Paul Walker omkom som kjent i en tragisk bilulykke før innspillingen av «The Fast and the Furious 7» var fullført, men hadde også én annen ferdiginnspilt film på trappene: «Brick Mansions», som du kan se traileren til i videovinduet over.

Filmen er en remake av den Luc Besson-skrevne «District 13», av mange (oss) regnet som en av Bessons beste actionfilmer.

Walker blir sendt for å nedkjempe en skurk, spilt av RZA, som ikke bare er en doplangende badass, men som også har fått et masseødeleggelsesvåpen mellom hendene.

Fyren og hans kumpaner bor i et område som er så farlig at myndighetene like godt har gjerdet det inn, men Walker og en medhjelper blir skyflet inn for å ordne opp.

brick

Hjelperen er for øvrig ikke hvem som helst – fans av originalen blir kanskje glade av å få vite at parkour-grunnleggeren David Belle gjentar sin rolle fra «District 13».

I registolen finner vi Camille Delamarre, som blant annet har klippet «Transporter 3» og «Taken 2». Delamarre er også annonsert som regissør for «Transporter 4».

Kan potensielt blir småteit moro dette – filmen kommer ut 25. april.

Filmen er for øvrig en samproduksjon mellom Relativity Media og EuropaCorp, begge selskaper Ulrik Eriksen har omtalt her på bloggen (les her og her). De har også annonsert at deler av inntektene fra filmen vil tilfalle et minnefond etter Walker.