For alle Bond-fans gir nyheten om at Pierce Brosnan er i ferd med å gjøre actioncomeback litt ekstra forventningsbrus. «The November Man» har amerikansk premiere allerede til neste uke.

Hva slags film det er? Vi lar filmselskapet Relativity Media selv forklare:

«The November Man» er en tøff serie som gjenoppfinner spionsjangeren med Pierce Brosnan i hovedrollen, og som kombinerer de beste elementene fra James Bond, Jason Bourne og de elegante actionthrillerne fra 70-tallet. Vi ser frem til å lansere filmen senere denne måneden, og i tillegg utforske Peter Devereauxs farlige verden med Pierce de neste årene, sier Robbie Brenner ved Relativity i en pressemelding.

«The November Man», som baserer seg på franchisen til forfatter Bill Granger, handler om den pensjonerte agenten Peter Devereaux (Brosnan), som blir hentet tilbake til et høyst personlig oppdrag. Planen er altså å gjøre dette til en filmserie, og film nummer to er allerede under planlegging.

Også en annen Bond-skuespiller medvirker i filmen, nemlig Olga Kurylenko. Hun  fikk sitt store internasjonale gjennombrudd som Camille Montes i den 22. Bond-filmen «Quantum of Solace» (2008).

I forbindelse med promoteringen av filmen, deltok Brosnan på «The Tonight Show» med Jimmy Fallon der han spiller det klassiske Nintendo-spillet «GoldenEye 007» fra 1997. Klippet er hittil sett 1,2 millioner ganger på YouTube.

«The November Man» er regissert av Roger Donaldson. Tidligere har han regissert Brosnan i «Dante’s Peak» (1997), og er også kjent for filmer som «Cocktail» (1988), «Thirteen Days» (2000), «The World’s Fastest Indian» (2005) og «The Bank Job» (2008).

Det er uvisst om filmen kommer på norske kinoer.