Ge-rrreit.

Full åpenhet: jeg har ikke fått sett på på de siste tre ukene. Jeg vet, ræva av meg, men har vært på besøk hos noen slektninger, og det viser seg at man ikke får inn TV3 i midtatlanteren.

Fra venstre: min filletante og firmenning.
Fra venstre: min filletante og firmenning.

Vi starter derfor med ukens tirsdagsepisode.

Men jeg tror likevel jeg har fått med meg det viktigste: Siden sist har forknytte Martine kommet i kontakt med sin indre sexgudinne, og Pierre har i naturlig forlengelse av det fått lettet på trykket, men smiler ikke mer av den grunn. Jo, og en ny fyr kom inn i boratdrakt. Sistnevnte var visst sykt lættis ifølge Jazzgeir, men så skal det sies at han har en greie for borattruser. Ja, dere leste riktig: jeg kjenner Jazzgeir. Han var i bursdagen min. Deal with it.

Av nye deltagere har vi tidligere nevnte Borat-Christer.

Man kan kanskje la seg lure til å tro at bladene han holder er enorme, men neida, det er faktisk Christer som er på størrelse med en vanlig ruccolasalat.
Man kan kanskje la seg lure til å tro at bladene han holder er enorme, men neida, det er faktisk Christer som er på størrelse med en vanlig cherrytomat.

Vi har Linn fra Bergen.

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 14.21.46

Vi har Kevin, som jeg først håpet var forrige Kevin, men som viser seg ikke å være forrige Kevin men en ny Kevin.

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 14.22.11

Og til slutt har vi fått enda en Sara. Hun har lånt Christers borattruse i anledning promoinnspillingen.

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 12.56.19 3

To stykker med samme navn? Hvordan i all verden skal produksjonsteamet unngå at dette bare blir surr? Svaret gir seg i åpningsvignetten, de har kjørt barneskoleløsningen og kaller dem henholdsvis Sara S og Sara E.

Det er tirsdag, og episoden heter «Mr and Miss Paradise».

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 23.11.49

Noe som jo selvsagt er HELT føkka. Enten skriver man ut begge ordene – Mister og Miss, eller ingen av dem – Mr og Ms. Dere gjør dette her bare for å plage oss tvangsnevrotikere, ikke sant?

Pierre våkner med ondt i huvet. Han har aldri hatt så ondt i huvet. Det kjenns seriöst som han har hoppat från andra våning og landat på sitt huve. Som ju ville förklarad en hel del, egentligen.

Frokost. Nu-Kevin er tydeligvis en sånn fyr som sier at han gleder seg til mat fordi han er så sulten. Mon tro om han gleder seg til å sove når han er trøtt? Eller til å gå på do når han må på do?

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 12.56.11 1

Han er også en sånn fyr som erter folk når de er fyllesyke. Stemmen hans skjærer som kniver i Pierres huvud. Og P-boy gir ham det onde ögon. Tror jeg, det er umulig å se forskjell på nøytralfjeset hans og olm-skuling-fjeset hans. Men uansett, hurra, vi har kime til konflikt! De er som ild og vann! Katt og mus! Cola light og mentos!

Jeg heier på Pierre. Jeg får også ondt i huvet av Kevin, og jeg har ikke engang drukket.

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 14.26.42

Det kommer et brev om at gjengen skal velge hvem som skal få velge først kostyme/oppgave til kåringen, og alle argumenterer for seg selv. Mathias, som den syvåringen han er, prøver seg med kronargumentet at han har ventet i syv uker på denne dagen + legger an sutrestemme for ekstra effekt. Men Sara S skjærer gjennom og sier at det er mest fair at de nye, altså Kev og Sara E, skal få velge.

«Å, jamen fordi at det er uritferdig at Sara E får være fus fordi at jeg ville så ingmari være fus,» sier Mathias (7) og tar på seg hjelmen sin og sinnasykler en runde i skolegården.

Showalternativene er singer/songwriter, fashion design, rytmisk sportsgymnastikk, burlesque-show, Peer Gynt, stand up og elektrisk eksperiment.

