Hei venner.

Etter å ha sittet inne i finværet hele helgen og sett ALT av årets Parra-sesong (ja, også de episodene jeg allerede hadde sett), så er jeg enig i kritikken mot meg etter forrige recap, som gikk på at man ikke får hele bildet hvis man ikke ser alt, og derfor burde drite i å uttale seg.

Jeg angrer.

q01

Når det er sagt hater jeg Aurora mer enn noen gang, og er overlykkelig over at hun ikke er med i dagens episode.

Apropos dagens episode: Den starter lovende, for å si det forsiktig.

Labi er nemlig episodens HOVEDPERSON! Alt handler om ham i dagens lekne frempek-sekvens.

q02

Triana leverer som alltid på briefen: Finn på et nytt, unaturlig sted å skifte tonefall på i løpet av den korte setningen «velkommen til Paradise Hotel», hver eneste dag.

Lene og Lene, på henholdsvis 36 og 37 år, lener (blunkefjes) seg tilbake under morgenmøtet sitt, tydelig utslitte av to uker med soling og sigging på hotellet.

Praten er som alltid narkoman og uengasjert.

q03

Labi underholder de andre under frokosten ved hjelp av virkemiddelet «taktikkprat som er veldig dårlig skjult bak en fleip som man ikke skjønner at er en fleip».

En kjederøykende, kjip nordlending synes han er litt dum på en artig måte.

Det er feil. Han er helt konge på en helt konge måte!!

q04

Labi tror han får to babes bak seg i kveld. Han fortjener sju, inkludert Triana.

Bare se hvordan han forteller litt om løfter og slikt i synken:

«Når jeg har lova Lene det, kommer jeg til å holde det løftet. Og jeg kommer til å bryte løftet med Kine.»

q05

Lene skryter til nordlendingen om at hun klikka jævlig fort med alle der inne. Hun velger altså å utelate den lille detaljen at de fleste på hotellet hater henne intenst.

Så begynner hun å klå på Nico, og lover å «ta en Northug» på ham og Labi hvis de lar henne bli.

Vil dere prøve noe skikkelig ekkelt folkens? Lukk øynene og forestill dere hvordan den dama der kommer til å oppføre seg om 20-30 år en sen torsdag på byen i Horten.

q06

Den sprudlende nordlendingen Kine, (37 år, har født sju unger) har pakket bagen sin allerede, fordi hun vet hun skal bli stemt ut. For å understreke sin lekne holdning til livet har hun tatt på seg en t-skjorte som det står YOLO på.

You only laugh once står det for. Den latteren brukte hun opp en gang i 7. klasse, da en i klassen fortalte at katten hennes var død.

q07

Ann M har kledd seg ut som en pen lampe, og sier at hvis hun får vælgeeee, så må Leneeee sjekkeeee uuut. Enig med deg, lampe-babe.

q08

Labi har plukket opp noen kule ord fra tidligere sesonger, som han bruker så ofte han kan, med en deilig ukamuflert stolthet.

«Keen på å druse på hotellet nå, ass. Lime litt», sier han, mens blikket hans hyler etter respons fra «gutta».

Nico er dessverre for opptatt av å tenke på dollarbills og shotguns, så han svarer bare «det er lov å få litt brød».

q09

Så får vi et gjensyn med «every strong man»-sekvensen, og det er helt på sin plass. Den burde egentlig åpne hver episode fra nå av.

«Fy faen jeg ser preppa ut ass, hælvete»! Jeg blir så glad av dette.

q095

Joachim vil også være med i dagens episode, og kliner til med sin hjemmelagete Labi-parodi. Det er forbanna svakt og irriterende.

Tar man med i betraktningen at Bjørn Kjos er den eneste personen i hele verden som er lettere å parodiere enn Labi, er det et helt fullstendig tilbakestående forsøk.

Please, gå tilbake til din anonyme drittrolle, Jokke.

q10

En rasist i synken har spurt Gabriel hvorfor han ligger og soler seg så mye, og han svarer med at det er viktig for ham å få litt fred ettersom det er så mye mingling inne på hotellet.

Lurer på om han gruer seg til å komme hjem til familien sin og mingle litt over middagsbordet?

q11

Før dagens første pause blir vi teaset med at Labi skal lese et brev etter pausen, og aldri før har det blitt laget en bedre cliffhanger på parra.

Det ser litt ut som han har en ganske bra George W. Bush-parodi gående, der han står oppå en stol og kompenserer for talefeil og lesevansker med et insisterende, boarderline truende kroppsspråk og tonefall.

