Tirsdag er en dag det er vrient å få helt taket på, Paradise-teknisk. En tirsdag skal noen hjem, neste tirsdag er det kanskje noe helsprø moro ala Mr. Paradise-kåring.

I dag ser det ut som det skal settes opp en homo-versjon av «Trollmannen fra Oz». Velkommen!

Intro. Jeg vet ikke med dere folkens, men jeg får aldri helt nok av dette:

Bilde1

Det er i det hele tatt noe herlig surrealistisk over alle årets skuespillerintroer.

Opprinnelig var vel disse ment som en teaser for digge kropper du kunne se mer av de neste 45 minuttene, mens nå som vi har fått en mer mangfoldig utseende-flora, fungerer de mer som korte, rare sketsjer uten punchlines.

Som dette her:

Bilde2

Episoden starter som vanlig med at Triana viser oss enda en måte man kan kommunisere «velkommen» på med rart tonefall og rarere kroppsspråk.

Bilde3

Det kan se ut som Amy fra Gjøvik og Christer fra Gjettum hadde det litt ekstra artig under lakenposen i går, men Amy benekter dette humrende mens hun sier at de spilte sjakk.

Jeg skjønner ikke om hun lyver eller tøyser. Uansett hyggelig for tynne Kriss at han får litt kroppskontakt fra noen andre enn gutta på hopplandslaget.

Bilde4

Dronningen av usammenhengende babling har stått opp, og gyver løs på dagens første leddsetning.

Det går som alltid på ræva, og innimellom all pusting og pesing får hun blant annet fortalt oss at Casper er akseptabel med at Marielle blir sendt hjem.

Hun avslutter drittresonnementet sitt med et krøllete ansiktsuttrykk som ville vært megaironisk ment hvis hvem som helst andre hadde gjort det, men jeg kan ikke se for meg at Aurora bruker ironi bevisst, så det var nok bare et forsøk på å understreke et poeng.

Bilde5

Stemningen er dårlig inne hos Dølle-Cristoffer og baben hans.

Hun er sur, men kan trøste seg med at hun etter årets sesong skal spille karakteren «Fiskeline», som er baben i Pixars nye film «Fiskekongen og vennene hans».

Neida. Hun bare ser litt ut som en fisk, that’s all. En snurt, pen fisk.

Bilde6

Den sjarmerende rørleggeren fra Spydeberg spiller et skittent spill, noe han selv synes er sykt kult.

Han er prikk lik en drittsekk på tolv år som fniser seg i hjel når han blir konfrontert med at han har drept småfugler med luftpistol.

Jentene helligholder dagens viktigste måltid, frokosten. Simone går i bresjen for dette, ved at hun nekter å snakke om gårsdagens ungdomsskolekrangel mens hun eter.

Hun nekter også å uttale det tilsynelatende greie ordet «umodent» riktig.

Bilde7

Zzzziri på sin side jobber videre med Li Peng-imitasjonen sin.

Hun treffer veldig godt på døllhet og fravær av karisma, men jeg synes ikke det virker som hun har like god kontroll på undersåttene sine som vår venn Li hadde i sin tid.

Bilde8

Eller er det kanskje hele Nord-Koreas koseklump, Kim Jong Un hun prøver å ligne på, med den sveisen? Hvis hun bare farger den svart (slik den garantert var et par ganger i løpet av barneskolen), så er hun der.

Nei vent nå litt … En ny dialekt har ankommet hotellet, og denne veltatoverte vestlendingen er faktisk PRIKK LIK unge Kim. Sjokkerende:

Bilde9

Ann ligner ikke på en asiatisk politiker, men hun er trist fordi hun ikke har noen venner, eller som hun så fint formulerer det; «føler det ikke er noen der inne hun kjenner på dybden».

Da burde du først prøve å ikke se ut som du sørger over Tor Mildes (RIP) bortgang HELE tiden, Ann Marielle.

Bilde10

Casper sier noe kjedelig om at han driter i dama si og avslutter med den sykt irriterende forsvarsmekanismelatteren sin.

