Det legendariske filmselskapet Miramax var selve spydspissen i den amerikanske indiefilmbevegelsen på 90-tallet, og var blant annet ansvarlig for gjennombruddene til Kevin Smith og Quentin Tarantino.

Etter at Bob og Harvey Weinstein forlot selskapet i 2005 har selskapet ligget mer eller mindre brakk, men de siste månedene har de nåværende eierne snust på muligheten for å bruke den gamle Miramax-katalogen på nye måter.

For noen uker siden ble det kjent at Martin Scorsese ønsker å lage tv-serie av den gamle Miramax-filmen «Gangs of New York», og nå melder en rekke amerikanske filmmedier at Robert Rodriguez vil gjøre det samme med «From Dusk Till Dawn» (som ble utgitt på Miramax’ underbruk Dimension Films).

Filmen kom ut i 1996, men var ikke da noen stor suksess på kino.

Etter noen år og et langt liv på hjemmekino ble den imidlertid en kultfavoritt, som var med å gjøre Rodriguez til et større reginavn i USA.

Rodriguez vil imidlertid gå en utradisjonell vei med «From Dusk Till Dawn», skriver Coming Soon.

Distributør blir nemlig den kommende tv-kanalen El Rey Network, som retter seg mot et engelskspråklig latinamerikansk publikum i USA – en temmelig stor målgruppe der i gården. Tv-kanalen skal levere en god blanding av reality-tv, animerte serier, vanlige serier, musikk og sport. Og der er også Rodriguez styreformann.

Rodriguez vil skrive, regissere og produsere serien selv, og det er meningen at serien både skal utforske karakterene og historien fra originalfilmen og gi et større innblikk i aztekernes mytologi.