Som om han skal selge dem et ræva telefonabonnement forteller han gjengen at det skal lages et danseshow. Herlig!

q12

Labi finner raskt frem en dameparykk, og skal druse på sier han – som om noen betvilte det. Etter noen runder rundt i rommet med sminke og parykk og damestemme får han behov for å forklare seg i synken:

«Men overhodet, jeg er ikke noe sånn shemale shit liksom, no homo, jeg er en ekte mann». Dette er for braaaaaaaa.

q13

En ting vi forresten aldri må glemme er at Lene jobber som personlig trener…

Selv ville jeg heller hatt P3-Ronny som PT, men hvis noen vil ha en PT som begynte å røyke og drikke i fireårsalderen så vet dere hvor dere skal gå.

q14

Labi blir stressa av at Lene, i sin hysterisk usjarmerende desperasjon over å bli stemt ut, sier at han kan klemme på puppene hennes hver kveld hvis hun lar ham bli.

Og vår helt er ikke dummere enn at han sier det er litt smiskete av henne.

Si «smiskete» en gang til med det bekymrete ansiktsuttrykket ditt Labi, og jeg trykker «send» på adopsjonssøknaden.

q15

Gabriel ønsker «velkommen til denne dance-battlen, eller dansekampen» (takk for spontanoversettelsen), og showet er i gang.

Christer har leid inn Jahn Teigen til å danse for seg.

q16

Så kommer LABI. Takk, verden. Jeg må ha en pause snart! Dette blir for mye på en gang. Må prøve å puste rolig her.

Labi har laget en parodi på en 25 år gammel ballettdanser som heter Trine. Tidligere i episoden så vi at han øvde i speilet, og da var Trine 30 år.

Lurer på hva som fikk ham til å endre det til 25? Det kunne jeg helt alvorlig sett en to timers dokumentarfilm om.

Selve dansen er selvsagt fantastisk, og ingen av de andre deltakerne skjønner om de skal le eller måpe. Applausen teller fire klapp totalt, av de 10 par hendene som sitter og ser på.

q17

Så gjør sjubarnsmoren Kine greia si…

q18

Æsj…

Simone er også sedvanlig lite elegant, den eneste forskjellen er at hun gjør det med vilje, fordi hun faktisk har innsett et og annet om sine egne begrensninger, rent forføringsmessig.

Det er også trist, men på en litt mer sjarmerende måte.

q19

Lene Angelica følger opp ydmykelsen av Kine med å vise hva Kine kunne ha gjort, hvis det ikke hadde vært for at hun var fullstendig talentløs, umusikalsk og ikke minst usmakelig.

q20

Så holder Nico et terningkast to breakdanceshow, som han har øvd på i stillhet hver dag siden han dreit seg ut under ungdommens kulturmønstring på Brynsenteret i 2003.

Han perfeksjonerer sin egen rævahet med en mislykket baklengs salto, men som han sier: «du veit jeg tenker ingenting, jeg driver med sånn her profesjonelt».

Jeg liker egentlig Nico, og tvinger meg selv til å tro at hele opptrinnet var en slags sjølironi-performance, som han har lært et og annet om av sin partner Simone.

q21

Kine vinner og sier ”I’m the best”, lykkelig uvitende om at den herlige dommerduoen (Rodrigo og Mariell) hadde bestemt at hun skulle vinne på forhånd.

q22

Nyt dette bildet av den pigmentløse vinneren når hun har funnet ut at premien er en Kvikk lunsj:

q23

Etter tidenes dance-off har gjengen samlet seg på et rom, der de i fellesskap tvinger Labi til å velge Kine, noe som gjør ham $tre$$a ($ betyr den kongelige lespe-S’en hans fra nå av).

Lene entrer plutselig rommet, og de seks personene som baksnakker henne der inne blir helt stille i to sekunder – før de alle helt spontant later som de har samlet seg der for å skravle litt om hvor glad Aurora var i akkurat dette rommet.

For en scene!

q24

Det aller herligste er at det ser ut til at Lene kjøper det.

Hvis hun bare hadde klart å kjempe seg igjennom en eneste Jo Nesbø-krim i løpet av de mange røykepausene sine på Horten Gym & Bingo!

q25

Så er det seremoni igjen.

AnnMarielle hater ikke å ha på seg Miss Parra-båndet sitt, mens KineMariell har matchet det at hun har styggest navn og dialekt med å ta på seg den styggeste kjolen. Les mer om det på minmote.no.

q27

Kine selger seg inn til Labi med å fortelle alle at de to ikke har så god kjemi, men at stemninga e på topp når de prater sammen.

