Folk som har undret og grublet og gjettet på hva i alle dager animasjonsstudioet Pixars neste film skal handle om trenger ikke lide i uvisshet lenger.

Nå har nemlig Pixar og Disney offisielt sluppet handlingsreferat og første bilde av filmens hovedpersoner.

Ifølge Variety vil «Inside Out», som skal ut i juni neste år, fokusere på fem følelser. Bokstavelig talt.

Rollen som Frykt spilles av Bill Hader, Sinne av Lewis Black, Glede har tilfalt Amy Poehler, Avsky går til Mindy Kaling og Sorg tilhører Phyllis Smith.

Alle holder til i hodet til en 11 år gammel jente som heter Riley og bor i den amerikanske midtvesten.

Når familien hennes flytter til San Francisco får hun det litt tøffere enn hun er vant med, og det er opp til følelsene hennes å hjelpe henne med å justere seg til den nye hverdagen.

«Inside Out» regisseres av Pete Docter, sist sett bak spakene til nydelige «Up», en film som forøvrig har noen av de mest hjerteskjærende åpningsminuttene i en animasjonsfilm noensinne.

En mann som kan sine følelser, altså.

Helt overraskende kommer ikke nyheten om «Inside Out».  Pixar viste nemlig også frem Glede, eller Joy som hun heter på engelsk, under fanmessa D23 i fjor.

Der viste de også frem en annen film, som egentlig var planlagt for 2014.

«The Good Dinosaur», nå satt opp til november 2015, handler om en verden hvor dinosaurene ikke døde ut.

GoodDinosaur

Ifølge nettstedet Comingsoon følger historien en diger langhalsa apatosaurus ved navn Arlo, som må legge ut på eventyr med en liten menneskegutt som heter Spot.

Filmen regisseres av Bob Peterson og Peter Sohn, noe som er litt gøyalt å si høyt, fordi du oppdager at Peter Sohn høres veldig ut som Peterson.

Den har blant andre John Lithgow, Frances McDormand, Neil Patrick Harris og Bill Hader i noen av hovedrollene.

Ser man lenger frem, til 2016, kan Pixar-fans glede seg til en oppfølger for «Finding Nemo», døpt «Finding Dory». En annen oppfølger som skal være på vei er en fortsettelse av «The Incredibles».

I januar meldte også Latino Review at Pixar skal lage en animert «Star Wars»-film, men dette er foreløpig ikke blitt bekreftet.

La oss håpe alt går greit hos Pixar denne gangen og at de ikke sletter filmene fra PCen ved en feil, slik de gjorde med «Toy Story 2».