«Hehehe hvis jeg ler litt nå er det ingen som oppdager at jeg er en usikker, liten dritt som nettopp fikk to på enda en matteprøve. Jeg kommer til å stryke i dette faget uansett, så da kan jeg jo prøve å fremstå som en kødden type?»

Bilde11

Videre klarer Aurora å lese et helt brev uten de største problemene, men fucker opp et potensielt ok tv-øyeblikk ved å kjøre på med fem minutters impro om hvorfor hun velger å splitte Casper og Marielle.

Her forteller hun blant annet om hvordan oppdraget «vekket skuespilleren i meg». Personlig synes jeg det er vanskelig å forestille meg hvordan hun behersker skuespillerfaget, da hvert eneste ord hun sier høres ut som noe hun leser opp fra et manus, med ganske dårlige lesebriller.

De kronisk snurte leppene til Marielle snurter seg enda mer til når hun blir splittet, mens Aurora later som hun blir trist så intenst at hun faktisk blir det. Method acting.

Bilde12

Aurora spør guttene om argumentet hennes hørtes fortrolig ut, men de er for opptatt med å fnise som barneskolejenter til at de husker å skjelle henne ut for at hun ikke klarer å sette ord sammen til setninger.

Ann og Kim flytter inn sammen, og de ser ut til å være en bra match, der de ligger og chillern mens de prater om sykt kjedelige ting, med nesten lik dialekt.

Bilde13

Li Siri Peng har fått beskjed av spin doctoren sin (Triana Iglesias) at hun må forsøke å fremstå som litt «artig» på TV av og til.

Derfor presser hun frem et fnis når Casper enda en gang skryter av at han er så forbanna god til å lyve. Herr og fru Døll og Slem koser seg sammen.

Bilde135

Samtidig forteller Lorden kule-gjengen at han skal bænge Simone, fordi hun har digge pupper.

Simone, her burde du kjenne din besøkelsestid. Virkelig.

Bilde14

Casper sitter på rommet sitt og hekler litt. Kanskje han lager en løkke.

Bilde15

Før vi kommer til det artige spillet vi har gledet oss til i hele dag, får vi ENDELIG et godt oversiktsbilde over høydeforholdet deltakerne imellom. På høy tid! Hehe.

Bilde16

Jeg noterer meg fornøyd at Mats ikke bare har likt ansikt og sveis som Kim Jong, men også høyde. Hvis han bare eser ut litt nå så kan han begynne å ta betalt.

Synes også Morten er sjokkerende lav, mens Christer ser høyere ut enn han gjør i The Office.

Hvis vi skal snakke litt mote, så er det også verdt å merke seg at Siri nok en gang understreker at gutteklær på jenter er stygt, lesbisk eller ei.

Aurora og Casper viser på sin side at det sannelig ikke er lett med jenteklær på jenter eller gutteklær på gutter heller.

Bilde17

Han helt vanlige, ganske ok fyren som vanligvis har caps og brei dialekt kommer tilsynelatende best fra det, men det er kanskje bare fordi han står og skinner imellom Siris Carlings sommerfest-antrekk og den sorte veloursøppelsekken Simone har trukket på seg.

Terningkast:

Casper og Aurora: 1

Lorden og Baben: 4

Kim: 3. Pluss for flotte bein, men antrekket blir litt for gay, dessverre.

Simone og zziri: 2

Han vanlige: 5

Resten: 4. Christer snuser på 5-tallet, ettersom han velger å gå for retrostil fra veldig nær fortid. Det er alltid dristig, men han puller det nesten off. Nok om det.

Aurora babler i vei om at diamanten hun nå må gi fra seg går fint inn på rommet og diverse, på sitt karakteristiske vis. Irriterende og idiotisk.

Så forsøker hun å lyve om hvorfor hun splittet Marielle og mr. Douche, men anstrenger seg for mye om å si helt korrekte, fullstendige setninger at det blir åpenbar løgn.

Bilde18

Casper har funnet ut at hvis han ler litt etter hver setning han sier så blir han den gøyale klovnen på hotellet, og Aurora er helt enig. Hun hører latter, og ler med.

Hvis Casper hadde begynt å grine etter samme setning hadde Aurora også begynt å grine, og jeg hadde blitt litt mindre forbanna enn jeg blir av den 13-år-gammel-drittsekk-latteren hans.

