spenning? Nye teaseren til «Anchorman 2», vel. Oppfølgeren til en film Asbjørn ser «en gang i måneden», og som har fått en evig hyllest på kroppen hans i form av en tatovering.

I dag kom den offisielle teaseren på nett, noen dager etter at en litt kortere teaser ble vist i forkant av «The Dictator» på amerikansk kino – noe som selvfølgelig ble filmet og lekket på nett:

Det er ikke mye vi får se i de to teaserne. Men det er akkurat nok til å skjønne at det tilsynelatende blir mer av det samme som i førstefilmen, og mer kan vi nesten ikke be om.

Fortsatt følger vi tv-ankeret Ron Burgundy (Will Ferrell) og hans posse i Action News Team, nyhetsjunkien Brick Fantana (Paul Rudd), sportsfantomet Champ Kind (David Koechner) og selvfølgelig den ikke like munnrappe værmannen Brick Tamland (Steve Carell). Det ryktes også at Luke Wilson vil gjenta sin rolle som den rivaliserende nyhetsmannen Frank Vitchard.

Will Ferrell sitter og skriver på manuset i skrivende stund (sic), og innspillingen vil starte senere i år – akkurat i tide til en ventet 2013-premiere. I mellomtiden kan vi trøste oss med en mengde bloopers fra mannen, som fortsatt er morsom (selv om han kanskje var på sitt laveste i den ferske komedien «Casa de mi Padre», som vi har sett her vi er i Cannes. Den filmen hadde fungert litt bedre som en mye kortere sketsj, egentlig):