Jeg holder på å dø av spenning. Har bygdegutten blitt sammen med Lauretta?

Vi starer dagens episode med en drømmesekvens som liksom skal være Louis sin. Boring. «Æ e veldig redd før å bli smitta i dag.»

 

«Pesten får frem det verste i gjestene», sier Triana og gidder ikke å løfte armene. Sikkert redd for smitte.

Tina føler seg syk på ordentlig.

«Det e bare en creampie som hjælpe.» Sander sjarmerer under frokosten, smattende, selvgod og kåt. For de som måtte lure betyr creampie sæd i vagina.

Tror han kan onanere til tanken på seg selv.

Brev. Fislebell mottar det og Tina bare «fy faen, det er dårlig gjort.» Uansett, brevet sier «du skal snart smitte en annen jente, Isabell. Atsjo.» Charlotta er nervøs.

Sander prøver å pule Fislebell på rommet.

 

Louis informerer Lauretta om at hun vil sende hjem Charlotta og Tina. «Før dem e BFFs.» Det ville hun ikke gjort hvis hun tenkte seg litt om. Lauretta greier jo ikke å holde den forvridde kjeften sin om noen ting.

«Du passer jo ikke inn i den slemme gjengen.» Louis får skryt av snillejentene. «Nei, ikke sant. De sier forferdelige ting, som at Isabell, du flyter på puppan dine og at Pia er dum.»

Sander kommer bort og tar en push up, helt naturlig. «E trur itte på Louis

Birger og Patrik binder kvigen Lauretta med et tau. «Er det mulig?» Hyler Lauretta. Ja, det er mulig «er det mulig» er hennes nye «nice».

 

«To jenter skal smittes og faren bak pesten skal avsløres.» Triana tasser rundt, ønsker velkommen til smitteseremoni.

«Synd å sende vekk Isabel. Men ingen vil ha ei jente med pest.» Sander ler av seg selv. Hvor kommer selvtilliten hans fra? Noen må stå til ansvar for det selvgode monsteret som har blitt skapt i Gausdal.

Isabell velger å smitte Charlotta. Hun tar på seg sykehusdrakten. Isabell blir spurt hvorfor hun valgte Charlotta. «Nei, sto mellom flere og det bare ble Charlotta.» Dårlig svart.

Charlotta syns det er patetisk. «Hun ser meg som en sterk konkurrent, men bare innrømmer det ikke selv.» Nå skal alle tre sove på rom sammen. «Det blir jo kjempegøy. Ikke.» Moderne ironi. Not.

Charlotta får smitte en ny og velger Pia. Louis klarer ikke å holde seg, gliser bredt.

«Dere fire sover nå på rom. Vi har to friske jenter igjen og tre gutter uten partner. Det vil lønne seg å holde seg frisk denne uken.» Seremonien er over.

Ingen gidder å hjelpe Charlotta å bære koffertene. Merkelig, hun som skriker «Kan noen se til å komme og hjelpe meg» så det gjaller over hele hotellet. Dragen må bære selv.

Louis fortsetter å prøve å holde seg inne med begge alliansene. «Du bør sende hjem Tina eller Charlotta», sier Glenn. Får vi et homsevinnerpar i år?

Det blir spennende å se om dette dobbeltspillet eksploderer i fjeset på Louis, slik så mange menn har gjort tidligere.

Natten senker seg over hotellet og det er klart for pestfest. Jentene sminker seg som zombier. «Jeg digger zombier», hviner Isabell.

Gjengen danser.

Sander prøver å få til en trekant med Birger og Pia. Hun «vil ikke ha det her inne.»

Og der skjer det, Lauretta sladrer til Charlotta om at Louis vil ha henne ut. Vepsebolet tar fyr.

Lauretta forklarer oss hvorfor. «Jeg vil ha ut Charlotta, men det er deilig å være ærlig med hun så hun stoler på meg mer enn de andre.»

Ordet «ærlig» må være noe av det vanskeligste for henne å uttale.

Charlotta går selvfølgelig rett til Louis og spør sin gode venninne med den store penisen om hun vil ha henne ut.

Louis går rett til Lauretta igjen. Iskald. «Æ ser i øyan te folk om de e usikker. Charlotta var ikke sint. Mitt mål med å konfrontere Lauretta e å skape mistillit.» Hun lykkes godt.

Traver opp til gjengen og bare «Går det an å si noe som helst te deg, Lauretta?» Hun avfeier påstanden om hun vil ha ut Charlotta enkelt. «Æ villa test ho Lauretta.» Well played, Louis.

Lureste transen jeg har vært borti.

 

Charlotta skjeller ut den bredskuldrete damen i plenum i et ekstremt dårlig forsøk på å spille skuespill. «Men det e bare før å få den andre gruppa te å tro at æ ikke spelle med Tina og Charlotta, men det dem igjen ikke vet e at æ ikke lenger spelle med dem.»

Birger hører om dramaet, går ned og konfronterer Lauretta med at hun har sagt at hun vil ha ut Charlotta.

«Er det mulig liksom?» Lauretta skjønner ingen ting. Gaper høyt.

«Si hvem som påvirket deg til å sende meg ut, Lauretta, her og nå.» Tina er sint, fordi det er så mye sinne i luften. Hun må få bli sint, hun også.

Glenn og Lauretta ligger på sengen. Glenn tar frem sin aller mest pedagogiske stemme. «Du vet det at selv om du hører noe, så må du ikke fortelle det videre.»

 

Det ser ikke ut til at Lauretta lærte noe i denne episoden heller. Hva ville dere gjort hvis dere var Lauretta? Sluttet å oppføre dere som Lauretta, kanskje.