I mangel av morsomme, interessante, eller dumme nok folk, får Aurora enda mer taletid i synken. Jeg skrur av lyden, men registrerer at klipperne morer seg med det hun sier.

Bilde19

Under spillet, som ser mest ut som et litt slapt bli-kjent-vors på Romerike folkehøyskole, ler alle av absolutt alt alle sier.

Dette er fordi de har på seg gøyale hatter, og dermed ser helt annerledes ut enn de pleier.

parra2

Selv Siri og spin doctoren hennes begynner å få sving på sakene.

– Smil litt nå da Siri, lat som du også synes dette er gøy.

– Men hvorfor er det gøy? Det er jo ikke det ekte spillet…

– Alle har på seg tullete hatter! Det synes du er gøy. Det minner deg om den gøyale sveisen din.

– Ok takk. Hehe.

Bilde20

Krister gir Kim en fordel, fordi han glemte spillet et lite øyeblikk. Han er jo som han har sagt tidligere, en fyr som er glad i å bare kødde rundt.

Det sykeste her er ikke at Krister glemte seg, men hvor gjennomført dust reaksjonen fra resten av gjengen er. Bortsett fra dronningen, (som ikke skjønner hva som skjer) er ingen av dem i NÆRHETEN av å skjule sin store skuffelse.

Spesielt Simone viser perfekt utførelse av ansiktsuttrykket: «Jeg er skuffet, men ALT for dum til å skjule det så jeg ser i stedet bare ut som jeg ikke skjønner noe som helst, og det gjør jeg faktisk ikke heller».

Bilde21

Amy forsøker å oppnå sympati ved å påstå at de to nye er «veldig på at de skal få ut de gamle». En usaklig retorikk selv Hitler ville misunt henne.

parra1

Kim og The babe går heldigvis seirende ut av spillet, og Aurora, som har misforstått gruppas rolle som sjokkerte og sure, applauderer vinnerlaget. Casper ser dette, og kjefter åpenlyst på henne som bare en slem, seks år gammel jente kunne gjort det.

Dagens selskapslek er uansett over, og det finnes både vinnere og tapere.

Felles for dem alle er at de har bittesmå trange shorts og at de har ganske mye dårligere impulskontroll enn vennen min Trygve, som er fire år og har ADHD.

Bilde23

«Peibeck is a bitsj» sier Ann, og det låter veldig bra på bergensk.

«Hvor er etiketten hennes?», spør Aurora retorisk i det som må være hennes mest vellykkede setning på tv noensinne.

Så fornøyd med den er hun at hun gjentar den for guttene på rommet etterpå. De virker imponerte.

Bilde24

Casper (15) er sikker på å vinne hele greia, og skryter litt mer av at han lyver til Marielle.

Hun tror heldigvis ikke på ham, noe som både kan ha noe med det konstante drittsekksmilet hans å gjøre, men også kanskje med det sjuke Indiana-Jones-møter-80-talls-Grand-Prix-stjerneantrekket hans.

Jeg vet det har blitt mye moteprat i dag dere, men ærlig talt…

Bilde26

– Mamma, jeg har tatt ny stygg tatovering, se!

– Oi! Artig, den passer godt til skjorten jeg har kjøpt til deg. Denne kommer du til å skille deg ut med Kristoffer.

– Jeg heter Kasper, mamma.

– Åja, jeg glemmer det, du er jo så kjedelig.

– Jeg vet det, mamma.

– Og slem.

– Ja, takk for skjorten, hæhæhæh.

Som så mange andre ganger avsluttes dagens episode med spenningsmusikk uten at det skjer noe spennende.

Selv om episoden unektelig så fleipete ut ved første øyekast, viste den seg dessverre å være dørgende kjedelig.

Litt som Siri.

Bilde27

Jeg gir episoden (og Siri) terningkast tre, men det kunne fort ha blitt både fire og fem hvis man hadde redusert taletiden til Aurora drastisk. Eller hvis det hadde skjedd noe skikkelig kjipt med Casper.

Nå skal jeg dra og skaffe meg botox i leppene så jeg kan få en rolle i «Fiskekongens herre» jeg også.