Linn prøver å lese. «Stand. Up? Ka er det for noe?»

Mathias: «Stand. Up? Det er komishow.»

Please, please, please velg den, Mathias.

Han velger i stedet «burglesk», sikkert i håp om at det skal ha noe med hamburgere å gjøre. Balle.

Christer og Sara går for sportsgymnastikk.

«Den der. Jeg har gått på toppidrett, lissom.» Kult sagt, Christer.

I valget mellom Peer Gynt, standup og elektrisk eksperiment går Pierre og Martine naturlig nok for sistnevnte. Det er tross alt Senor og Senorita Paradise-kåring, den beste av alle anledninger til å leke Victor Frankenstein.

Isabel og Audun velger til sist, og velger bort standup til fordel for Peer Gynt. Ingen i gjengen vet hvem Peer Gynt er, og alle ler, for ingenting er morsommere enn å ha null kjennskap til et av de desidert største dramatiske verkene i den vestlige litterære kanon. Byggmester LOLnes, ass.

Linn og Kev har valgt fashion design, og hun blir stressa for at Kevin ikke vet hvordan man lager klær til tross for at han tilsynelatende er homo. Fordomsfull generalisering er min eneste form for alisering.

Kevster har et veldig unaturlig talemønster. «Men åssenlaaager man klæææær, lissom?» Alt han sier høres kunstig ut. Hvis Emilie snakket som om hun var med i en norsk film er dette her som å se på fjernsynsteatret.

Men til gjengjeld har han tatovert VII på ryggen, enten fordi han har en forkjærlighet for det romerske tallsystem generelt og tallet 7 spesielt, eller fordi han digger Nintendo Wii og sliter med dysleksi.

Skjermbilde 2015-04-23 kl. 02.07.37

Martine og Pierre skal få en potet til å lage strøm, som også fungerer som en metafor for hva produksjonssteamet her prøver å gjøre med deltagerne.

«Det er begrenset hvor mye morsomt du kan få ut av en potet og en vekkerklokke,» sier Martine – bortskjemt som bare et millenniumsbarn oppvokst på iPad, Hannah Montana og Pog kan være. Jeg skal si deg en ting jeg, jenta mi: da jeg var ung var vi overlykkelige hvis vi fikk leke oss med en potet etter å ha jobbet i gruvene hele dagen. Og var den en sjelden gang festet til en vekkerklokke var det selveste julekvelden og Mikkelsmess på en gang.

De fleste øver seg, men Linn surrer bort tiden på å leke seg med en håndvifte.

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 23.18.29 1

Pierre foreslår at de skal pimpe opp potetprosjektet med litt nakenhet. Har han egenhendig løst utfordringen med hvordan å få ungdommer til å velge realfag?

Christer prøver desperat å ikke gli inn i tapetet ved å ta på seg borattrusen sin igjen.

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 23.20.37

En ny kake kommer inn, og kloke av skade etter forrige fadese, da det bare var Vida Lill og Rasmus Rampegutt inni den, har de omsider greid å finne en unnskyldning for at Kristian Renè skal komme tilbake på hotellet.

HØRTE DERE HVA JEG SA? KONSERNSJEFEN AV PARADISE ER TILBAKE!

Han har på seg en rød truse for anledningen, og gjør Christers borattruse til skamme.

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 13.06.42

Han skal altså være dommer i kveldens kåring, sammen med Miss Paradise-alumni Louis og Ann Mariell. Produksjonen benytter anledningen til en ganske lang montasje av highlightsa fra karrieren til Paradise Hotels parlamentariske leder.

Det er tid for kåringen. Mathias demonstrerer effektivt at det ikke finnes grenser for hvor patetisk han klarer å gjøre seg, ved å si at han har gledet seg til dette i syv uker.

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 23.30.50

«Jeg føler meg egentlig litt ut som en konge. I feil klær.»

Jeg derimot, har gledet meg i syv uker til å se ham ikke bli årets Mister Paradise. Ikke skuff meg nå, Mathias.

Showet er i gang.

