Triana «The Legend» Iglesias ønsker oss velkommen. Hun snakker på et litt sånn brokete, stakkato vis, jeg vet ikke om dere også har merket dere det?

1

«Maybe next year», heter episoden. Jeg hakke pipling på hva det der kan bety, så jeg tar meg et kjapt bildesøk på Yahoo. Dette kommer opp:

2

«Re-inventing Ramapo College Television». Hmmmm. Hva kan dette ha med kveldens episode å gjøre, mon tro… Veldig rart om deltakerne får i oppgave å sprite opp en lokal universitetsradiostasjon i USA, jeg ser liksom ikke vitsen. Men det kan funke som faen også.

Nico våkner og bruker noen sekunder på å huske at han skal være ufortjent sur på noen (i dette tilfellet Aurora) for å hedre minnet til Joakim Døllesen som gikk ut forrige uke.

4

Så sitter de på verandaen uten å si noe særlig til hverandre, men herregud, det gjør jo ingen der inne noensinne uansett. Jeg kan ikke skjønne noe annet enn at deltakerne blir bedt om å alltid ha en sånn liten session med hverandre på verandaen før de går ned til frokosten, det ser jo så jævlig ut at jeg ikke kan tenke meg at de gjør det frivillig.

5

Lene Angelica forteller Labi at hun har en lesbisk venninne som hevder at jentesex er bedre enn guttesex. Rare greier det der, ass, hvordan en legning kan gjøre at man har spesielle preferanser når det kommer til kjønn.

6

Tiårets realitydeltaker spør henne så om «det er heterofil de kaller det», det å like begge kjønn. Nei, Labi, de kaller det ikke det, men jeg vet hva de kaller en helt rå dude: Labinot.

7

Deltakerne oppdager at frokostbordet er tomt. KAOOOOOOOOOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8

Labi takler ikke tanken på å ikke spise i frykt for muskelsvinn, så han finner seg en skive ett eller annet sted. Whaaaat, har de tilgang på kjøkkenet, nå?

9

Det kommer brev om at en jente sjekker inn og at det ligger kostymer til dem et sted.

10

Aurora uttrykker vår alles frustrasjon over det å sende inn folk som nettopp er blitt stemt ut. Det er så sant, ass. Jeg vil heller se han lættis skuespillerduden fra første uke enn trynet ditt igjen.

11

«The classy girls har kontrollen igjen, dette blir fabulous», sier hun. Blæh.

12

Labi går rundt og synger Justin Timberlake i toga og fedora, ikke så ulikt hva romerske senatorer pleide å gå kledd i.

13

Det er dagsfyll på gang, og faen heller, gjengen, det er så deilig å se Gabriel igjen. Er så deilig, ass. Digg! Og mannen leverer som faen umiddelbart, bare sjekk disse ansiktsuttrykkene her:

14a
14b
14c

Alle gjetter at Lene kommer inn igjen. Marius spekulerer i hvor stor Lene kan være. «Folk sier at Lene spiser sånne som meg til frokost». Hun spiser ikke mennesker til frokost, Marius, det er ulovlig. Men kanskje han mener det billedlig? Hva tror dere?

15

Så kommer Lene inn! Yaaay, hun er minneverdiiiig 🙂

16

I en utrolig søt sekvens møtes Lene og Nico og de utveksler annenhver hodebusting.

Dagsfylla fortsetter, og endelig velger Kine å ta fram sitt kuleste triks, nemlig dansen som ankom Bodø i januar 2014 – The Gangnam Style, av den koreanske artisten PSY.

18

Psy, eller Park-Jae Sang, ble født i 1977 i det fornemme Gangnam-distriktet i Seoul. Hans foreldre var velstående og de gav gutten en trygg oppvekst. Han studerte business ved Boston University mellom 1996 og 2000, men det var i 2001 han skulle finne sitt egentlige kall: Musikken.

Siden har han laget en rekke sanger. Den mest kjente er nok låten «Oppa Gangnam Style», men han har en rekke andre hits som har gjort det like bra.

