• Les samtlige av Jazzgeirs oppsummeringer her!

Paradise uke 2 nærmer seg slutten og jeg syns det går sånn nogenlunde okæi pluss. Takk for alle kommentarer så langt. Og at dere gidder å lese dette oppgulpet hver dag. Jeg setter også stor pris på at dere retter opp faktafeil underveis. Det gjør at jeg holder meg på tærne. Noe som er veldig vanskelig når jeg sitter i en sofa og skriver. Men jeg gjør det.

For dere, kjære lesere, er ingen ting umulig.

Nina og Stian går med en bøtte med noe rødt i for å sette et håndavtrykk på døren til paret som ikke får velge hverandre i kveldens episode. De valgte Alina og Tommy, fordi de visste at de to ikke ville stå sammen uansett. Kanskje det var lurt, jeg er usikker. På denne måte fortsetter de å ikke fremstå som drittsekker, fordi de slipper å støte noen.

Alina har ingen ting i mot det. Og Tommy syns «det var jævla gøtt å komme bort i frå Alina, den kjærringa der har e lite til øvers før. Det er bare Andreas som har knøkt den koda som gjelds før å kunne prate med ho».

De klipper til en Paradiseskole, der Andreas underviser i hvordan å snakke med Alina. Ganske morsomt, faktisk. Man må altså snakke om katter og late som man er interessert i russisk.

Tommys eneste sjanse er å gå bak Camilla, «før ho har slete litt med Fredrik i det siste».

Fredrik igjen har et lite håp hos Nina – i så fall vil de utgjøre det kjedeligste paret, ikke bare på Paradise, men i hele Mexico. Fredrik: «Jeg hater at hun har makt, jeg skulle gjerne snudd dette spillet rundt og tuppet henne på huet og ræva ut». Det kan man jo ønske så klart. Men slik er ikke «virkeligheten».

Ikke en gang Nina skjønner hva Fredrik driver med, han nekter jo plent å alliere seg med noen.

Andreas serverer seg selv frokost og snakker med seg selv mens han gjør det. Nok en påtatt humorgreie. Pokker ta ham.

Endelig gjør Fredrik et grep og ber Stian om å «stelle» seg bak Camilla, så han kan gå sammen med henne, Stians nåværende partner. Men herregud, hvorfor spør du ikke bare Nina om hun blir med på det? De fleste deltagerne kan man legitimt hate fordi de tror de er så forbanna smarte og gjør så mange «kloke» valg, men det er faen meg vanskelig å finne ut hva man skal mene om Fredrik, er han bare lat, er han dum, hater han drama, ønsker han ikke være der? Nå bruner det helt for meg snart. Han sprenger følelsesspekteret mitt med mange hundre prosent!

Brev! Andreas danser med brevet og leker komiker igjen. Ingen ler. Ikke jeg heller. Så blir de tilbudt dagsfylla. Det er fete folk i produksjonen i år, sier Stian. Jeg er enig, morsomt å få deltagerne fulle før parseremonien! Så sier Andreas det verste i hele verden: «Det er ikke feil med dagsfyll. Faen ikke feil det». Argh, hold kjeft!

Camilla maser nok en gang om at Fredrik må gå til henne. Det burde jo stå klart for henne nå, at han ikke er interessert i å stå videre sammen med henne. Tommy er seffi på plass og smyger seg innpå henne med smooth talk Maj-Britt Andersen ville vært stolt av, bare på enda breiere dialekt.

Jeg hater å bruke sånt pærraspråk, men Camilla må være tidenes dårligste spiller. Hun maser om hvorfor en gutt ikke vil være grei med henne, når hun har all makt og går og klager over dette til alt og alle. «Det er kanskje ikke noen hemmelighet at jeg må kanskje velge mellom Tommy og Fredrik, og jeg kommer ikke overens med noen av dem, Tommy fordi han er ny og Fredrik fordi han hater meg». Hun sier noe sånt. Minus selvinnsikten mot slutten der.

Hun er kanskje veldig dum, men hun er definitivt megairriterende.

Fredrik, Nina og Stian er på rommet. Fredrik prøver å få Stian til å gå til Camilla, så de to rett og slett bytter partnere. Dette setter jo Stian i en utsatt posisjon. Stian mener det er alfa og omega å holde seg til partneren sin. Nina nekter å ta valget. Nå begynner Stian å grille Nina, fordi hun nå bekrefter alle spørsmål hun og Fredrik benektet under Pandoras eske i går. Forståelig nok.

Fredrik spør om Stian vil stille seg bak Camilla, mens Stian klør seg på penis og later som han hører på.

Vanskelige valg i dagens episode. Nå er det klart for pærraserri.

Triana spør om Tommy har hatt det hyggelig med Alina, «nææ, det har jo vært… en artig… uke det». Dennis har på seg en dress som er fristende å kommentere, men oppmerksomhet er jo akkurat det han er ute etter, så han får ikke det. Bortsett fra i foregående setning da.

Are går til Iselin.

Stian går til Nina og kjører dermed Fredrik grundig i pumpen.

Dennis til Kristin.

Tommy går til Camilla.

Andreas går til Alina.

Fredrik går til Nina. Den mannen nekter faktisk plent å være smart/reflektert/slu.

Camilla begynner å grine av det. Hun som har kjøpt de dyre silikonpuppene og alt.

Nina må velge. Kjærlighet eller taktikk. Hun velger taktikk, altså Stian. Det er hjerteskjærende. Fredrik forstår henne, klandrer henne ikke. Triana med babystemme: «Fredrik, du må gå hjem i dag».

Camilla griner og griner etter å ha vært helt psyko i tre dager: «Jeg tror vi bare fikk en dårlig start» og fremstår med det så patetisk som det er mulig å gjøre etter å ha sjekket inn på hotellet.

Gjengen går og fester i baren. Andreas: «Gi meg noe tequila, en drikkelek og god stemning. Aldri feil det». Jeg hater ham, jeg hater ham, jeg hater ham.

Så starter de en drikkelek, så er det et merkelig klipp og festen slutter brått. Jeg spoler tilbake tre ganger og jeg skjønner ikke hva som skjer. Alle går og legger seg.

Iselin spør Are: «Hvis jeg hadde gått og klina med en annen, hadde du likt det da»? Han svarer ikke. «Altså hvis jeg bare hadde gått rundt og bare rota med alle»? Are «Hadde du likt det om æ gjorde det»?

«Nei»

«Nei, da ville itj æ likt det hell».

Pokalen for patetisk oppførsel røskes herved ut av hendene til Camilla og overrekkes høytidelig til den harry lille dukken.

Hva skjer hvis tre gutter går bak en jente? Nei, glem det, nå avslørte jeg vel akkurat hvor dårlig jeg ville klart meg.

Oppsummering: I neste uke kommer en ny jente inn, som Alina syns er rar. Jeg mistenker at det kan være «Dagens mann»-dama som faktisk også er utrolig rar.

Vi sees på mandag, bitches!