Oppdatering: Aj, her har vi dobbeltsjekket altfor dårlig. Firstshowing har nemlig nå vist at dette bare var en bløff, som riktignok stammer fra en Entertainment Weekly-journalist sin epostkonto, men ikke er publisert hos dem. Sorry!

Så potensielt nitrist! Eller kan det faktisk/muligens/mot alle odds bli morsomt?

Ifølge Entertainment Weekly har i hvert fall Mike Myers ferdigstilt et manus til «Wayne’s World 3».  Ideen om en ordentlig reunion har nok sirkulert lenge, og i hvert fall siden Wayne og Garth (Dana Carvey) dukket opp på «Saturday Night Live» i fjor.

Myers har imidlertid nektet for at en oppfølger kunne komme (selv om Carvey alltid har vært åpen for ideen), og har tilsynelatende også vært opptatt med en annen av sine franchiser – en ny Austin Powers-film.

Entertainment Weekly melder at historien følger Wayne og Garth mens de sliter med å tilpasse seg nye tider, noe som vel betyr at amatør-tvprogrammet deres må etablere seg på Youtube. Ekteskapet mellom Wayne og Cassandra er heller ikke problemfritt.

Hmmm. Men skal de fremdeles høre på Alice Cooper og Aerosmith, liksom? Og er det da et eneste menneske under 35-40 år som kommer til å ha interesse for filmen?

Uansett trenger vel Mike Myers å gjøre noe med en karriere som ikke akkurat blomstrer (sett bort fra stemmearbeidet på «Shrek»).

Hans forrige film, «The Love Guru» (2008), gikk i hvert fall på en kjempesmell økonomisk – den tjente bare inn i overkant av 40 millioner dollar og hadde et produksjonsbudsjett på over 60 millioner (markedsføring etc. ikke medregnet).

 

Apropos sellout:

Dette er selvfølgelig ikke det eneste filmatiske barndomsminnet som Hollywood prøver å tukle med for tida.

Også oppfølgere til «Twins», «Bill & Ted» og «Ghostbusters» er under utvikling.