Disse torsdagene altså. Litt sånn helg og litt sånn hverdag, eller hva sier dere..? Torsdag, bestem deg liksom! Hva er greia?!

Hehe, neida. Det var mitt forøk på å være en harry stand up-komiker, og i dag skal Andreas prøve seg på det samme. Jeg sitter egentlig bare og teller ned til han drar vitsen vi så i gårsdagens frampek: «Han ville at vi skulle kjøre ski med, hehe, én stav, for å si det sånn». Med det mener han at Dennis og han skal onanere sammen. Grøss og gru.

Åh, jo, også er det utstemming i dag! Herregud!

For de uinnvidde av dere kan jeg fortelle at torsdager er dagen da en av deltakerne skal ut, og en ny inn. Denne uken har det vært flertall av gutter, så én av dem må ut mens en ny jente ankommer. Måten dette avgjøres på er at jentene sitter på en rekke stoler og guttene skal stille, (eller «stelle» som deltagerne ALLTID sier, uavhengig av dialekt), seg bak dem. En av jentene får to gutter bak seg og må velge én av dem, mens den andre må reise hjem.

Vi er i gang! Andreas dro heldigvis vitsen sin med en gang. Deilig å få det unnagjort. Eller nei, jeg må nok lide meg gjennom den enda en gang, ettersom den var innbakt allerede i prologen. Balle.

Enten har Triana fått seg en teleprompter eller så har hun blitt kjempemye flinkere til å huske på hva hun skal si. Hun greide seg faktisk fint. Vi får se Camillas pupper, som hun fikk operert i det enda mer harry realitykonseptet «Handel i Grenseland» på TV3.

Are syns Iselin er en enkel jente som er lett å lese, «itj den smarteste kniven i skuffen, for å si det sånn». Hun forteller ham at hun våknet av en latterkrampe i natt. Han disser henne til kamera, men så klippes det tilbake til at han forteller en like dårlig drømmehistorie til henne.

Fredrik oppsummerer strategisk: Dennis og Andreas er tette allierte, Stian og Bjørnar kjemper. Iselin er en viktig brikke oppi det hele og hun kan bli den som må velge i kveld. Iselin: «Grunnen til at jeg holdt sexen med Are og meg hemmelig er så ikke alle skulle få vite det». Logisk nok. «Jeg stoler fortsatt på Are, men jeg er usikker på om jeg kan stå sammen med ham videre». Ikke fullt så logisk.

Ved frokostbordet spør noen om Are fikk seg noe i natt. Iselin sier nei og vi får se tilbakeblikk av at Bjørnar forteller Iselin at Are sier at han bare ligger der, mens Iselin gjør hele jobben. Det får henne til å føle seg litt dum.

Jeg lurer på om hun føler seg dum når hun ser seg selv bli hamret som en motorsylinder på en gatebil av en lespende telefonselger foran 200 000 nordmenn. Sikkert ikke.

Dennis lover lillefingeren sin til Kristin og Kristin lover at han kan stole på henne tilbake, mens de bare læxern helt i solsteika (kødda, jeg skriver aldri solsteika). Alina setter seg sammen med dem og prøver å smyge seg inn i alliansen. Hun har fått en slags Gollum/Smeagol-rolle oppi det hele.

Så kommer Andreas bort og bare «Fy faen ass, jeg har aldri ledd så mye på tur, noen gang».

Dennis er kåt. «Fy faen eg grua meg til å runke». Komikeren Andreas, hold dere fast: «Jeg håper noen her har en hjertestarter, jeg er så kåt at jeg snart gølver». Så går de og onanerer sammen i en dusj. Dennis: «Andreas var så konsentrert og lukka øynene, så jeg greide ikke å holde meg, eg måtte se bort på an». Der kom Andreas sin vits. Det går kaldt nedover ryggen på meg.

Bjørnar er borte og fisker hos Iselin på hennes rom. Hun heller litt mot å velge ham, fordi Are får henne til å føle seg så dum.

Brev! Single Stian får en utfordring, fordi han er på solorom. Han leser brevet foran gjengen mens Dennis stryker Andreas på magen og Fredrik plukker lus av leggen til Dennis.

Hvis han velger en annen person enn Nina (hans første romkamerat), så er han og jenta han velger immune i en uke. Det vil si at jenta vinner immunitet neste torsdag, dummen. Jentene får speed-date ham i håp om å vinne en ukes opphold med en snorkende smørbukk. Naturlig nok er ingen av jentene sånn megahypp på det. Bortsett fra Iselin, som er litt halvhypp. «Jeg tror ingen skjønner at jeg er taktisk, men jeg tror jeg er en av dem som er mest smartest, da».

Så går hun og roter med Are. Søtt av produksjonen å zoome inn på Ares penis som blir tørrhumpet utenpå bokseren av barbietaktikerens bitte lille rumpe.

Mange av guttene går i dress på parseremonien. Dennis har på hatt. Fy fader, hatt ass.

Den personlig kristne gutten Andreas ler foran kamera: «Haha, fuck meg i ræva». Han snakker da om onaneringen.

Dennis går i sakte film bort til Kristin. Med den fordømte hatten sin.

Stian, som av en eller annen grunn får gå tidlig i runden, går til Nina og forteller at han gjør det av taktiske grunner. Han mister med det immuniteten.

Bjørnar går til Iselin! Stian: «Jeg var egentlig 110% sikker på at Bjørnar skulle velge Nina».

Fredrik går til Camilla.

Dennis til Kristin.

Are går også til Iselin. Det er altså opp til Iselin. Hun skal velge den hun stoler mest på. Om hun tenker mest på seg selv eller gruppa? «Jeg tenker mest på meg selv og hele gruppa», svarer hun.

Hun velger Are. Stakkars lille Bjørnar-gutten må derfor hjem med sjetteplassen sin i skateboard mellom beina. Camilla tørker en tåre. Tid for klemmerunde med de andre, det er utrolig pinlig å se på, det må være uutholdelig for Bjørnar.

Bjørnar syns det var en fin ferietur og er veldig fornøyd uansett. Stakkars lille tassen.

En emosjonell episode, dette, altså. Veldig trist. Helt til det er tid for bodyshots av magen til Fredrik!

Gjengen fester og danser på en helt sykt fet måte som bare kan sammenliknes med festingen i Rosenkrantzgate og på Emil og Samuel i Oslo. Og Solli Plass, da, seffi. Kristin syns Iselin er vanskelig å komme inn på. Hun håper hun skal by mer på seg selv fremover. Forutsatt at det eksisterer mer av henne, da. Camilla og Kristin snakker på kammerset om hvor mye de stoler på hverandre. Masse prosentutregning som er helt på trynet. De har animert inn et tillitsbarometer som er ganske gøy. På et tidspunkt er vi oppe i 200%. Imponerende.

Guttene klager over at de må ha på bokseren i senga, mens Are og Iselin pumper løs som om det skulle vært nachspiel på gatebilarrangement på Gardermoen, si. Hun suger ham på verandaen. Det er faktisk ganske drøyt.

Neste uke ser det ut til å bli mye drama. Marie, programleder nummer to kan fortelle at om man vil bli ENDA bedre kjent med deltagerne, så kan man gå inn på tv3play.no. Rekk opp hånda alle som føler behov for det.

Snakkes på mandag, yo!