CF og Elin først. De er singers/songwriters og velger følgelig å rappe (og med rappe mener jeg forsøksvis rime). De runder av med at Elin gnisser puppene sine i trynet på CF.

Skjermbilde 2015-04-23 kl. 01.43.15

Det er som å se Kanye og Kim.

Pierre og Martine løser sin potetoppgave ved å dytte vekk hele eksperimentet, rive av seg klærne og gjøre en liten koreografi mens de fniser.

Skjermbilde 2015-04-23 kl. 01.43.57 1

Martine tar Pierre i doggy, og til slutt råkliner de, og så sier han «Fack elektrisitet och ström och experiment.»

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 23.40.21

Reaksjonært budskap, men fair show. Jeg har sett verre på Black Box, for å si det sånn.

Juryen liker ikke det de ser. Kulturbarbarer.

«Det her er det flaueste jeg har gjort i hele mitt liv,» sier Martine. Flauere enn å ha sex på TV, altså. Notert.

Sara S og Christer kjører rytmisk sportsgymnastikk, og det er ganske ræva.

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 23.46.34 1

Men ikke så ræva at det er gøy. Ræva.

Audun og Isabel fremfører åpningsscenen fra Peer Gynt.

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 23.49.24

Han nailer det selvfølgelig, han trenger ikke spille engang, han ER jo vår tids Peer Gynt. Toralv Maurstad, åk hem.

Burglesken til Mathias og Linn er halvhjerta, og ikke på langt nær så pinlig som den burde være.

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 23.52.01 1

Her må produkssjonsteamet ta selvkritikk: at de legger til rette slik at det endte med at INGEN av parene måtte gjøre standup er helt krise. Strengt tatt burde Mathias bare blitt pålagt å gjøre det. Savner kjønnssykdomsstandupen til Oda, ass.

Til sist er det moteshow fra NuKev og Sara E.

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 23.56.14

De får av en eller annen uforståelig grunn toppkarakterer.

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 23.56.11 2

Finalistene skal kåres.

«Å bli Mister Paradise betyr egentlig dritmye, for det er det jeg har ventet på dritlenge,» sier Mathias, rett før han havner i bunnsjiktet, sammen med Martine og Pierre og CF og Elin.

This is what it looks like when doves cry.
This is what it looks like when doves cry.

Skadefryd er min eneste form for fryd.

De resterende parene må altså danse om seieren. Konkurranen er selvsagt rigget, og Kevin og Sare E vinner, til tross for at Sara S åååååpenbart hadde langt bedre moves.

Skjermbilde 2015-04-23 kl. 00.04.43

Hvilken skandale! Hvis vi ikke kan stole på at en Mister og Miss Paradise-kåring går redelig for seg, hva KAN vi egentlig stole på?

Mathias prøver å rasjonalisere det forsmedelige tapet. «Vi var flinke, men vi hang litt etter på hverandre. Det har litt å si det og.» Hva enn det måtte bety.

 

 ONSDAG

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 23.04.05

Onsdagsepisoden heter skjempeskjipt, bare stavet med fonetiske tegn, en liten insidejoke til glede for alle lingvistene som ser på Pærra.

«Good morning, mister Paradise,» sier Sara E til Kevin. Kevin snakker om ørevoks, han hører ingenting etter å ha fått vann i øret i går.

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 13.28.17

Han er som et vrengebilde på Pierre – der den alvorstunge svensken leverer enhver setning som om den meddelte jordens undergang, er Kevin ekstremt entusiastisk enten han vinner Mister P-kåringen eller ser en humle.

«Jeg har fortsatt propper i øra. Det sitter langt inn, lisååååm.» Nå kompenserer han for sin døvhet ved å snakke enda høyere enn vanlig. Dette kan bli en tung uke å recappe.

Gårsdagen er det topp 3 sykeste Sara E har gjort. Topp 1 og 2 var da hun lot en blind treåring tatovere henholdsvis høyre og venstre øyebryn på henne.

Skjermbilde 2015-04-23 kl. 00.05.49

Sara får gjengen sin nærmere. «Det er Pandoras i kveld,» sier hun med konspiratorisk lav stemme slik at rivalene ikke skal høre henne.

