Hva har dere gjort i helgen? Jeg har kjørt bil. Og sett på det nyeste innlegget til Te Klokken Tre.

Det er post-apokalyptisk stemning på hotellet. Masse stilige blinkeeffekter og et pausebilde som sier «Viasat emergancy system». Skrivefeilen var det en observant seer som påpekte på torsdag. Og det gjorde meg veldig glad.

Fikk også nyss om at Sander og den nye dama møttes på premierefesten til Paradise. Artig da å tenke på at han angivelig fingra en av venninnene til Vida Lill samme kvelden.

«En smitte herjer utenfor hotellet. En gammel kjenning sjekker inn og sprer smitten.»

Trianas armer sprer ektefølt og luftbåren entusiasme ut i luften.

Et stetoskop, eller «et kjent legeutstyr, lytteapparat, lunge. En lytter. En kroppslytter», som Pia kaller det, ligger på frokostbordet. Sammen med et brev. Smak på ordet. Brev. Skrik det høyt.

Brev. «Smittekilden er i loungen.» «Itte gje me no tuberkulosedrit a.» Sander er allerede redd.

Men «egentlig berre før kjønnsykdommer, resten drit e i.»

«Hvis det kommer en ny person, så må vi informere den om ståa ganske fort, uten å snakke taktikk.» Selv om det egentlig er å snakke taktikk. Louis mener slemmegjengen må snakke med den nye som skal sjekke inn om ståa.

Eller taktikk, om du vil.

Sander kommer bort til slemmegjengen og forteller at han håper det kommer en deilig dame. «Man kan jo pule litt rundt fordet om man har kjærste?» Utrigningen hans er det jeg har størst problemer med.

Det er skummel dubstepmusikk og gjengen ankommer loungen.

Triana stiller noen ganske fornuftige spørsmål: «Hva er det beste og verste som kan skje, Charlotta

«Beste er om det kommer en som er forberedt på spill og ikke kosedyr. Det verste som kan skje er at det sjekker inn en med Hello Kitty t-skjorte som bare vil ligge ved bassenget og få venner.» Dragen hinter åpenbart til Isabell.

«Hva håper du, Isabell

«Har jeg ikke tenkt så mye på.» Dragen himler med øynene og rister på hodet.

En person i sykehusklær kommer haltende inn foran gjengen. Hun tar av seg munnbindet og det viser seg at Tina er tilbake.

Hadde jeg hatt hennes emosjonelle innlevelse ville jeg vært både forbanna, oppgitt og stilt meg uforstående til urettferdigheten i verden.

Det har jeg ikke. Vi trenger Tina.

Charlotta får det som hun vil, begynner å grine. Artig at Tina kommer inn rett etter at Charlotta har klaget over hvor lite vettugt som kommer ut av Isabell.

Tina kommer nok til å heve samtalenivået.

«Hva faen skjer?» Lauretta er nervøs, siden det var hun som sendte ut Tina for en stund siden. Hun er gal.

«Kristian er jo ikke her, men det er bare nye utfordringer», sier den liksomsporty, konstant fornærmede jenta fra Nordstrand. En gang til alene foran kamera. Åpen munn mellom hver setning. «.. Men det er nye utfordringer.»

En av jentene skal bli smittet av Tina, ved å få sykehusklær. «Skal jeg ta fienden min eller den jeg har lyst til å hevne meg på?»

Hun leverer smitten til Isabell. «Jeg tar henne fordi hun har vært en sterk motspiller siden jeg sjekket ut.»

Hvordan merker man at noen er sterke når man ikke er tilstede?

«Denne uken er solo et rom for de syke, derfor flytter Tina og Isabell inn sammen», forteller Triana.

«Æsj, det er skikkelig ekkelt her på solo.» Tina ser førstehjelpsskrin og røntgenbilder og bare «det lukter sjukehus.» Vidåpne øyne og munn.

«Også de jævla bamsene, serførgelig.» Charlotta er enig med venninnen. Begge har det konstant sjokkerte og misfornøyde uttrykket i ansiktet.

«Blir sikkert greit å dele rom med Isabell. Hva er det man sier a? Hold fiendene dine nærmest og vennene litt på avstand?»

Hun holder på å sprekke av stolthet, så fornøyd er hun med hva hun har sagt. Hun ser bittelitt fornærmet ut også.

Guttene soler seg. Sander syns det er «sykt viktig å få litt tæn.»

En sang med teksten «I got a saturday feeling» spilles, men det er jo ingen lørdager på Paradise. Prøver produksjonen å lure oss?

«Det kommer te å ta helt a.»

Remi gleder seg til å feste i kveld. Han har revet av ermene på olajakken og alt. Her er det en som er klar for litt vill festing.

Jeg får skolerevyfeeling av at Tina sigger i sykehusdrakt med henda i været.

Som et elendig avslutningsnummer på Ringnesrevyen 09, når den liksom gærne kjederøykende kreftpasienten bare «Shanana, nyt livet mens du har’e».

Birger kysser penisen til Sander, etter å ha blitt utfordret av Charlotta.

 

Pia blir sjalu fordi Birger også kliner med Lauretta i den samme leken. «Æ skjemmes, æ har klina med Lauretta.» Ganske morsomt.

Lauretta kjenner på silikonpuppene til Isabell og Charlotta, hun mener at Isabell sine er størst. «Vi legger spillet vekk på hylla når vi fester», sier Lauretta.

Som om hun har noen form for innsikt.

Pia kliner med Patrik uten at det er en del av leken. Hun gjør det helt tydelig bare for å gjøre Birger sjalu og det er ekstremt flaut.

«Men Birger bryr seg ikke, så det har ikke noe å si», sier hun snurt. Patetisk.

 

De snakker alene på verandaen. «Du har sagt det til meg, Birger. Du bryr deg ikke om en dritt.»

«Men æ bryr mæ, æ glede mæ te å vær i lag med ho.»

Charlotta gjemmer Isabells bamser. Charlotta bare «åh, jeg heter Isabell, jeg er så blæ.»

Å gjemme bamsene til noen er vel strengt tatt ikke å krysse noen som helst grense, men avskyen i stemmen hennes gjør det til noe ondt.

«Kossen føles det å ha en elefantkuk?» Glenn er imponert over Louis og penisen hennes. Produksjonen sladder penisen hennes med tre sommerfugler. Så blir Glenn forelsket i Sander etter å ha sagt natta til ham.

Glenn har altså kommet seg etter tapet av sitt livs kjærlighet, Magne.

Birger og Pia puler.

Remi og Charlotta puler.

 

Tid for refleksjon; Det slår meg at det har har vært en ganske kjedelig episode. Eller, Tina sjekket inn. Så det er jo noe.

Kanskje jeg bare har begynt å kjede meg. Derfor jeg aldri kunne blitt filmanmelder, for jeg vet aldri om det er filmen eller mitt eget humør som gjør den ræva eller bra.

Jaja, nok om meg, hva syns dere?