Det er kaos-uke på Paradise, noe som har ført til at Christer har måttet sjekke ut, men kjenner jeg denne kaos-uken rett, er det ikke lenge til vi ser Christer igjen. Han er jo en «tidligere deltager» nå. 😉

Tror dere produksjonen klarer å takke nei til den elleville gjensynskorkingen som vil finne sted hvis Christer kommer inn igjen på torsdag? Timelapse will show.

Men først må vi få svar på hva som ligger på gulvet under kveldens parseremoni.

 

BILDE 3

Kan det være at de andre deltagerne blir tvunget til å se på at Lorden ligger og chiller på solsengen i 30 minutter mens han velger ut fire stykker som skal sendes hjem?

Husk at det er kaosuke inne på hotellet.

Kanskje er det så mye kaos at Marius tar av seg masken og avslører at han hele tiden har vært Mats i en helt sinnssykt forseggjort Marius-drakt? (Og da tenker jeg ikke på sånn Mariusgenser-onepiece.)

 

BILDE 4

 

BILDE 5

Her er en kort oppsummering av uka til nå:

 

BILDE 6

 

BILDE 7

Det er så mye kaos at folk begynner å sprutblø neseblod hver gang det kommer et brev eller en parsplitt.

I Triana-introen får vi møte to Trianaer. «Triana» og hennes onde kaostvilling «Speilvendt Triana».

 

BILDE 8

 

BILDE 9

En gammel jente skal sjekke inn med fredning. Vi kan håpe at det er Aurora, og frykte at det er Jeanette. Hvem håper DU sjekker inn igjen? Kanskje hun her:

 

BILDE 10

Da har jeg en trist nyhet til deg. Ziri observerte jeg på McDonalds Karl Johan klokken 03:30 allerede den tredje sendeuka av Paradise. Der sto hun i køen og så ned på rumpa til en hiphop-lesbe og ventet på sine Chicken McNuggets (de lesbiskes svar på hamburger).

Tror dere ikke på meg? Her er bildebeviset:

 

BILDE 11

Dette kunne jeg vist dere i en recap lenge før hun ble stemt ut, men jeg valgte å la være fordi det på den tiden virket helt åpenbart at Siri kom til å ta hjem hele kula og de 300.000 pengene. Hadde vært for stor spoiler den gang da.

 

Hvordan ser 300.000 penger ut egentlig?

 

Ser ut som det her:

 

BILDE 12

Lene Angelica sitter på rommet og depper over at Christer er borte. Vi andre sitter og lurer på hva som er det sorte hullet i univers-tightsen hennes. Hehe.

 

BILDE 13

Arman og Lene Angelica deduserer seg frem til at «alt kan skje» i dag. Det de ikke tenker på, er at alt kan ikke skje.

 

Det er litt som å si at «alt kan skje» under en straffesparkkonkurranse.

Jasså. Kan det bli uavgjort i en straffesparkkonkurranse, kanskje? Nei.

 

Noe å tenke på før man går i «alt kan skje»-fella.

Simone starter dagen med å stappe en go’ing oppunder leppa mens hun ser på at Nico tar push-ups.

 

BILDE 14

«Hva hjælper det mot,» spør Simone. «Man får blodet i gang,» svarer Nico uten at Simone ser ut til å ville hive seg på treningshypen av den grunn.

Og det er jo forståelig, for hvis man starter dagen med 200 gram snus, bør man ikke få i gang blodet, for da er jo blodet fullt av MUNNKREFT.

Under frokosten fortsetter kaoset med kakeservering(!) til frokost.

 

BILDE 16

Søtnosen Ann Mariell digger dette helsprøe initiativet, mens Nicolai blir forbannet. Han legger ut om alle ulempene ved å spise bare sukker til frokost.

Det er ernæringsfysiolog du skulle vært, Nico, ikke anleggsarbeider.

 

Labi velger å se det positive i at frokosten var for dårlig og oppfører seg som om han har spist mye sukker. Blant annet ved å flykicke en dominobrikke, kaste spyd på en stakkars kylling…

 

BILDE 17

…og fremføre en pitch-perfect «This is Spartaaaaaaaa!»-monolog. Oddsen på at 300 er favorittfilmen til Labi er passe lav. Han kunne jo her gått for «You shall not pass!» også, men har en følelse av at Ringenes Herre-filmene blir «litt for lang å skjedelig for meg, ass, masse små dværger og skjikkelig rare ting som skjer.»