Kevin kommer bort og roper «Hva skjer i kveld egentlig? Er det Pandoras eske eller parseremoni eller noe sånt?»

Sara E: Ja.

Kevin. Det er Pandoras eske?

Sara E: Ja.

Kevin. Er det?

Sara E: Ja.

Kevin: Oi! Det blir spennende da.

Kevin seiler opp til å bli Paradise Hotels versjon av Jar Jar Binks, bare mindre gøyal, mer anmassende og med dårligere sosiale antenner.

Monsieur og madame Paradise skal på date, og får høre at de skal bli medlem av en veldig eksklusiv klubb.

«Det høres litt sånn upper east side ut,» sier Kevin.

«Du høres litt sånn dust ut,» sier jeg. Men han hører meg ikke, for jeg sitter alene i et mørkt rom og mennesket jeg snakker til er bare piksler på datamaskinen min. 🙁

De går for å pakke. Kevin sier ALT han tenker.

«Jeg digger at vi matcher, jæh!»

Null respons fra Sara.

«Åkei, nå har jeg bare med meg en badeshorts og toalettsaker, jæh! Håper det er nok.»

Med tanke på hvor ofte vi har sett på tidligere PH-dates at folk har hatt behov for tannpuss og deo, skjønner jeg godt at han tar med seg toalettsakene sine.

Martine får pækkern og frykter at hun blir sendt ut hvis Mr. og Miss Paradise får en makt på daten, siden hun ikke har bydd på seg sjæl og gjort noe effort for å bli bedre kjent med dem.

Setningen over er for øvrig mitt bidrag i konkurransen om å skrive selve erke-setningen om Paradise Hotel – den platoniske idéen om en PH-setning om du vil. Hva er ditt bidrag? Delta i kommentarfeltet, vinneren premieres med et ex.phil-repetisjonshefte.

Rett før de drar springer Isabel bort til dem og ber dem om å plis ikke sende ut Martine og Pierre. Elin synes det er dust av henne, og at hun slikker ræv. Ja, Gud forby at folk prøver å spille spillet.

Klubben de skal bli innlemmet i består av tidligere Milord og Milady Paradise-vinnere. Det skal med andre ord få kultivere den gode samtalen med Ann Mariell, Louis og selveste Paradise-generalsekretær KriRè.

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 13.07.51

Samme hvor elskelig KriRè er, så vet jeg ikke helt om jeg liker at de dyrker gamle deltagere så mye som dette. Nei, hva er det jeg sier? DET ER KLART JEG LIKER DET!

NuKevin og NuSara får grensesprengende og kontroversielle råd.

Louis: Ikke kjør for hardt på altfor tidlig.

KriRè: Man kommer ikke langt hvis man ikke har noen å stole på der inne.

Ann Mariell: Husk å få i dere nok vann, og smør dere ekstra på nesen, solen tar hardt her nede i «Mehico».

Så vidt jeg husker har ingen av disse oraklene faktisk vunnet Paradise Hotel, til tross for at noen av dem har forsøkt opptil flere ganger. Men hva vet vel jeg.

På hotellet suser humla. Mathias trer en kondom over hodet, muligens i et desperat, dog altfor sent, forsøk på å hindre seg selv i å bli født.

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 13.10.18 3

Han skal ha for den altruistiske gesten.

Hele skikkelsen hans skriker etter oppmerksomhet og bekreftelse, og jeg elsker de andre deltagerne for at de ikke gir ham det.

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 13.10.20 2

Nytt brev, som introduserer ny konkurranse. De seks dårligste deltagerne fra gårsdagen må ut i ny dansetevling, og taperen vil bli flådd levende og fôret til sultende villsvin. Eller sendt hjem. Husker ikke helt.

Alle reagerer med skrekk, avsky og generell pækker. «Hva. Fader?» sier Martine. Hun vil ikke banne på TV, familien hennes ser tross alt på.

«Åchk. Enna ei kongorransa. Hardikkje forstått at detta ikkje e min ting? Eg ekje en enterteinar.» knirker CF. Kanskje det er nettopp det de har forstått, CF?

