Triana «Spanske aner» Iglesias forteller at deltakerne nå våkner opp i union med Sverige. Visste dere at i 2006 var Triana reporter i programmet «The Voice of Madcon»? Hun velger i alle fall å teste ut setningen «Velkommen til Paradise Hotel».

Den setningen funker fett, fru Iglesias!

1

«Kanskje kommer kongen», heter episoden. Hvem kan de sikte til? Kanskje kongen av Nepal fra 1945 – 2001, Kong Birendra? Det villevært helt absurd, kan liksom ikke se for meg at det er ham, men vi kan ikke utelukke det.

2

Nico sitter og stirrer ut i lufta og klipperne leder oss til å tro at han tenker på kvelden før da han skjelte ut Ann Marielle. Klipperne kan umulig vite hva han tenker på der. Jeg tør derimot påstå at tanken som går gjennom hodet hans er «Bydelspolitikerne lovet oss i 2000 at de IKKE skulle stenge ungdomsklubben, men så stengte de den likevel i 2001, politikerne snakker bare piss, ass».

3

Deltakerne ankommer frokosten og oppdager at det er svensk dag.

4

Lene Angelica kan fortelle at det er stas fordi hun har jobbet på en svensk nattklubb. Tillat meg å gjette hvilken:

5

Labi blir konfrontert med å ha ligget med Julie og de andre spør ham om han fikk blowjob. Julie sier stolt «ja» og jeg skjønner jævlig godt hvorfor hun innrømmer det. Jeg ville drukket urinen til Labinot om den ble meg presentert og skrytt av det til alle jeg kjenner dagen derpå.

6

Nico sier han fortsatt er pissed på AM. Dette er så mye mindre irriterende enn Joakims selvhøytidelige drittholdning til Kine.

7

Det kommer brev. Simone leser opp historien om hvordan Norge ble en del av Sverige. Ingen rundt bordet har hørt noe om det før.

7.5

Hun kunne likeså godt ha lest opp historien om den nepalesiske kongefamilien som i 2001 ble massakrert av familiens kronprins (til venstre på bildet). Ja, vår venn kong Birendra døde også denne dagen. Mer om dette senere.

8

Christer sier ett eller annet i syncen, det er ikke så farlig hva. Om det er noen som har hatt en reell karakterutvikling på hotellet, så er det ham. Husker dere hvordan han var i begynnelsen? Rævva selvtillit, lav energi, satt bare og røyka på terrassen. Han hadde liksom ikke funnet seg selv. Men Lene Angelica forandret på alt dette, nå har han nemlig for første gang fått ligge med noen over flere dager, og Christer har valgt å la dette prege 100% av hans personlighet.

Han har blitt et monster og han kommer ikke til å få bakkekontakt igjen før om et par år, når den aller siste Paradise-eventjobben på Brita’s pub og kro i Tønsberg tikker inn.

9

Gutta snakker om puling, og Christer er seff den som har mest å komme med.

«I natt kom jeg endelig i mål». Labi kan fortelle at denne natten kom det sæd ut av tissen hans, ikke ulikt hvordan dugg forlater bladet til en pileatum-orkidé en tidlig vårmorgen.

11

Gutta snakker om ligging.

11.5

«Eg ekkje her inna for å dunka». Gabriel synes det er usmakelig at gutta snakker om puling av jenter på den måten de gjør.

12

Nei nei nei, Gabbe. Du synes ikke det. Du sier det der fordi det eneste sjekketrikset ditt er å overbevise jenter om at du er en skikkelig hyggelig fyr som ikke ser på jenter som objekter. Og hver gang ender du opp i friend zone.

Apropos jenter, de er på tuuuuuuuuur 🙂

13

Katamaranen har haimunnnnn, farliiiiig 🙂

14

En dude er på båten.

14.5

Han ser ut som en sånn klassisk surferdude av typen som går på line i Sofienbergparken og har kjæreste som står på longboard. Og de lukter begge urin og flass.

15

Plutselig ser jentene en mann med krone i en gummibåt. Tenk om det er Gyanendra, mannen som tok over den nepalesiske tronen etter massakren i 2001! Det er helt hinsides usannsynlig, men vi kan ikke utelukke det.

16

På hotellet kjører Labi i gang en allsang som handler om fitte. Gjett om Gabriel blir provosert inni det feministiske hjertet sitt, da. #SlikSerEnFeministUt.

17

Mannen i båten viser seg å bare være en hvit meksikaner med øl og brev.

