Regissør Ridley Scott er en mann som fortsatt lager filmer.

Det ble klart i dag, da The Wrap kunne avsløre at «Prometheus 2» får premiere i mars 2016.

Dermed er en ny romreise for Noomi Rapace og Michael Fassbender, som meldte seg på oppfølgeren allerede for et par år siden, nå bare to fattigslige år unna.

Scott skal visstnok starte på jobben med oppfølgeren til «Alien»-forløperen så fort bibelfilmen «Exodus», hvor Christian Bale spiller Moses, er ferdigstilt.

Manuset var opprinnelig skrevet av Jack Paglen, som også har skrevet den kommende Johnny Depp-filmen «Transcendence», men nå er det roret overlatt til Michael Green.

Green har allerede jobbet med å skrive en ny «Blade Runner»-film sammen med Scott, og har ellers skapt TV-serien «Kings» og skrevet manus til «Green Lantern»-filmen.

The Wrap-journalist Jeff Sneider skriver at Green planlegger å skrive en oppfølger som er nærmere den skrekkinngytende tonen fra «Alien»-filmene enn det «Prometheus» var.

– I tillegg forventes det at oppfølgeren vil ha flere Davidandroider, noe som betyr at det blr mer enn én Michael Fassbender på skjermen samtidig.

Det er foreløpig uvisst om filmen vil forklare hvorfor folk ikke løper til sides når et digert rullende hjul av et romskip truer med å knuse dem.

20th Century Fox har foreløpig ikke bekreftet opplysningene til The Wrap, men de skal være fra en kilde tett på produksjonen.

Michael Fassbender er forøvrig snart aktuell med rollen som Magneto i «X-Men: Days of Future Past», som nettopp fikk ny trailer og har premiere i mai.