«Jeg hadde egentlig tenkt å bare slappe av i hele dag. Gjøre litt gøye ting, også kommer det her, ble hele dagen ødelagt.» Stakkars, stakkars deg, Mathias, så grusomt dette må være for deg. Regjeringen sender en båt for å redde deg umiddelbart.

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 13.10.32 1

Martine: «Det er blodige alver nå. Den som gjør det dårligst skal hjem. Og det er krise.»

Martine, her ikledd det hotteste fra klovnemoteuken i Milano.
Martine, her ikledd det hotteste fra klovnemoteuken i Milano.

«Den här veckan er piss,» sier Pierre, noe som formodentlig er en forbedring for ham fra da han klaget over at alle gikk rundt og bare pratat om bajs.

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 13.29.03

Herr og Fräulein Paradise får vite at de skal sitte i juryen i kveldens konkurranse. De er lettet over at de slipper å sende noen direkte ut og få alles vrede mot seg, eller som Kevin, mannen som ikke behersker punktum i muntlig tale, så enkelt sier det: : «Det hørtes jo eeengtli greiere ut enn å baaaremåtte veeeelgetpar somskaryyykeut at det heller blir en konkuransjat folk må skjempe for detdette synsjegvar syyykt posetivt.»

Hotellets rikskansler KriRè prøver å få dem til å konspirere om hvem de skal sende ut, men siden Kevin ikke var til stede i Edens hage da Eva smakte av kunnskapens tre og resten av menneskeheten lærte seg dobbelthet og skjulte motiver, stopper det litt opp. «Jeg har en ærlig stil her inne. Hvis det blir dårlig gir jeg lav poengscore.»

Showet starter. «Det æ ser etter, det e no som treff meg rætt i hjertet,» sier KriRè. Flott å se at han har vokst av seg pompøsiteten sin.

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 13.34.24

Pierre er først ut. Han begynner forsiktig med å gå litt frem og tilbake og så ta noen enkle hoftejukk. Så får han totalt jernteppe. Skjønner ham godt, vanskelig å huske en så komplisert koreografi som å sette høyre ben foran det venstre.

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 13.33.06

«Får man gjøra om?» spør en livredd Pierre, og vi har aldri sett ham så naken som nå, bortsett fra de gangene vi har sett ham naken.

Keiser CæsarRenè, herre over liv og død, ser i nåde på sin tapre gladioator og vender tommelen opp.

Pierre får seffern jernteppe igjen. Det her er det versta jag har gjort i mitt liv. Heller ikke han synes det er særlig flaut å ha sexet på TV, altså.

Elin danser ræva senoritadans.

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 13.34.45

Linn surrer rundt med noe cheerleadergreier.

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 13.34.28

Martine gjør klovneriet sitt.

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 13.35.05

Mathias danser chill hip hop og bare er ett med musikken.

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 13.34.21

CF får endelig bruk for brannmann-strippekostymet han fikk til komfirmasjonen og danser sensuell breakdance.

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 13.36.16

Juryen stemmer ved å gi hver sin sorte hodeskalle til den de mener var dårligst. Pierre var åpenbart svakest, men Kevin synes det er vrient, siden han digger ham.

Louis gir til Mathias, helt ufortjent. Taktisk stemming ftw!

Sara E tar CF.

Ann Mariell velger Elin. Elin tolker dette som at hun mener det personlig. Alt handler som kjent om henne. «Hon ser meg säkert som et hot.» Hvordan kan en som ikke er deltager på PH se på henne som en trussel, tenker du kanskje? Jo, «hon er veldig redd jeg skal komme og ta over Bergen når jeg kommer hjem.»

Det er nok en helt på kornet-analyse fra Elin. Den lureste måten at én alfahunn hindrer en annen i å ta over Bergen er som kjent å gi henne en sort hodeskalle i en dansekonkurranse på et realityshow. Det var tross alt sånn ordfører Trude Drevland kom til makten.

Kevin toer sine hender, legger all skyld på Sare E. «I utgangspunktet ville jeg ikke gi denne her til en gutt.» Kan noen fortelle ham at han ikke konkurrerer med jentene? «CF, du får denne hodeskallen av meg. Jævlig lei for det, kompis.»

