Magne er fornøyd med å være en del av trioen med Isabell og det forbanna kosedyret hun har for å leke spesiell, Edgar. Å leke spesiell har ført meg gjennom mine verste perioder. Hårfarging, stygge klær, piercinger.

Isabell burde passe seg, det er ikke mange årene før hun blir ganske creepy.

Han mistenker at det kommer en ny gutt inn i dag, Isabell har ikke helt oversikt. Men hun syns det er merkelig om alle parene skal bli stående slik de gjør. Det skal de selvfølgelig ikke, det er klart for pærrasærra.

Ariel er fortsatt helt knust etter tapet av Amir. Så lei seg at hun må ha på seg solbriller i senga. Og.snakke.hakkete.med.trut.munn.

Mads leser brev? Brev! ved frokostbordet. Masken er tilbake, hvem tar den og hvem blir igjen? Gjengen sitter og klør seg i hodet. Helt til Thomas sier at «Det kommer sikkert en inn med masken.» Her syns jeg produksjonen gjør deltagerne litt dumme. Brevet var tross alt litt kryptisk.

Men joda, en mann med kappe og maske står og stirrer på gjengen fra en veranda. Jeg håper så sinnssykt at det er Kristian René, tatoveringene i frampekene har minnet om ham. Hans dramatiske flair har også økt håpet i mitt hjerte.

Så kommer introen til den nye deltageren. «Kongen av Paradise er tilbake.» Jeg sitter på ordentlig med begge hender i været når jeg hører den kontrollert hese dialekten hans. Så utrolig deilig. «I fjor ble jeg skjedd på som den største spellærn, i år skal jeg spelle enda mer.»

Gutten som i fjor syns han selv ble flinkere og flinkere for hver gang han ble sendt hjem, er tilbake. Mer kynisk, desillusjonert og selvforherligende enn noen gang. Og kanskje passer han godt inn i årets lag av kynikere? Ingen «sterke par» som truer nå.

Lurer på om han anser seg selv for å være en slags flinkisspiller, slik som en del musikere. At han liksom er spillernes spiller.

Han kjenner Magne og Charlotta fra før. De har nemlig hatt sex, KR og Charlotta, altså.

Birger «tror det er en stor trussel mot meg.» Magne er overlykkelig. Endelig et håndfast bevis på at han takler å omgås med kjendiser. Og at han kjenner en av dem. Eller, kjenner og kjenner… «Vi har møttes og hatt det gøy sammen.»

«Han er faen meg digg, ass», sier Tina. Er han virkelig det? Jeg fikk aldri det inntrykket i fjor. Han er jo ganske liten, har kort overkropp, farget hår og minner litt om en tegnet bad guy-figur, med en stang i øret.

KR starter nydelig. Birger lurer på om han er her for å feste eller vinne. «Æ e her mer før å kose mæ enn i fjor». Så kommer han alene med kamera.

«Kristian René er selvsikker, hann er blidd kjekkere enn i fjor og hans nye taktikk e å ikke fremstå som en spellær.»

Birger spør Magne om hjelp, tips for å få KR på sitt lag. Den vante kjendisvennen svarer: «Jeg syns KR er en skikkelig hyggelig type i hvert fall. Alltid hyggelig mot meg, tror ikke han sender meg hjem.»

Slik alle ryggradsløse snakker om drittsekker som de ser opp til. Lurer på hvor mange som har vært drittsekker mot meg, hvor jeg etterpå har fått høre «så rart, han er alltid skikkelig grei med meg, han er sikkert bare litt usikker.»

Birger prøver å snakke med Charlotta, men han får ikke noe ut av henne.

Stakkars Birger er stuck mellom en svensk jente med stjerner i øynene og en litt under middels smart, men veldig blid hund som hjelp.

Gutta mener at Thomas skal ryke. Så Mads går og henter KR og de setter seg alene.

«Jeg er ikke noen rævsleiketype. Men jeg digger deg og måten du spilte på i fjor. Trener du? Jeg spiller sånn som deg og velger de guttene jeg liker. Jeg spiller, derfor sier jeg ærlig til alle her inne at jeg spiller. Hvor kjøper du tatoveringene dine? Hva heter den hårfargen?»

«Alle speller.»

«Gruppa vil i hvert fall ha ut Thomas

«Ok, men æ vil snakke med Magne

«OK, du får sikkert mange forskjellige inntrykk når alle kommer til deg og bare Hei Kristian og smisker og sånn. Det blir litt fake.»

Det er vanskelig å tenke seg en måte å drite seg hardere ut på enn det Mads nettopp gjorde, hans bondingforsøk ble kontant avvist.

Birger prøver å trygle Charlotta til å velge ham, så de ender med å krangle rett før parseremonien. Han er egentlig helt rimelig, mens hun er forferdelig arrogant og dust. Birger er forbanna. Med god grunn.

Parseremonien er i gang. KR er altså fredet. Og er «forberedt og vant med å være upopulær.»

Sander Ariel

Magne Isabell

Thomas Mari

Mads Tina. «Stoler på han hundre prosent. Hvis ikke mer.» De holdt liksom på å slippe unna uten å nevne den arvelige prosentpraten fra tidligere sesonger. Gjelder dette bare i Norske Paradise?

Birger Charlotta.

KR gjør et masketegn med hendene, går en lang runde og ender til slutt hos Tina.

Han sender da ut Mads. Mads tror «det er fordi jeg sa jeg var en sterk spiller til KR».

Hva syns Tina om å få KR som partner? «Jo, han virker som en hyggelig fyr.» Det var en annen lyd fra hennes fløyte enn når ikke-kjendiser har ødelagt i gjengen hennes.

Hun avslører til kamera at hun ikke tror det er tilfeldig at han ville ha henne som partner. «Kanskje han så meg ved bassenget, da», drømmer hun.

«Æ har ikke tenkt på hvem æ ble partner med, æ sku bare ha ut Mads», sir KR.

Mads ser også ut til å takle det. Flaks at det er en kjendis som sender ham hjem. «Takker for at jeg ble kjent med en så bra gjeng. Kjipt å se dere som griner her, digger dere. Snakkes på utsiden.»

På rommet til Mads ligger et brev. Han får en sjanse til å påvirke spillet. Skal velge en som skal utføre et oppdrag. Lykkes oppdraget får personen mulighet til å sende hjem noen, men mislykkes oppdraget blir det katastrofalt.

Mads la igjen favorittskjorten sin på rommet til Tina, så hun bryter sammen. Minnene, disse minnene. Fra forrige sesong.

Det viser seg at det var Magne som anbefalte KR å sende hjem Mads. Fordi Thomas vil kunne formes. Ikke så dum han Magne, tenker jeg. Har jeg tatt helt feil av den forvokste og blide tredjeklassingen med tivolicapsen og bukseselene?

Helt til han åpner munnen i plenum. «Det er en grunn til at KR er en venn av meg, han er en ærlig ålreit type. Ikke hate personen, hate the game, liksom.»

Han er veldig fornøyd. Han har en allianse med alle nå. Bedre blir det ikke.