Det er torsdag, det er parseremoni og det er to dager etter at vi alle så det sjokkerende synet under nødt eller sannhet. Da Birger kysset noe langt, tynt, barbert og penisluktende. Hun var heldigvis ikke så begeistret for kyssingen selv.

Dagens episode er en «24»-parodi. Tikkende klokke, grønn spionfilmskrift. Men de har heldigvis ikke valgt å dele opp denne torsdagen i 24 eppiser.

«En av de syke jentene vil ikke overleve uken, nå må de kjempe med nebb og klør.» Triana sprer klørne. 

Louis farger kinnene sine desperat med en kost, hvem er det hun prøver å lure? Patrik, fordi hun vet at «det blir et helvete om han finner ut at e har tenkt å bytte han med Glenn

Det ser kanskje litt sært ut med tre jenter i scrubs ved frokostbordet, men det er hakket mindre tulleruskt enn luen og solbrillene Sander vanligvis har. Kanskje han i dag innså at kombinasjonen ville blitt for meget. Brev. 

«Kun de syke jentene står i fare.» Folk som er utrolig dårlig på å snakke dialekter, men likevel prøver seg på nordnorsk. Slik snakker Lauretta.

«De tenker ikke langt nok til å prøve å få ut meg og Tina», spytter Charlotta i linsen. Joda, det gjør de.

«Æ ble horny der.» Sier Remi. Mens han kliner med Charlotta med tungen ute i friluft. Fyttigrisen for en ufyselig kis.

Gjengen sitter og snakker taktikk frem til Lauretta kommer inn. Når deltagerne ikke kan snakke om taktikk eller fyll blir det pinlig stillhet.

 

Louis spiller så intrikat at hun selv mister oversikten.

Lauretta forstår kanskje ikke spillet så godt, men du verden for en kløpper hun er på pynteputer og interiør.

Birger er ikke så hypp på å stå med den polske stalkeren. Selv om det kan svekke slemmelaget til en ond liten klump.

Louis er forvirret av sitt eget dobbeltspill. Men for meg er det ingen tvil. De lange øredobbene og den frekke toppen, bitchen er en jente, ser det lang vei.

Hun blir sendt tilbake av slemmelaget for å finne ut hva snillelaget tenker. «Alle går og prater med alle, det er umulig.»

Kommunikasjonen er altså for god til å kunne legge en plan, i følge Isabell.

«Hva skjer med at alle er samlet a?» Tina krasjer snillefesten, fornærmet som vanlig. Det blir stille på rommet. Det er altså ikke bare Lauretta som ikke kan spelle spellet.

Tina forteller om Louis sin plan om å gå til Glenn. Patrik klør seg på haken, og helt ut av det blå slår Tina neven i sengen.

Jeg vet ikke om hun forbanner at andre verdenskrig sluttet som den gjorde, Kim Jong Ils tragiske bortgang eller Ghadaffis fall. Men hun skal i hvert fall «ha ut den fitta Isabell.» Hun hater virkelig alt godt, uskyldig og rent.

Charlotta prøver å smiske med Pia. «Men du smittet meg jo.» Og der stoppet samtalen litt.

Tina avslører til Louis at Patrik vet at transen tar med elefantpenisen sin til Glenn.

Charlotta selger ut bestevenninnen sin til Pia.

Jeg er ganske forvirret. Trøster meg med at Lauretta i hvert fall ikke vet hva som skjer.

Det er tid for parseremoni.

Isabell har enten fått seg jobb som avledning for en middelmådig tryllekunstner eller så har hun tenkt til å promotere en bil.

«Det har vært litt frem og tilbake», svarer Lauretta på spørsmålet om hvordan hun har blitt tatt imot.

Charlotta går til Remi.

Isabell går til Sander.

Tina går til Patrik.

Pia går til Birger. Herregud for noen feige valg.

Lauretta går til Glenn.

Louis går til Glenn.

Det er altså opp til homoen med dressjakken og shortsen, snillelaget benyttet ikke anledningen til å få ut verken Dragen eller den Onde Danser.

Lauretta takler det på en bedre måte enn Charlotta eller Tina ville gjort. Nå er jeg plaget og irritert.

Lauretta er ikke enig i Louis‘ valg. «Du skifter jo mening hele tiden.»

«Nei, du baksnakker.»

«Snakke du om dæ sjøl?» Barneskoleretorikken sitter som en lårhøne.

Ikke mange tårer å spore hos deltagerne. «Du smisker veldig med alle, LouisLauretta benytter anledningen til å slenge litt dritt om jenta som fikk henne ut.

«Jeg elsker drama. Folk skal ha noe å se på.» Lauretta virker å være den som forstår det ordentlige spillet aller best, nemlig kampen om å lage god TV.

Gjengen skåler og klemmer og drikker litt. «Ho bruke at æ ikke e te å stol på te å si ha det, æ vil kaste en drink i ansiktet hennes. Fuckings schizobitch», sier den paranoide mannen i dameklær.

Natta, bloggen.