Bare snaue to uker igjen nå til premieren av «Django Unchained»Quentin Tarantinos mest kritikerhyllede film siden «Kill Bill 2».

Ikke at det trenger å bety all verden, da konsensus vedrørende Tarantinos filmer har en tendens til å endre seg over tid – «Jackie Brown» ble for eksempel møtt med veldig varierende kritikker, og jeg minnes at «Inglorious Basterds» fikk til dels fiendtlig mottakelse etter premieren i Cannes (begge filmene anses i dag for å være solide innslag i Tarantinos filmografi).

CollegeHumour har funnet en måte for oss å kutte ventetiden uansett, ved å klippe sammen popkulturelle referanser fra samtlige av Tarantinos filmer (minus «Django»), inkludert filmer han skrev, men ikke regisserte selv («True Romance», for eksempel).

Det er ikke så rent lite – helt fra starten har Tarantino vært kjent for å pepre manusene sine med henvisninger til sine favorittlåter, filmer og tv-serier.

Trykk play i videovinduet over.

Men vent, det er mer!

Her er et ordentlig ubehagelig innslag der Samuel L. Jackson nekter å svare på et spørsmål vedrørende Tarantinos bruk av «nigger»-ordet, med mindre intervjueren selv tør å ytre det: