• Les samtlige av Jazzgeirs «Paradise»-oppdateringer her

Før helgen begynte jeg å tenke på hvem jeg ville vært hvis jeg var en av deltagerne, og jeg har landet på Andreas. Dessverre. Typisk at det er han jeg hater mest som er mest lik meg. Fordi han prøver å være morsom hele tiden, og lykkes under middels.

Derfor har jeg hatt et rollespill i helgen, der jeg og verden rundt meg var de eneste deltakerne. Jeg har begynt å introdusere meg som «Jazzgeir, sier ikke nei takk til en god fest». Og når folk stiller meg spørsmål, svarer jeg ved å fortelle noe helt irrelevant og skrytete om meg selv. «Nei, jeg er jo en litt sånn spontan, vill og gæren type, så jo, jeg har faktisk tenkt til å drikke i helgen». I tillegg har jeg begynt å rope «skål!» og applaudere når noen knuser noe. Så lar jeg det gå noen sekunder før jeg roper etter vedkommende: «Gjør det billig ‘a». Og så greier jeg ikke helt å leve meg inn i rollen, jeg blir flau og hvisker til meg selv: «For å si det sånn».

Så, det var helgen min, hvilken «Paradise»-deltaker likner du mest på? Jeg driter i hvordan helgen din var.

Hehe, neida.

Enya-musikk og bilder av hotellet. Triana forteller at man ikke skal skue hunden på håret, og at kveldens nye kvinne er en større trussel enn hun virker på hårene.

Nina: «Alina har visst gått rundt bak folkene, så jeg håper hun skal ut». Det gjør flere av jentene.

«Shit påmmfrit», sier en av jentene fordi et brev ankommer ved frokostbordet. Der står det at en ny kvinnelig deltaker kommer inn. «Blir løye å se jentene stressa litt», sier Dennis.

Stian og Nina avtaler at Nina skal være venn med den nye jenta, mens Stian skal være uvenn slik at hun ikke velger ham.

Are: «Iselin har en tændæns til å kakl no jævlig, så æ prøv å søv, men det e itj så vældig ænkelt da, før å si det sånn».

Kristina, den nye jenta, er personlig kristen og liker ikke å feste. Personlig er jeg upersonlig kristen, men liker ikke å feste noe særlig heller. Men hun har meldt seg på Parra for å bli kjent med et nytt miljø.

Kristin: «Grunnen til at det er vanskelig å stole 110 prosent på Alina, er fordi hun er 111 prosent fokusert på spillet».

Den nye jenta kommer ned trappa, foran gjengen. Dennis håper det er en med fine øyne, som han selv. Are håper på en i sjangeren «dum glamourmodell».

Det første Andreas tenkte var at «50-tallet ringte og ville ha tilbake skjolen sin. Hun virker veldig ordentlig og sånn».

Andreas lager selv et lite rollespill og spør på en sprø dialekt om hun har draget på guttan? Herregud, vi er enda likere enn jeg trodde.

Men Kristina sier at hun ikke legger så mye merke til gutter.

Hun syns Are ser uskyldig og fin ut. Så får vi se klipp av at han hamrer løs på skrittet til glamourmodellen fra Gardermoen. Mens han «gliser» ved å heve det ene øyebrynet på en sånn råchill måte.

Kristin lurer: «Er du glad i å feste»?

«Ja, men jeg drikker ikke alkohol».

Camilla til kamera: «Jeg er bare sykt satt ut, er det noen som kødder med trynet mitt eller»?

Det er faktisk en veldig morsom situasjon. Men jeg tror kanskje hun bare kødder. Kristina er i så fall bedre på rollespill enn både Andreas og meg.

Are: «Hun virker personlig kristen, avholds og litt tilbakestående.»

Iselin fremstår faktisk mest reflektert i gjengen når hun sier hun skjønner det med drikkingen.

Så fremstår hun ikke så reflektert når hun er hypp på å spørre om hun er jomfru, for det er litt slemt å spørre om, men tør ikke, for kanskje hun syns det er litt slemt å bli spurt om?

Kristina sier at på fritiden så bare slapper hun av med venner og sånn, og spiller litt for dårlig skuespill. Jeg kjøper det ikke, det gjør heller ikke gjengen.

Hun går og legger seg mens gjengen av en eller annen grunn står og danser i sola.

Are: «Det e no muglar i osen, før å si det sånn».

Så kommer Kristina tilbake og får et brev! Hun skal speeddate guttene for å splitte et par i morgen. Alina ler for første gang når hun sier: «Æ lura på hvem av gutta hun kan pass samæn mæd». Når du leser Alinas setning, så husk at hun går opp i toneleie på slutten av hver setning, så absolutt alt høres ut som en oppramsing av ting hun egentlig ikke vil ramse opp.

Og nettopp, Kristina spiller faktisk bare en rolle. Til kamera forteller hun: «Hæ serøøst jeg er jo ikke sånn, jeg er her for å være meg sjæl og ha det fett. Hvis det ikke er noe gøy rundt meg, så finner jeg på en hvit løgn. Jeg mener man må gripe dagen. Det er i grunnen ganske lættis å være i rolle. Og jeg digger det her». Jeg vet ikke helt om jeg likte Kristinas som kristen og døv bedre enn rollen som «seg selv», som åpenbart består av å si mest mulig dumt på kortest mulig tid.

Iselin ser ut som hun har leversvikt.

Kristina dater Tommy på rommet. Med en pils. «Når det er pils pleie itte e å takke nei takk, for å si det sånn». Han kommer tilbake til gjengen og Dennis klikker fordi han tok imot øl. Han mener det tydeligvis er et knep produksjonen har laget, så den som tar i mot øl, må gå hjem.

Så bryter panikken løs i gruppa mens guttene venter på sin tur til å gå inn til Kristina, og alle syns han var helt megadum som tok imot den.

Andreas valgte å ikke ta i mot øl. Han syns selv han var veldig lur.

Dennis sin taktikk er å være litt frekk, og det ligger naturlig for ham. Alle guttene gjør så sitt beste for ikke å bli likt ved å spille en eller annen rolle. Det gjør faktisk at jeg liker dem bedre.

De har laget en morsom kollasje der alle snakker om fisk, strutser og mugger i mosen. Gøy!

Kristina til kamera: «Akkurat nå ser jeg på meg selv som en helt sykt skjedelig, skjip og klein person». Hun har mest lyst til å skrike at det er kleint og ikke sånn hun er. Til info mener jeg at det er det ikke lov å si. Kleint altså. Å skrike at Kristina er feil, er derimot helt ok.

Lille trulta Kristina er rund i ansiktet, kan ikke si kj-lyden og kommer Fra Skien. Men dette vet altså ikke de andre deltagerne enda. Bortsett fra det med at hun er litt rund i ansiktet.

Så er det fest. Iselins og Camillas pupper blir pinlig nøyaktig dokumentert.

«Hun er som spytta ut av femtitallet, med den skjolen og sånn da, det er sjukt kleint».

Are står med rettetangen og forbereder seg på å krølle det. Lurer på om Lars Vaular skjønner hva han startet med den sveisen sin.

Gjengen danser skikkelig heftig mens Kristina sitter og ser på: «Det å sitte og ikke drikke på fest er bånn i bøtta, det er møkkakjedelig og er helt ute å kjøre helt feil vei, jeg blir helt satt ut», sier hun.

Iselins plan er å snakke med Kristina og få henne til å se at Alina er en falsk person og få henne til å splitte henne og Andreas. Iselin: «Jeg prøver å ikke tenke så mye taktikk og sånn, men det blir jo til at man gjør det. De andre tror nok at jeg ikke tenker så mye på det, men jeg tenker veldig mye og er smartete enn folk tror». Og fortsetter: «Kristina virker som en smart jente, som har høy iq, da, for å si det sånn».

Sier altså Iselin til kamera, mens det vises klipp av at de to sliter med å åpne en dør.

Kristina og Iselin går på kammerset og prater om å få ut Alina, men Kristina vil heller få ut Iselin. De andre deltagerne prøver også å få Andreas til å ditsje Alina.

Nok taktikk, nå kliner Stian og Dennis. Med åpne øyne. Så kliner Camilla og Andreas.

Så blir Iselin full og maser på Are om hvor smart hun er. Hun skravler helt sykt med ham, mens han står og tisser og prøver å få være i fred.

Så begynner hun å snakke om hvor digg hun er. «Jeg liker å være sånn på håret at jeg ville knulla meg selv. Ikke for å være innbilsk, for det er jeg absolutt ikke. Men i hvert fall. De gangene jeg bare tenker at jeg er skikkelig digg, så bare eier jeg hele Norge liksom».

Kristina: «Nå er folka ganske børst, så jeg skal utnytte meg situasjonen for å lirke meg».

Iselin og Are har sex i bassenget mens Dennis og Kristin ser på. Iselin: «Det er jo som en dyne så man ser jo ikke at den går ut og inn, for å si det sånn».

Så går de tilbake og Are prøver nok en gang å gå på do. Hun skravler mens han gjør det.

Til slutt: I morgen skal Kristina splitte et par og gjengen leker frys og Iselin bare «da jeg hørte fløyta så bare herregud, hva skjer nå liksom»?