Jeg skal ikke skryte på meg den helt store «Paradise Hotel»-kunnskapen, men jeg satt da og redigerte samtlige av Jazzgeirs «Paradise»-oppsummeringer i fjor (det var en lett jobb, som stort sett bestod i å fjerne noen av de verste banneordene).

Etterhvert ble oppsummeringene fullstendig vanedannende, og selv om jeg ikke så den siste episoden satt jeg nesten og ristet av spenning da Jazzgeir leverte sin siste tekst.

Men nok om det.

For et par dager siden var Dagbladets kjendisguru Jan Thomas Holmlund på settbesøk i Mexico, og kunne rapportere at Paris Hilton skulle gjøre en gjesteopptreden i den kommende norske sesongen av serien. Det var ikke akkurat noen bombe – i Danmark, der en ny sesong er i gang på TV3, hadde Hiltons deltakelse vært kjent lenge.

Men ledet denne kjendiscameoen til noe positivt?

Nei – i hvert fall ikke om vi snakker seertall.

Ifølge våre venner hos danske Comoyo Filter sank seertallene i Danmark med 20 prosent fra forrige sesong, og bare 220 000 dansker risikerte sin helse og sin forstand ved å se på sesongpremieren av realityserien i går. Paris Hiltons deltakelse hjalp altså lite – kanskje forståelig nok, da folk ser på «Paradise Hotel» for å se fulle og nakne narsissister drite seg ut, og ikke for å glo på en overbetalt kjendisdame.

Men herregud, det er hele 71 avsnitt av den danske varianten av «Paradise Hotel».

Blir det like mange i Norge? Det tror jeg ikke går, Jazzgeir.