• Les samtlige av Jazzgeirs «Paradise Hotel»-oppsummeringer her

Håper dere hadde en skikkelig fin helg! Jeg feiret St. Patrick’s Day på Karl Johan sammen med mamma. Hun er ikke direkte irsk, men hun elsker grønne klær og kortvokste gingers. Hva gjorde dere?

Denne uken er guttene i fare. En ny gutt sjekker inn og i slutten av uken kommer det inn en gammel kjenning. Jeg håper og tror det er Kristian René. Taktikeren fra i fjor, som syns han selv ble en bedre spiller for hver gang han ble stemt ut av hotellet.

Han må jo syns han selv har gjort en kjempejobb i året som har gått.

«Jeg syns Isabell ser pen ut og hun syns atte jeg ser pen ut», sier Magne. Hun våknet opp i seng med ham og følte seg «ensom fordi det manglet to jenter der». Som hun kjente i hele to dager.

Magne syns han og dama er pene

Charlotta og Birger irriterer seg over hverandre. Hans plan var «Å behandle jenta som ei prinsesse, men ho e irritert på mæ for ho vill ikke bli behandla som ei føkkings prinsesse», mens hun i virkeligheten er irritert for at «han tar æren for alt mulig som skjer her inne».

Charlotta syns Birger skryter

«Det skjer til helvete på den fronten», oppsummerer Amir med sin karakteristiske Mr. Melk-dialekt. (Takk, Pedro!)

mr melk

Brev? Brev. Brev! Ved frokostbordet. «I Paradisespillet gjelder det å tenke to trekk frem. I dag sjekker det inn en ny en og spillet snurper seg til.» Birger og Ariel melder seg frivillig til å sjekke den nyankomnes koffert.

Ariel håper på en homo, fordi «homoa e jentenes bæste vænn».

Homovenn

Homoer er også hverandres bestevenner. Hvis de liker hverandre. Som venner. Så det er egentlig uavhengig av legning.

Når den nye deltageren skal ankomme er Magne bekymret fordi Isabell, partneren hans, er blond. Vi får vel egentlig ikke så mye mer forklaring på den frykten annet enn «tenk hvis han synes henne er blond og tar henne og jeg ryker ‘a».

Birger «føler seg ikke direkte trua». Charlotta «syns det er fint å ha en stygg partner, for da blir jeg ikke fristet». Birger virker å ha like store vrangforestillinger når det kommer til eget utseende som Kristian René hadde om sin taktiske fortreffelighet.

Charlotta holder fingrene av Birger

Thomas er 23, kommer fra Holmenkollen og er kanskje den av årets deltakere med aller størst problemer i munnregionen. Det er også vanskelig å se om han gråter eller smiler eller ler.

Blir både litt glad og veldig trist av å se på ham.

Gråter eller ler?

«Pleide å skjøre en del limousin i helgene, syns penger er viktig og skjøper champagne av den dyre sorten.» Han kommer til gjengen iført ridebukser. Han sliter litt med å lukke munnen sin, stakkars.

Underbitt

Mangler han en tann eller har han en for mange? Hvorfor slikker han seg rundt munnen hele tiden? Spørsmålene er mange.

Magnes bekymring viser seg å være begrunnet, for han syns Isabell «har bra tits». Magne spør om han har «tenkt til å ta dama mi».

«Mulig», svarer Thomas. Slikker seg rundt munnen.

«Vær så god, du kan jo prøve.» For et munnhuggeri! Magne håper han fikk «satt Thomas litt på plass».

Amper stemning

Thomas får en maske som symboliserer en makt av Triana.Håper det er plass til litt leppesleiking inni der.

Magne er irriterert på Mads og Amir, han er sikker på at de vil få Thomas til å splitte ham og Isabell. Så han lager et hemmelig tegn med Sander (som ikke deler hans entusiasme). De skal klø seg på øret når de skal snike seg vekk for intimprat.

Genialt tegn

Han er så stolt av det nye tegnet sitt at han løper tilbake til rommet sitt for å fortelle det til Isabell.

Amir koser seg med Charlotta og Tina på rommet, de prøver å få ham til å tape veddemålet om å holde seg borte fra sex.

Han kommenterer det på vanlig tysk vis, blottet for ironi og humor. Det eneste han ler av er sin egen kommentar «Det er en problem i buksa».

Gjengen drikker og spiller flasketuten peker på. Thomas har på seg masken sin av og til. «Du må skysse en gutt», smatter han.

Konflikten Magne versus Mads og Amir eskalerer. De to er irriterte på ham. «Hvis Magne bruker mye tid på en dame, så konfronterer vi ham med det», sier Mads selvsikkert.

Som en typisk bølle i fjerdeklasse. Som av en eller annen grunn skulle fått for seg at han kan bestemme hvem folk skal tilbringe tid sammen med. Som egentlig høres hakket for klisjéaktig ut, selv for en fjerdeklassing, til å fremstå troverdig.

«Hva skjer med deg og hun dama, Magne

«Ingen ting.»

«Du må komme bort til oss en gang i blant og prate med oss.»

«Men jeg snakker med dere nå.»

«Jah, i fylla», sier Amir og klapper ironisk.

Tina, som har som mål å ødelegge for Amir, blir fingret på en sofa.

Med det har ikke Amir brutt noen løfter eller tapt noen veddemål, men Tina ser ut til å føle at hun lykkes likevel. Det gjør Mads også. «Få lukte på fingra dine a.» Godt han kan redde seg inn med et sjaramerende smil, han Mads.

Sjarmøren Mads

Thomas avslører at han skal ta vare på Magne, fordi han har «kjent nok folk i løpet av livet til å vite hvem som bullshiter».

Jeg har kanskje ikke kjent så forferdelig mange rikinger gjennom livet, men kjenner fort igjen typen som spanderer på seg en limotur til skoleballet. Og det unner jeg dem, ass.

I morgen avslører Tina at hun har blitt backstabba i ryggen opptil flere ganger. I motsetning til i tissen, der hun ble backstabba i dag.