Jerry Seinfeld har greid å finne et eller annet tidsriktig og henrivende meningsløst med «Comedians in Cars Getting Coffee», der han stort sett bare prater skit med andre flinke/kjente/rare komikere og kjører rundt i fine/kjente/dyre/rare biler.

Patton Oswalt er tilsynelatende stor fan. Den nye videoen hans «Let’s Go to the Movies With Patton Oswalt» (øverst) ligner i hvert fall noe veldig, og det er egentlig bare en fin ting.

Enn så lenge er det litt uklart om dette er en one-off eller en serie, men Oswalt og komikervenninna Karen Kilgariff har i hvert fall fått rote gjennom det digre Oscar-lageret etter noe kult å se på og prate om. De endte opp med noir-luringen «Blast of Silence».

I tillegg til at de kødder med stemmen til Marlon Brando og alle som prøvde å være ham, datidens litt lemfeldige forhold til ufrivillig klinings og tjukke folk med skjegg, er det rett og slett ganske interessant å høre hvordan de angriper filmtittingen sin.

Ikke prøver de så altfor hardt på å være artige heller.

La oss håpe at Oswalt får ta noen turer til ned i arkivet og greier å rote enda litt større navn fra filofaksen sin. Vi har i hvert fall veldig lyst til å se Adam Sandler dissekere «Aguirre, the Wrath of God» eller Larry David preike litt «Mrs Doubtfire».

Sånn apropos å prøve hardt.

Komikeren sliter generelt litt med å sitte i ro, og stod blant annet bak en av fjorårets aller beste tv-øyeblikk med den fantastiske «Star Wars»-fillibusteren sin i «Parks and Recreation».

Det var vel også rundt samme tid at han gjøglet med hodet til halve Twitter da han bombarderte eteren med tilsynelatende rasistiske, misogynistiske tandem-tweets. Var en plot twist der, vøtt!

Bare fordi vi synes Patton Oswalt er så himla dyktig, kan vi vel nevne at han også lagde en glimrende «True Detective»-parodi litt tidligere i år.

Om filmprogrammet bare skulle være en engangsgreie, er det nok med andre ord helt kurante muligheter for at Oswalt dukker opp et eller annet sted i et snålt kostyme ganske snart.