Den sjette sesongen av fantasyserien er i gang! Første episode ble, i henhold til HBOs nye strategi om simultan publisering verden over, lagt ut klokka 03.00 norsk tid i natt.

Og slik blir det de neste ti mandagene, så det er bare å venne seg til det: Har du ikke en livssituasjon som ligger til rette for tv tidlig mandag morgen, må du komme deg gjennom ukas første arbeidsdag uten å spoile moroa.

Heldigvis kan Filter Film og TV hjelpe! Istedet for sosiale medier, anmeldelser og recaps kan du stille Game of Thrones-hungeren med å titte på vår fullstendig spoilerfrie forhåndsprat med Pål Stokka og Tonje Tornes, som gikk live på Facebook i går.

Game of Thrones: Vi lader opp til sesongstart med Pål Stokka og Tonje Tornes

Posted by Filter Film og TV on Sunday, April 24, 2016

Hun er tegneserieredaktør og selv forfatter av fantasylitteratur – nærmere bestemt «Kire»-serien. Han er forleggeren som gir ut bokserien på norsk og en vandrende harddisk av leksikal informasjon om dramatikken på Westeros-kontinentet.

Vi tenker faktisk at dette kan bli en regulær eller i det minste semi-regulær greie; at vi inviterer smarte folk til å snakke om «Game of Thrones» etterhvert som den nye sesongen skrider frem. Så har du innspill, spørsmål eller tips til folk som vil være med (kanskje du vil det selv?) håper vi at du tar kontakt.

Og i morgen kommer vår recap av nattas sesongstart!