18

I klassisk brevstil står det om løsrivelsen fra Sverige i 1905. Jentene skal nå bestemme hvem av gutta som er verdig tittelen som konge. Å, plis ikke Christer, egoet hans vil kollapse under vekten av enda mer stolthet.

19

Jentene er veldig uenige når det kommer til å velge konge. Ikke ulikt hvordan det var i Nepal i månedene etter massakren i juni 2001. De tre som stod først i arverekkefølgen var døde, og den fjerde lå i et koma han aldri skulle komme ut av. Takk Gud for at de fant ut av det til slutt så landet kunne komme seg videre.

20

Kongen blir Nico. Han svarer med å si «Yes sir! Yes sir!», noe en ekte amerikansk gangster aldri ville sagt med mindre han henvendte seg til et medlem av den britiske ridderordenen, for eksempel Sir Alex Ferguson eller nå avdøde Sir Alec Guinness.

21

Nico sier i syncen at han ser ut som en baws med krone, men han har kronen så langt bak på hodet at han ser mer ut som et ord som nesten rimer på «baws», nemlig «bæsj». Det rimer veldig lite, men legg godvilja til, så har vi en deal, dere.

22

Nico feirer så (faktisk) med å runke til bildet av den svenske kongefamilien. Bra han ikke tok med seg bildet av den avdøde nepalesiske kongefamilien, ellers ville han ikke felt tårer fra tissen sin (sæd), men tårer fra øynene sine (vann). Forferdelig tragedie.

23

Nico får brev om at han skal sette noen i fare. Han prøver å bruke oppmerksomheten til å få noen lattere av gjengen, men han bikker akkurat over på douchehetsskalaen, og får lite respons.

Gabriel feirer at han står i fare ved å padle i en liten båt.

25

Han har så en sykt døll monolog på svensk. Det aner meg at hans grunn til å være med på Pærra hele tiden har vært å vise sitt komiske talent så han blir oppdaget av en eller annen lokal-TV-stasjon som vil bruke ham som utegående reporter.

26

Det er Pandoras. Nico, som har rukket å bli stormannsgal, leser på tullete høytidelig vis at deltakerne skal stemme på hvem som skal ut av Joakim, Marius og Gabriel.

27

Joakim bruker sin tale på å si at han har vært gjennom et tøft brudd med Jeanett og at han derfor bør få bli. Hold kjeft a, Joakim.

28

Gabriel sier i en håpløs forsvarstale han er en allrounder siden han er så stille. Han beklager seg samtidig som han prøver å vise dem at han til tross for sin døllhet egentlig er dritmorsom, derfor avslutter han med å si han vil prøve å vise at han er «en ordentlig grabba, som man sier på svenska, hvad?».

Og da bryter hele gjengen sammen i latter. Deilig å høre ektefølte, rungende latterbrøl der inne 🙂


Marius sier veldig lite og lar heller det hinsides nervøse kroppsspråket sitt tale for seg selv. Han bør egentlig komme seg bort fra hotellet så fort som mulig. Han er tross alt Pærras svar på han usikre, smålubne gutten med briller i «Fluenes Herre», og vi vet alle hva som skjedde med ham til slutt. Hvis ikke bør dere komme dere opp av sofaen og lese boka, folkens. Eller, dere kan jo bare lese den i sofaen. Er jævlig uvanlig å lese bok mens man står oppreist.

30

Så skal de stemme, og det ligger likt mellom Marius og Gabriel. Til slutt er det opp til Nico og han velger Gabriel. NEEEEEEEI! Hvem skal vi gi faen i at er med hver uke nå?

31

Han avslutter en lang monolog med å si «Hold on, I’m going home» akkurat som Drake gjorde da han ble stemt ut av Paradise Hotel Libanon i fjor.

32

AM står med Marius og leser lebestiftskriften på speilet og sier «han var fantastisk». Nuvel;)

33

AM og Marius sitter på sengen og snakker. I et kult filmatisk grep, viser kameramannen at Labi er på vei opp trappene samtidig som en lisensfri midi-versjon av temaet fra «Jaws» spilles. Slapp av, dere, det er bare en illusjon, vi kan ikke se gjennom øynene til Labi.

Og «dett var dett». Ja ja. Vanskelig å toppe gårsdagens tampongtrekkende episode, i dag var det ikke mye som skjedde, ass.

Men vi har i det minste rukket å digge Labi enda mer og dævve av Christer og Joakim. Enda mer.

Hva skal dere på syttende mai, a? Neida, ikke skriv om det, skriv om episoden hehe.