• Les samtlige av Jazzgeirs oppsummeringer her

Tacoskjell ass. Er det meningen at de skal brenne seg i ovnen, eller?

Nok humor, episoden er i gang!

Andreas har fått ferten av at Dennis spiller spillet og blir skikkelig skuffet. De som var som brødre etter første dagen på hotellet og alt.

Alina er fyllesyk og Andreas kaller det for trang hjelm, som så mange moroklumper gjør. Også er han flau fordi han grein i går. Alina sier at han må skjerpe seg: «Vær så snell å ikke bynn i å grin næste gang noe sånt skjer». Hun høres ut som samen i den altfor gamle sketsjen av Falsk og Mathisen.

Dennis innrømmer til kamera at det var hans skyld at Kristin påstod at Alina hadde prøvd å gå bak ryggen til Andreas, da det som egentlig skjedde var at Iselin prøvde å gå bak ryggen til Are. Andreas lukter lunta som stakk ut av Dennis, Are sier noe som ikke er mulig å forstå. Fordi dialekten hans er uforståelig. Og fordi han lesper. Og fordi han er så provoserende å se og høre på at man ikke gidder å høre etter.

Camilla ligger og soler seg, og forteller Kristin at hun tenker så mye for tiden. Det er vanskelig. Så kommer Dennis bort og lurer på hva som skjer.

Alina planter en mistanke hos Camilla om at Fredrik skal gå bak ryggen hennes. Derfor snakker hun med Andreas, de lurer på om de skal stille, eller «stelle» seg sammen. Mens de snakker, får Andreas ereksjon og bare «faen, nå fikk jeg benner’n òg».

Men det er ingen tvil om at han kan stole på Camilla 120 prosent. Hun har også funnet ut av ting og tang: «Jeg må bare tenke og finne ut av hva som er riktig og taktisk lurt for meg å gjøre. Jeg er avhengig av å kunne stole på partneren jeg velger».

Ja, der fanget hun litt av essensen i programkonseptet.

Brev! Tommys tid som singel er snart over, han skal splitte et par. Valget er allerede tatt, basert på tegningene jentene tegnet i går. Gjengen samles rundt Triana. Hun spør om Camilla er fornøyd med Fredrik, men nei, det er hun ikke. «Hvis Camilla ditsjer meg så er det tut og kjør», sier han til kamera. Vanskelig å tolke hva han egentlig mener med det. Andreas: «Hvis jeg havner på solo nå, så gir jeg opp alt jeg tror på av blomster og bier og himmel og helvete og alt som er». Så ler han av seg selv.  Det gjør ikke jeg.

Tommy valgte Alinas bilde, der raste hele Andreas‘ verden sammen. Fortjent, lille komikerfaen. «Føler meg som ei løsbikkje», sier han til avmålt latter fra de andre. Kanskje de har begynt å se det jeg ser.

Dennis mener han har forutsett dette hele veien, for nå kommer Andreas til å stille (nei, det heter ikke stelle) seg bak Camilla. Andreas prøver å instruere Alina om hva hun skal si til Tommy. Hun ber Tommy gå til Camilla for å få ut Fredrik.

Camilla og Fredrik sliter som par. Hun syns det er skikkelig skjipt at han hele tiden snakker med Nina. Fredrik sier han ikke har tenkt så mye. Camilla har englevinger tatovert på ryggen. Hun har tydeligvis ikke tenkt så mye, hun heller. Fredrik truer: «Hvis det er noen som driver og spiller spillet nå, så gidder jeg ikke være her». Ooh la la.

Camilla stikker bort til Kristin. Noen har sagt at noen ikke kan stole på andre og det hele er ganske så forvirrende og intrikat. Helt til det er kroppsmalingskonkurranse!

Parene skal male på hverandre med kroppsmaling. Stian er en geit, brystvortene er øyne og penisen er tunga, det er ganske artig. Camilla maler puppene hun kjøpte i Sverige.

Dennis får alle deltagerne malt på kroppen, i sex-stillinger. Are skal lage en t-skjorte på Iselin. Derfor maler han henne grundig med flere strøk dekkbeis i fisla. Bakfra.

Spenstig shit.

Jeg har ikke ord for hvor kjedelige de andres løsninger er. Andreas er dommer, som har på sveitserlue og snakker sånn fransk som man ville gjort i en bygderevysketsj. Nina og Stian vant, de kan vente seg en overraskelse i morgen. Stian syns det var deilig å vinne en «konkurrangsje» endelig.

De setter seg i loungen og spiller noen helt kreisi drikkeleker. Som Are ikke skjønner. Da begynner Andreas og Dennis å le og faller på bakken og omfavner hverandre og klapser hverandre på rumpa. Som naturlig er.

Tommy tar med seg en og en jente på rommet for en speed-date og får å sjekke ståa blant dem. Han er jo tross alt ny, og sørger for å bli kjent på en mest mulig systematisk måte. Han må unnkylde seg og gå på do med hver eneste en av dem. Det er litt gøy.

Imens sitter guttene og får høre at Fredrik ikke skjønner noe av at Camilla mistenker ham for å spille, «da jeg fikk høre det, så jeg bare hæ»? Så går Camilla på rommet og gråter sammen med Nina og Alina. Dennis går etter og ber dem om ikke å fremstå så mistenkelig.

Iselin er sint på Are og kjefter på ham. Han prøver å forklare henne at guttene er i flertall og at en av dem må gå denne uken. Iselin: «Men forrige uke skulle guttene stelle seg bak jentene og denne uken skal jentene stelle seg bak guttene, påstår du nå at guttene kan bli til jenter» og brister ut i gråt. Are forteller at han er lei av henne til kamera. Mens vi får se bilder av at han trøster henne mens han ler.

Jeg er også litt lei av henne. Men ikke så veldig. Og det er veldig verdt å se på Are bli irritert av hvor overraskende dum det faktisk går an å bli. Håper han blir tvunget til å bli værende sammen med Iselin, som straff for å velge en jente som henne.

Oppsummering: Det er litt kjedelig når alle bare spiller det spillet hele tiden, men det virker som det er mye som koker under overfalten nå. Jeg gleder meg til i morgen. Ikke fordi Dennis er så gæærn at han tar på en bikini, men fordi jeg tror og håper noen kommer til å klikke.

PS! Jeg anbefaler alle å sjekke ut denne videoen! Det kan avsløre at nok en av «Dagens mann»-jentene skal være med oss fremover. For en vår dette skal bli!