19

Nico får vise at han kjenner til seksuell inuendo, for da han sitter oppå Lene og flørter sier Aurora spøkefullt at hvis de gjør noe snuskete på Venus så skal hun komme, og da «tolker» Nico det som i at hun mener komme seksuelt, også skjønner ikke Lene vitsen også… Bare se videoen, det tar for lang tid å forklare hehe. Forviklinger 😉

Nico er helt sikker på at han skal få beise Lene, så han tar henne med opp på Venus midt på dagen. I stedet for å ha sex med kroppen hennes, ender han opp i en situasjon alle gutter må gjennom innimellom, nemlig å ikke få ligge med ei dame som har gitt inntrykk av at hun skal ligge med deg. Heldigvis er han så cool at han ikke mister ansikt. Bare sjekk smoothtalkern:

Lene: Ikke drit deg ut.

Nico: Ok! Ok. Greit. Jeg gidder ikke prøve meg hvis jeg er ferdig med de sakene her ass, fuck dunking, liksom. Ferdig med det ass.

21

Det kommer et brev der det står at om Lene skal få bli, må noen svikte partneren sin.

22

Nico går til Arman fordi han vil overtale ham om å la Lene bli. Arman sier i syncen at det er vanskelig å ikke høre på Nico siden han er så digg å se på. ”Han har litt sånn dådyrøyne blandet med sånn røffe øyne”. Hva er det med deg a, Arman? Er du homo, eller?

23

Det klippes til AM, Aurora og Gabriel og jeg bestemmer meg instinktivt for å benytte denne sekvensen til å hente meg et glass biola på kjøkkenet.

24

Sånn, nå er jeg tilbake. Uten å ha sett denne scenen, regner jeg med den gikk sånn som dette:

AM: Vi e så fine.
Aurora: Vi er best!
Gabriel: …
AM: Ah, så deilig at dere er her.
Aurora: Vi er kuuule!
Gabriel: Hehe…
AM: Deilig, altså.
Aurora: Vi er på Paradise!
Gabriel: Yeeeey

Det er sånn ekstraordinær seremoni, husker ikke hva det kalles, jeg.

25

Triana griller Nico på hva han prøvde seg på med Lene tidligere på dagen, og han sier han ønsket en «blowjob», altså at hun skulle ta tissen hans inni munnen og suge på den til det kom sæd ut.

26

Så sier Aurora at hun har hatt det gøy. Jeg må innrømme jeg er fuckings uenig med denne «Bolle Sveis» som sa det var perfekt å ta inn henne denne uka. Tja. Det er kanskje bra sånn rent spillmessig, men jeg takler fortsatt ikke personligheten hennes. Vet at Tim Zulu er med meg på denne. Tim og jeg er som Labi og Nico, vi er som brødre, mann.

27

Gutta blir bedt om å stille seg bak en strek, og Labi, som jeg oppriktig mener er Guds gave til målgruppen 18-29, bestemmer seg for å flekse, stirre på Triana og si «heftig svære biceps, ass». Hahahahahaha, jeg får ikke nok av ham.

28

Så er det tilbake til virkeligheten. Og i et forsøk på å gjenskape det største øyeblikket i Paradise-historia (om ikke TV-historien) fra forrige sesong da Tina og KriRe gikk over streken samtidig, står Triana der med et timeglass.

29

Gutta kan nemlig i tillegg til å få Lene få en kembosvær makt i delfinalen om de går over den innen tida er ute. Om ingen gjør det, må hun hjem igjen.

«Er det noe du vil si til gutta før de skal forseglesj sjebnen din?», sier Triana. Veldig merkelig bøyning av verbet ”forsegle”, det der. Er det fordi hun har spanske aner?

Men ja, timeglasset snus. Oooooooooooog… øyeblikket gjenskapes ikke. Det gjenskapes så TIL DE GRADER ikke. For ingen går over streken. Lene stikker altså ut igjen.

31

«Det er helt faktisk sykt hvordan spillet kan føkke oss over så mye», sier Nico i syncen. Jeg blir mer og mer sikker på at han egentlig ikke snakker på den måten der, det blir for tilgjort. Tipper han egentlig har en jævlig streit østkantdialekt.

32

Aurora legger seg ved sengefoten og kaster bh-er på Nicolai for at han skal tro det spøker.

33

Den eneste det spøker for er produsenten som bestemte at hun skulle inn igjen.

Hehe. Var ikke det siste der litt kult sagt?