Ariel lurer på hva hun gjorde i går. Hun lå med Sander. I dusjen, bakfra og i sengen, forfra. «Æ skulle bare følge han inn på rommet og gi han en nattaklem, men så…» I tilbakeblikket rekker Sander å si «Hu mor kommer te å bli så stolt atte», før de går i gang som kaniner som har sex under et pledd. Glem forresten det jeg skrev her og les dette.

Hun lurer på om Amir lå med Tina, men neida, han bare sleiket henne. Det er utrolig hvor langt man skal komme med dette veddemålet.

«Walk of shame», sier Amir til Ariel og ler av hvor morsom han kan være med sin humor. Gjengen spiser frokost. «Je angrer ikke på i går, men kanskje litt dumt å gå i dusjen», sier Sander. «At folk kom inn og så mens vi hadde sex var litt respektløst», syns Ariel.

Det er vanskelig å ta stilling til, egentlig. Fordi da er vi jo alle respektløse som ser på. Likevel er det jo ikke helt greit? Jeg vet ikke.

Vi kan være enige om å fordømme Mads for å sitte utenfor glassdøren til rommet og uttale «Dette er jo drive-by cinema».

Frokost. «Skjære Thomas, du skal snart velge deg en partner. Paret du splitter kan ikke bli sammen igjen på torsdag.»

«No shame», sier Birger og rister tappert på hodet, ser ned i bordet og biter seg i underleppa. Hva mener han med det? Tror det bare er fordi det høres tøft ut å si ett eller annet på engelsk.

Amir og Thomas snakker sammen. «Jeg er jo jævla åpen for litt råd, da.» De blir enige om å gå for Mari eller Charlotta. Mads og Amir går for å snakke alene og er enige om at de «ikke skal fockes med».

Isabell leker med bamsen sin. Magne har lagt en masterplan. «Vi er jo egentlig flere enn Mads, Amir og gjengen, så vi er sterkere.»

Han har med seg Mari og Isabell på laget.

Triana lirer av seg noen selvfølgeligheter og ønsker velkommen til parsplitt. Og de snakker litt om veddemålet og hva som har skjedd. Mens hun burde spørre hva folk tenker og hvorfor de gjør som de gjør.

Hva Magne tenker om makten bak masken? «Jo, han kan jo splitte hvem som helst og alle vil bli, så det er jo et dilemma, det.» Hva jeg tenker om Magne? Jo, han smiler jo mye og sier åpenbare ting, så han er jo en gutt som smiler og sier åpenbare ting, han.

Thomas splitter Mari og Sander, «ser på det som mitt safeste kort. Tror jeg kan stå tryggest sammen med henne.» Og det er sikkert sant, bare litt kjedelig at han ikke tør å røre i Mads– og Amirgryta. Sander syns det er greit. Mari syns det er forferdelig trist.

Triana tar tilbake masken enn så lenge.

Sander tar med seg Magne på solorommet som nå er hans eget. «Jeg liker han nye og vil ta Ariel som partner selv.»

«Og sende Amir på solo?»

«Nei, å sende ham hjem.»

«Jaja, det er det jeg tenkte hele tiden.»

Lurer på om de får bruk for Magnes hemmelige tegn på ett eller annet tidspunkt.

Thomas vil få ut Amir og Mads, fordi han mener at de spiller et åpenlyst og dumt spill. «Det er ikke mye IQ i det spillet her, jeg vil få det roligere og spille smartere.»

Magne går til Ariel for å prøve å få henne til å velge Sander på torsdag, men hun nekter. «Det e ikke så my æ kan gjøra». Jo, det er det.

Sander har nå masken. Han er fredet så lenge han har den. «Det er jævla greit», sier han. Han møter de andre i loungen og de vorser. Han kødder med at to gutter må dra.

Alle guttene smisker med ham nå. Mads blir så full at han må legge seg. Amir steller pent med ham.

Så går Amir ned og snakker med Sander. Han mener at Sander har fått så «utrolig mye oppbacking og støtte fra Mads og meg.»

Amir er sur på ham på grunn av ett eller annet. Og jeg aner ikke verken hva Sander har gjort for å provosere, ei heller hva Amir har gjort for å kunne forvente denne lojaliteten.

Tina er også fly forbanna, «Det irriterer meg grønt at han oppfører seg sånn, han kan dra til fittehelvete. Han har backstabba meg i ryggen, han har backstabba Martine i ryggen». Lurer på hvor Tina mener hun selv backstabba Mari i forrige uke.

Amir gjør knespark i lufta for å vise hvor sint han er.

Så går Birger og tar Sander, Magne og Thomas i hånden. En ny allianse er dannet. Og det er superspennende. Jeg gleder meg forferdelig mye til i morgen. Kommer Kristian René?

Er det noen som vet hva de forskjellige deltagerne heter på Twitter, forresten?