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 13.46.43

KriRè velger Mathias.

Og GISP, da er det uavgjort. Må de danse på nytt? Slåss til døden? Neida, det er årets Paradise-San (hankjønn) og Paradise-San (hunkjønn) som skal avgjøre. Igjen legger Kevin valget over på Sara. I og med at begge to stemte på CF i sted skulle en tro at dette verken var spesielt spennende eller vanskelig. Elin ser i hvert fall ut til å ha skjønt hvor dette bærer.

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 13.45.09

CF ryker, og Elin knuser den sorte hodeskallen i sinne.

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 13.46.03 2

Ingen i Bergen er trygge nå.

Det blir massiv grining. «Dokke e non jævla f***!» sier hun, og oppnår full gråtetryne-singularitet. Det hyperventileres. Det gryntes.

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 13.51.19 5

«Eg har bare lyst at spotta … Sara, faktiskt, rett i trynet.»

CF tar en verdig avskjed, og returnerer til slottet sitt i Transylvania.

Etterpå konspirerer Sara S og Elin sammen. Ser vi en ny fraksjon i emning? Uansett er det game on, og de snakker ikke akkurat om å ta en runde yatzy akkurat, nei!

Sara E forteller gjengen sin at CF ikke var dårligst, men at han ble ofret på kulhetens alter til fordel for Pierre.

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 14.06.00

Alle er takknemlige, og hun og Kev er tilbake i varmen. NuSara viser seg å være en sterk speller.

På kammerset kjefter hun på Kevin for at han «kjørte henne under bussen.»

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 14.08.06 1

Kevin skjønner ikke at han satte henne i et dårlig lys, hun står jo trygt med ham.

Kevin er forresten 26 år gammel. Da Orson Welles var 26 lagde han Citizen Kane.

Enkefru Elin prøver å sove. «Første natten ensam blir helt jævlig. Jeg må bare prøva sovna snabt så går det fint.»

 

TORSDAG

Elin vil hjem. Hun mener alle jentene vil ha henne ut, og orkar inte «smiske røv». Hun er så klar for å dra hjem at hun blir besviken hvis hun ikke blir det, og vil bruke dagen på å jobbe demonstrativt med tænen sin mens hun har sjansen.

Sara E har blitt høy på egen makt og vil sende ut enten Elin eller Sara S.

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 14.26.02

Det er tung stemning ved frokosten. Kevin prøver å vise at han er en av dem ved å emulere den menneskelige følelsen empati og gi uttrykk for at han også hadde en røff dag i går. «Fy faen, det var … kjipt i går, ass.»

Første del av episoden går med på at Isabel og Martine skal slå klassisk jentejernring rundt Linn og konfrontere Sara S med at hun har innsmigret seg hos Elin og vil sende ut Linn.

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 14.31.47

Det bitches frem og tilbake rundt bassenget veldig lenge, og blablabla det virker som om alle egentlig er sure på hverandre for at alle bortsett fra dem selv spiller spillet.

Sara S får skylden for det meste, og ber de andre teatralsk om å sende henne ut i kveld, før hun går gråtende inn til Pierre.

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 14.33.47

Pierre utviser igjen sin overnaturlige evne til å se stort på det hele.

«Alla får drit her inne, det e Paradise Hotel, liksom. Jag tycker ingen her inne skal ta alt så jævligt personlig som alla gjør. Det e det som er problemet.»

Oh. My. God. Den mutte svensken har gjennomskuet hele konseptet, han er hotellets Neo, og får han utviklet evnene sine vil hele Paradise-Matrixet kollapse. På kontrollrommet svetter nok producer nå.

Løvinneflokken diskuterer hvem de skal sende ut.

Skjermbilde 2015-04-23 kl. 00.34.27

Isabel taklerkje trynet til Elin, i følge Martine fordi hun er redd for at hun skal stjele Lorden.

Så slår vi i hjel enda litt tid på at dommerne kommer inn og fester litt.