 

BILDE 18

Godt å se at Gabriel har adoptert kyllingen ettersom Labi er helt 100% batterimessig.

 

BILDE 20

Et mystisk brev ankommer hotellet. Der står det at det blir parseremoni på en fakkings tirsdag. Paranoia oppstår mens de venter på at noen skal sjekke inn, og etter noen kvalitetsreklamefilmer fra både norske og utenlandske annonsører får vi et gjensyn med denne dama:

 

BILDE 21

Noe som fører til et stort glis om munnen på lille meg. Hadde ikke trodd gjensynsgleden skulle være så betydelig. Perfekt type å sende inn igjen. Se for dere at det var Jeanette isteden. Nå blir det glamourgirls og etikette og fake orgasms til oss alle.

 

Simone har vært så dum at hun har flyttet inn på Venus, så da er det jo ikke mye tvil om hvem som ryker senere i dag. Aurora vil stå med Venus, og Venus vet hun kan stå trygt med Aurora.

Labi reagerer på herlig labinotsk vis når Aurora kommer tilbake. Banning, kickboksing og aggressiv kasting av singlet i steingulv.

 

BILDE 22

Simone, som var med på å sende ut Aurora, er frekk nok til å si at Ann Mariell lyver og greier. Fader, ass. Håper Aurora klarer å se gjennom fingrene, slik at hun oppdager dobbeltmoralskheten til Simone.

 

BILDE 23

Men neida, for Aurora teller det mer «å ha vært her lengst.» Og Simone fikk jo klump i halsen da hun sendte ut Aurora. Tross alt.

Dette er sjokkerende tv. Det virker som om Aurora helt har glemt hvor mye hun digger Venus-rommet. Hun sitter og snakker reell taktikk med de andre. Hva har skjedd med Aurora på utsiden? Har hun funnet seg et annet, finere rom på deltagerhotellet?

 

Samtidig, i bassenget: En storfornøyd ”krokodille” får seg en ”ridetur” han sent vil glemme. 🙂

 

BILDE 24

Oppgjøret mellom Labi og Julie som følge av nattens misforståelser i sengen går inn på topp 15-listen over tidenes Paradisesamtaler.

 

BILDE 25

Hele samtalen er verdig recapping, men jeg får nøye meg med høydepunktet:

 

Labi: Det var liksom spooning, det var det eneste som skjedde.

Julie: Æ vet ikke ka du trur spuning e, men det der vakke spuning.

Labi: Ja, hva var det da?

Julie: Væl, du hadde jo liksom handa nedi musa mi.

Labi: (selvrettferdig) Ja, hvor lenge hadde jeg det? Hvor lenge hadde jeg det? Kanskje 20 sek? 20 sekunder, så tok jæ’n vekk. (pause) Jeg må pesse, ass.

Julie: U-hum.

 

BILDE 26

Julie går til Kine for å få litt nordnorsk trøst.

 

Slik ser det ut når man kaller noen en hæstkuk:

 

BILDE 27

Kines trøstende utskjelling av Labi får raskt Julie i bedre humør. Forståelig nok.

 

BILDE 28

Kine parodierer Labi i syncen på østnorsk, og alle vi som tror vi kan snakke nordnorsk får et innblikk hvordan det føles når dialekten man har blir rævkjørt av en hæstkuk.

 

BILDE 29

Syns dette er en gøy episode, jeg. Mange raringer inne på hotellet nå, som alle har begynt å bruse med fjørene på underholdende vis. Terningkast 5.

Trodde dere recapen var ferdig? Neida! Kaos!!

 

Jeg fortsetter bare i kjent stil, jeg.

 

Aurora insisterer fortsatt på å kalle Gabriel for Rodrigo. Hun kaller også Arman for Raman.

 

BILDE 30

Roter hun med «utenlandske» navn med vilje eller er det bare et uhelbredelig, underbevisst utslag av rasisme?

Syns det er rarere å klare å holde styr på alle Lenene, Mariellene og Kine Angelicaene der inne.

 

OBS: Legg merke til at Julie har måtte plastre rumpeballene etter å ha spoonet med Labi.

 

BILDE 31

THE BAWS!

