Halla jenter og gutter, er vi klare for litt Pandoras? Sannsynligvis ikke, men pokkern heller om vi får det enten vi vil eller ei. Litt som jula, eller hva? Nok komedie fra meg. La oss se på litt virkelighetsfjernsyn.

Fra før av vet vi at Lauretta er veldig lite hemmelig forelsket i KriRe og har vært det siden hun fulgte med i fjor. Lurer på om hun leste denne bloggen. KriRe hater henne, uavhengig av leseferdighetene og bloggsmaken hennes.

Vi møter Triana idet hun tilfeldigvis sitter utenfor en dør. Hun kan fortelle at «KriRe skal ut på en lang reise for å finne sin ulykkelige skjebne.» Jeg trodde den het Tina. «Men ulykken vil ramme flere enn ham selv.» Ja, Tina.

Remi våkner etter å ha bli kukblokkert (ja, jeg vet det er harry å si, men samma det) av Glenn dagen før. Kanskje Glenn gjorde det fordi sveisen til Remi er så utdatert at han ikke fortjener noe svensk spådametaco.

«Jeg tykker om han.» Charlotta ville vært den klart peneste orken i «Ringenes herre»-filmene.

KriRe er så fyllesyk at han har på seg luen sin. Stilig å ha en sånn «greie» når man er fyllesyk. Litt sånn russebussen dagen derpå og bare «jeg bare må ha en sjokomelk, ass. Og hanskene mine. Klarer meg faen ikke uten sjokomelk og  hanskene mine når jeg er klein.»

 

«Æ sa til Lauretta at æ kom aldri te å stå med ho.» Guttene ler. KriRe ler hjertelig av hvor slem han selv er. Han ser nesten både lykkelig og snill ut.

Jentene diskuterer det samme. «Vi hørte alt KriRe sa til deg.» Charlotta håner Lauretta. «Men gutter pleier å like å høre at jeg har følelser for dem.» Det kan jeg umulig tenke meg. For gutter freaker ofte ut av følelser og sånt. Med sånt mener jeg Lauretta.

Etter masse venting kommer det et brev. Remi bare «holy shit.» Engelsk, hvis noen lurte. KriRe og Sander skal ha «En uhøytidelig hanekamp. Finn hver deres heiagjeng og finn frem deres indre kamphane.»

Begge to er overbevist om at de selv klarer det. «Æ har mer styrke i mæ. I dag e det de snille mot de onde. Æ har tenkt å ete opp de snille.» KriRe sminker seg. Alltid en grunn til å sminke seg. Tar en piruett. Alltid en grunn til å svinge seg litt rundt.

De hopper på ett ben med armene i kors og målet er å få motstanderen til å falle, stå på begge beina eller dette utenfor kampområdet. Sander vinner første runde. Sminket seg litt han også, ja. Kan ikke være noe dårligere. Eller mindre sminket, for den saks skyld.

Andre runde går til KriRe. Så går tre nye runder til Sander. «E e dritfornøgd med å vinne.» Jeg vet ikke hvem jeg heier minst på. Men jeg er i hvert fall ikke særlig glad for at Sander får det som han vil.

Et brev ankommer og KriRe inntar med ett jaktposen sin. Sprikende på huk, med intenst blikk. Virker som han blir dratt mot kraften i brevet.

«Du skal nå på en lang utflukt, KriRe og skal ikke tilbake før det er mørkt.» «Oh shit.» og «wow» høres blant alle deltagerne. «Jeg vil også dra», skriker Lauretta.

KriRe overser henne og sier «Æ e mørket, før å si det sånn. I do what I need to do to survive» mens han tar et råtøft magadrag av siggen sin, den lille sneipen.

Den lille tassen «motivere mæ sjøl på at æ e udødelig.» Så blir han sminket av Charlotta. «Og e veldig flink te å gjøre ting riktig her inne.» Bortsett fra at han sminker seg og har mistet hele alliansen sin på grunn av en stalker fra Bærum.

Den vesle pjokken forlater hotellet med hånden i været og en eller annen griseharry avskjedsfrase.

«Æ ser på alliansen med KriRe som et tog som kjører rætt i en fjællvægg.» Louis konspirerer med Patrik. De tar hverandre i hånden på troskap. «Men æ mene det ikke.» Så går hun til Glenn og gjør det samme.

Remi og Charlotta kliner. Han kysser henne på magen og er sånn sexy og sensuell som jeg syns er forferdelig flaut når gutter gjør.

KriRe går i skogen med dramatisk musikk og innklippsbilder av hodeskaller og diverse andre skumle ting.

Louis lurer på om «flere har tænkt på at vi ikke har fått Pandoras-spørsmål?» «Ja, jeg tenkte på at vi ikke fikk spørsmål», svarer Lauretta på det. Ok.

Remi knar rassen til Charlotta.

Brev. «Det blir Pandoras og der blir KriRes skjebne avslørt.»

Gjengen setter seg. Isabell og Pia har begge på rosa, «for jeg var litt rocka i går, så jeg kan være litt søt i dag.»

Ved Pandoras skjer det ingen ting.

Før KriRe ankommer med en brennende fakkel. Fortsatt sminket. Han lager en håndbevegelse for å gi seg selv plass.

«Nu begynne skjebnen min å ta form.» Han har vært på leting. «Æ fant ei grotta. Med en kiste.» Der sto det at han skulle skrive navnet på sin beste venn på hotellet. Han skrev Remi, selv om han selvfølgelig visste hva som kom til å skje.

Han mottok et nytt brev. «I morgen må du be din beste venn stille seg bak din partner, Charlotta. Hun må velge hvem av dere som skal bli.»

Charlotta syns «det er det verste som kunne skjedd. Nå kommer de begge til å prøve å overbevise meg om å beholde den andre.» Hun tar skammelig feil. Begge «har faan ikke tænkt å gje mæ.» 

«Koffor grine du, Lauretta?» Hun griner fordi hun er redd KriRe skal ryke. Hun er gal. KriRe syns hun er «startruck», nok en gang. Jeg syns hun er litt startruck i blant selv.

Louis storkoser seg mens KriRe tømmer hjertet sitt. «Æ har over lengre tid irritert meg over KriRes holdning og sin egen posisjon i spillet.» Hun avslører siden at «buhu, æ føle med Charlotta. Not.» Kult med litt ungdomsskoleironi.

Charlotta og Remi er lei seg. De kysser.

Louis overbeviser Sander om at hun er skikkelig god til å gi oralsex. «Tenner er aldri inni bildet hos mæ. Folk bare wow når æ suge dem. I was born to give every guy a trip to the end of the rainbow and the end of the rainbow ends at my back door.» Stilig.

«Æ har hundre tusen karaktera æ kan switche mellom», som alle snakker helt likt.

Isabell etterigner Louis sin horekarakter og gjør det ganske dårlig. Men heisann, nå er det Pias tur. Kanskje hun klarer det? Nope.

Hun tror hun er en afroamerikaner som knipser med fingeren og gjør sånn egyptisk hodebevegelse. Det blir for mye for motorikken hennes, så hun knipser og rister på hodet og ser forvirret ut etterpå. Det er et fantastisk øyeblikk.

KriRe gjør Charlotta oppmerksom på at «det e en førdel å ha mæ her, før æ ska te finalen.» 

Louis stryker albuen nonchalant over Remis penis mens hun minner ham om sin egen påvirkningskraft.

Dagens episode var faktisk ganske spennende. Jeg er i hvert fall ekstremt spent på Charlottas valg i morgen. Hva skal dere gjøre i morgen? Café med venner? Feste? Kino? Bowling?