Skjermbilde 2015-04-23 kl. 00.37.07

Og på å vise en greatest hits av Elins klinesessions på hotellet.

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 13.18.42 3

Og på at Ann Mariell har en slags mentorsamtale med Sara S. «Det e et spill. Aldri gi opp.» Dypt, Ann.

KriRè deler av sin visdom til Sara E. «Vær litt lur. Av og til så må man bare gønne på, av og til så må man bare ta non som e nært sæ. Så æ gjore alle de tingan der. Æ bare så an situasjonen, liksom.»

Skjermbilde 2015-04-23 kl. 00.41.58

Må jeg IGJEN få minne deg på at du ikke har vunnet Paradise Hotel, Kristian?

Saraene snakker med hverandre. Herlighet, dette tar lang tid. Vi spoler til parseremonien.

Christer kommer inn for å minne de andre på at han også bor på hotellet. Sara E vil stille seg bak Isabel.

Skjermbilde 2015-04-23 kl. 00.45.18

«Jah, dere må tenke dere godt om nå, for det der kan bli et skikkelig sjau, ass. Samtidig, SAMTIDIG som det kan bli dritbra.» Dristig analyse fra Kevin her, altså.

Elin bruker ettermiddagen på å fukte øynene sine.

Skjermbilde 2015-04-23 kl. 00.47.42

Og eeeeendelig er det parseremoni.

Hehe, dumme Kristian Renè, det er ikke Alexander Rybak-uke før på mandag, jo!
Hehe, dumme Kristian Renè, det er ikke Alexander Rybak-uke før på mandag, jo!

 Sara E går til Lorden. Reaksjonene lar ikke vente på seg, Isabel sier sensurerte ord, og Martine er så sjokkert at hun må sette seg i hockey.

Skjermbilde 2015-04-23 kl. 00.54.34 2

Isabel: «Når hun kyssa Audun på kinnet så villa eg bare spy ho i trynet.»

Martine går til Pierre.

Linn går til Mathias.

Sara S går til Christer.

Elin går til Kevin, formodentlig mycket besviken over at hun ikke får dra hjem.

Isabel går til Pierre, for om noen skal sende henne hjem, så er det han.

Isprinsessene slenger dritt i alle retninger, forståelig nok, siden stort sett alle har dolket dem i ryggen nå. Isabel mener hun vet jævlig mye bedre hvordan spillet fungerer, hun har tross alt vært her i syv uker, og Sara E bare to dager. De mener hun på ingen måte står trygt bak Audun, men den pragmatiske Lorden holder som vanlig kortene tett til brystet. Dette er stort fjernsyn – det nærmeste vi noensinne kommer til å komme The Red Wedding på norske skjermer.

Pierre velger Martine, og sier förlåt til Isabel. Tapre, tapre Pierre. Du er for god for denne verden.

Skjermbilde 2015-04-23 kl. 01.04.50

Isabel tar farvel til utvalgte deltagere i en vakker, gråtkvalt seanse, og med de bevingede ordene «Ha det, snakkes,» forsvinner hun inn i solnedgangen.

Under post seremoni-loungingen prøver NuSara å forklare seg, og er egentlig temmelig ærlig.

Skjermbilde 2015-04-23 kl. 01.09.55

«Taktisk sett så gjorde du rett for din del.» sier Pierre, og man kan begynne å lure på om den zen-aktige Neo-greia kanskje er et seriøst hinder for overlevelsesinstinktet hans.

Det er natten. Sara E er om mulig enda mer tilfreds med egen innsats hittil, og planlegger å toppe seg selv ved å være helt crazy bananas og kalle Audun for Idun.

Elin og Kevin ler av at han nå må sove i sæden til CF. Klassisk humor.

Wow, for en uke. Hotellets røde bryllup er over, kortstokken er stokket om og må deles ut på nytt. Og det er ikke vriåtter vi spiller, for å si det sånn sagt for å si det minst.

Elin, take note: sånn skal et gråtetryne se ut.
Elin, take note: sånn skal et gråtetryne se ut. En enslig maskaratåre er alt som trengs.

Ha det, snakkes.