Tipper PR-byrået til Lars von Trier/Zentropa gned seg fornøyd i skjegget da de sendte ut posteren til von Triers kommende «Nymphomaniac» i morges.

Så provoserende, liksom, samtidig uten å vise noe som helst.

Jaja, den er i hvert fall et par-tre hakk mer subtil enn James Francos bursdagskake, som dukket opp på sosiale medier i går:

Det var jo mye snakk om at «Nymphomaniac» muligens/kanskje skulle bli klar til Cannes, men det gikk ikke. Og nå står filmen faktisk oppført med norsk releasedato i januar til neste år – noe som er ganske skuff for alle som hadde sett fram til hva den danske villbassen kan gjøre med halvpornografisk materiale som dette.

«Nymphomaniac» er fortellingen om det erotiske livet til en nymfoman kvinne (Charlotte Gainsbourg), som fortalt til sin gamle venn (spilt av Stellan Skarsgård) etter at han finner henne forslått i en bakgård.

Øvrige skuespillere i filmen er Shia LaBeouf, Jamie Bell, Christian SlaterWillem Dafoe og Connie Nielsen.

Det har også vært snakk om muligheten for å gjøre deler av «Nymphomaniac» til en tv-serie.

– Akkurat nå har vi nok materiale til enten tre filmer, eller kanskje to filmer og én tv-serie. Som regel pleier man å klippe vekk mange scener, men kvaliteten på opptakene er mye bedre enn forventet. Derfor er planen nå at filmene eller tv-serien presenteres samlet for kjøperne en gang i løpet av våren, uttalte produsent Peter Aalbæk Jensen til DR tidligere i vår.