Filmselskapet Paramount Pictures åpnet nylig YouTubekanalen «The Paramount Vault», hvor du kan se en rekke av selskapets filmer helt gratis.


Som med alt annet bra som skjer meg er det selvfølgelig en hake: filmene er kun tilgjengelig for personer i USA.

Dette er det heldigvis lett å gjøre noe med: globaliseringen har gjort at det aldri har vært lettere å flytte mellom land, og for deg som nordmann er det det letteste i verden å  flytte til USA og bestille internett hos en lokal leverandør. Nå er du også en person i USA med internett, og kan nyte filmene til Paramount helt gratis! Hvem vet? Kanskje du kan invitere noen amerikanske venner over til filmkveld? Kanskje se den romantiske og dramatiske «Ironweed» med Jack Nicholson og Meryl Streep? Kanskje servere litt vin? Hvem vet hva som skjer? Kanskje dere begynner å ha sex foran YouTube i den tomme amerikanske leiligheten din hvor det eneste du har rukket å ordne er internett-tilgang og to pappkrus til vinen? Hæ? Kanskje sex-lydene lager et trist ekko i din tomme amerikanske leilighet?

Du kan også følge disse stegene.

Etter å ha fikset dette er det bare å slå seg løs, hva med å for eksempel se Nicole Kidman i «Margot at the Wedding», «Texas Chainsaw Massacre 2» eller Chuck Norris i «Missing in Action»?

Valget er ditt, tjukken! God fornøyelse!