 

BILDE 26

Arfan skjønner ikke helt hva Aurora tenker når hun ikke vil sende ut Simone. Skjønner hva du mener, Rafiki. Ingen av oss andre forstår det heller.

 

BILDE 32

Simone har tatt på seg finkjolen og stiletthælene og spør Nico: «Ser det dumt ut?» «Nei, det ser jævlig naturlig ut, ass,» svarer Nico, noe som sender seeren ut i en bekmørk filosofisk transe, på leting etter en større forståelse av begrepet «naturlig».

 

BILDE 33

Før parseremonien har noen hengt opp tightsen til Lene Angelica på himmelen. 🙂

 

BILDE 34

Kaoset fortsetter på parseremonien. Jentene sitter, selv om det er Aurora som skal sende ut en gutt, og stolene er på feil side av bassenget. Nå tror jeg manusforfatterne skal passe seg litt, her. Vil jo ikke et «vanlige» seere skal bli fullstendig sprø i hodet og skifte kanal.

 

BILDE 35

Guttene bruker litt tid på parseremonien til å vise hvordan man skal stå hvis man er homofil inni seg.

 

BILDE 36

Triana har på seg heit buksedrakt, men intervjuene hennes fortsetter å være intetsigende. Rart at korrelasjonen mellom buksedrakt og intervjuteknikk ikke er sterkere.

 

BILDE 37

Kine går bak Rodrigo.

Ann Mariell går bak Marius «Dry Balls».

Simone går bak Nico.

Lene går til Labi og setter Julie i fare. En tydelig melding til Julie: Det straffer seg å bli sur når Labi lurefingrer deg nedi musa.

 

BILDE 38

Triana prøver å piske opp stemningen, men Julie er forståelsesfull, og så stiller hun seg bak Assad.

 

BILDE 39

Mange av oss har lenge fryktet at sjangeren «humor» nådde sitt klimaks da Thomas Giertsen kjeftet på noen polske håndverkere for å ha bæsjet i sluket hans, men vi får vår frykt gjort til skamme da Aurora går mellom beina til Labi under sitt meget avgjørende valg.

 

BILDE 40

Snakk om comic relief.

Og så ender hun det lille showet sitt med å plante et bløtt ett på trynet til Nico-Dawg. Så herlig! Payback is a skanky bitch! Simone, takk for alt.

 

BILDE 41

Til syvende og sist er Venus det viktigste for Aurora. Det må vi aldri glemme. FOR et karaktertrekk å ha inne på Paradise Hotel!

 

Valget til Aurora sender Labi ut på en ny fantastisk Labi-rant.

Det er et eller annet med de ukontrollerte nakkebevegelsene hans som får meg til å tenke på denne karen:

 

BILDE 42

Og så kommer «Spillet er i gang» fra Labi. HAHAHAHAHAHAHA!

 

BILDE 43

Vanskelig å forklare hvor gøyal Labi er under denne parseremonien. Foreslår at dere ser episoden. Gå inn på TV3 Play og trykk på «Paradise Hotel». Det er verdt hver eneste betakaroten-reklame man må lide seg gjennom.

I det hele tatt: NYDELIG parseremoni i kveld, hvor det smeller fra alle kanter.

 

Og så flesker Simone til med en selvforherligende farveltale. «Jeg har blitt godt likt. Jeg har vært jævlig bra å ha her. Jeg kommer så godt overens med folk.»

 

BILDE 44

Du har vært nydelig Simone. Du er en realitydeltager av høy klasse. Du bærer følelsene dine uttapå kroppen, samtidig som du prøver å skjule dem, og tusen takk skal du ha for all god underholdning.

 

BILDE 45

Labi lover å holde seg kald fremover. Det er vel litt som om Putin skulle love å ikke invadere hele verden. Hvis dere ikke skjønner denne sammenligningen: På tide å våkne opp, folkens.

 

Du må ikke tåle så inderlig vel, den annektering som ikke rammer deg selv.

 

BILDE 45.1

Nico avslutter episoden med å gå inn i en snurt, katatonisk tilstand.

 

BILDE 46

Han nekter å snakke med Aurora, og oppsummerer kvelden med følgende knallsterke melding:

«Fakk it. Jeg kan tjene penger når jeg kommer hjem. Jeg trenger ikke 300.000 herfra.»

 

Jeg håper du vet hva du takker nei til, Nico. Se så lykkelig man kan bli av 300.000.

 

BILDE 12