Labi på sin side er litt usikker, men samtidig er han fast bestemt.

Nå må han uansett snart velge, og det er kanskje for strengt å dra pest eller kolera-klisjeen, men jeg vil si at dette er litt som å velge mellom huggormbitt og hemoroider.

q28

Parseremonien settes i gang med at Gabriel blir rørt og dritstolt av at Marielle må gå til ham fordi de er mister og miss.

q29

Janett har lættis og går til den kjipe fyren med den stygge, stygge sløyfen, som også har lættis. De har en lættis greie gående, de to.

En lættis greie som jeg håper jeg aldri, aldri må ha noe som helst med å gjøre.

q30

Simone og Nico har også en fleipete greie på gang, mye takket være Nico.

Hadde det ikke vært for at Simone gjorde det så umulig for meg å like henne, hadde dette vært mitt favorittpar i dag.

q31

Hotellets eneste yrkesprostituerte kommer gående med en kork til Christer sin korksamling.

q32

Det er ikke det kjipeste som har skjedd i Christer sitt liv til nå.

q33

Han prøver å si noe morsomt om at han trenger flere korker, men glemmer at det skulle være morsomt så han bare sier det rett ut, at han trenger flere korker.

Kine tar en uinspirert lurerunde og stiller seg bak Labi som alle visste hun skulle. Han blir enda mer $tre$$a.

Den personlige treneren/fremtidige bingovertinna Lene orker ikke å ta en lurerunde, så hun lunter rett bort til Labi, hun også.

Det kan virke som om Labi nærmer seg et valg her nå.

q34

I synken er han som vanlig ærlig og fin, og sier han har vært en slem gutt.

Så forteller han Triana «spanjolen» Iglesias at han velger etter gruppa, og med mindre han har misforstått den unisone kommandoen «ikke stå med Lene, hun er en dritt!» så går han nok for sutrete nordlending.

Med andre ord kan alt fortsatt skje.

Men han går for Kine gitt.

Lene glemmer å bli sur.

q35

Hun sier at Labi er en støgg rotte, så hun er ikke veldig overraska. Men for hælvete din drittkjerring, hvorfor gikk du dit da?

Mr og Ms parra får muligheten til å bytte ut Lene med en annen babe, men det vil de ikke, etter at Lene har holdt den minst sjarmerende forsvarstalen siden Breivik.

q355

Hun blir forbanna på Marielle og forteller at hun «Håper hu ryker så fort som mulig, og at hu koser seg på Gardermoen…» På vei hjem, liksom..?

Forbanna idiot.

Jaja, det jeg lurer på nå er: Ble du sur av å bli sendt hjem, Lene?

q36

Den eneste Lene ikke er for grine-såra til å si hadet til er «den lille gutten min», Nicolai.

Men i alle dager – hvis det er sååå god stemning mellom dere, hvorfor prøvde du ikke litt hardere å stå med han da?

Lene fortsetter å sjarmere i synken, og peser i vei om at hun er skuffa, for hun hadde så mange, og store planer der inne. «Planen min var å lyve til alle og sleppe kula på 300 000».

For en genial plan, Lene. Synd, og ikke minst urettferdig at du ikke fikk gjennomført den.

Heldigvis har hun flere planer på lager: Hun skal melde seg på parra også neste år, og «Charterfeber» før det igjen. Og så vil hun være med på «Skal vi danse».

#37

Lykke til på krisemøtet i morgen, alle dere andre som jobber på Horten Gym & Bingo.

Når ydmykelsen av dette monsteret endelig er over, holder Labi nok en terningkast 10 tale til alle sammen:

«Jævlig ugun$tig av meg å love to forskjellige ting til to personer, og det er fakti$k en lærepenge til alle her inne, at man ikke burde love for mye».

Hahaha. Jeg elsker deg!

q38

Labi avslutter episoden med å fortelle at han nå må tenke andre taktiske muligheter, før han gir oss enda noen deilige sekunder med det utmattede ansiktsuttrykket sitt, som dukker opp hver gang han har fullført et resonnement.

q39

Takk for episoden Labi, nok en gang. Du har samme påvirkning på en parra-episode som konseptet «buffet» har på en frokost – det skal mye til for å havne under terningkast fem når du er med.

Eneste jeg savner er litt ukontrollerbar frustrasjon, gjerne over en annen deltaker. Derfor blir det en femmer, og ikke seks i dag.