Guri som jeg har kost meg med denne videoen i dag. Jeg har sett den tre ganger. Så godt hvordan spørsmålene bare fortsetter og fortsetter. Og hun bare fortsetter og fortsetter å svare seriøst om tiden sin der inne.

Triana er tilbake. Jeg skulle ønske at Triana, eller hvilken som helst programleder, var mer delaktig og engasjert i programmet. Hennes høydepunkt var da hun stoppet mobbingen i sesong to.

Det er parseremoni med guttas valg i dag. Tina er fredet, Isabell har makt, Caroline står som hun er. Og står altså som en svensk gogo-danser med katteaktige trekk.

Mari er sint fordi hun hadde avtalt å stå med Magne, men Magne har avtalt å stå med Isabell, og har gitt henne makt. Mads og Tina er hjernene bak dette, men overbeviser Mari om at det ikke var intensjonen å sende henne hjem.

«Er man med på leken, så må man tåle steken», sier Mari til seg selv. Tar et trekk av morrasiggen  og ler på en måte som tilsier at hun enten er ustabil eller nervøs eller litt dum.

Kanskje fordi det er flaut å være med i en allianse mot seg selv.

Noen av guttene har sympati med jentene ved frokostbordet, mens Mads sier «Jeg har det fint, jeg, så lenge det er fest.» Gutta ler. Magne smiler eller gjør et eller annet rart med ansiktet.

Brev til Isabell. I går tildelte guttene deg makt, du kan nå velge deg en guttepartner som du er låst med ved parseremonien. Vedkommendes nåværende partner må sjekke ut umiddelbart.

Det er helt utrolig kult hvordan spillet har startet i år. Det skjer så mye hele tiden. Jeg håper virkelig at det kommer inn fem ekstra gutter i neste uke.

Thea er overbevist om at hun selv ryker, og ber om å få spise ferdig frokosten. Hun er jo litt artig når det ikke virker som hun gidder å prøve å løfte en lillefinger for å få til noe som helst.

Caroline er Isabells bestevenn, så hun vurderer å sende hjem Birger og la Caroline få låne Magne. Ikke så dumt, tror jeg. «Hjernen min er helt utslitt», sier hun. Kanskje hun har gitt for mye hjerne opp gjennom?

Lurer på om Magne har gitt litt hjerne opp gjennom også. «Jeg vil ikke bare ha henne som partner fordi hun er pen, jeg syns også hun har veldig god personlighet, også er hun pen, da.»

Nei, hun velger seg Magne, så Thea må gå. Ingen kommer til å savne å ha henne der. Virker ikke som om hun bryr seg nevneverdig selv heller. «De fleste mennesker er normale, som går på jobb og sover, ikke alle drar på byen med B-kjendiser hver helg.»

Joda, men hvorfor i alle dager meldte hun seg på dette programmet? Og hvorfor ble hun castet?

Mari og Caroline er bekymret. Mads og Magne er utelukket for begge. «Jeg er forbanna for at Mads og Tina ikke har gjort noe for å beholde meg her», sier Mari. Og innser ikke den fatale feilen hun gjorde da hun ble bestevenn med en tydelig psykotisk freestyledanser med et konkurranseinstinkt som får henne til å gjøre hva som helt, til og med å danse freestyle.

Hun prøver å innynde seg hos Sander, ved å sende Birger til ham. Det er sånn jeg ble sammen med dama mi også. Men Sander har gitt sitt ord til Martine «og når jeg har sagt det kan man stole på meg hundre prosent.»

Neida, man kan ikke det. «Je e jo interessert i å stå trygt med ho Mari.» Men har anstendighet nok til å være dum nok til å fortelle Martine det.

Martine, sjarmerende som hun er, forlater rommet og lager prompelyder med munnen for å friste Sander til å fortsette å være i par med seg.

Gjengen gjør seg klar for kvelden.

Sander stopper innom rommet der hvor Isabell og Martine henger. «Du er jo ikke en partner man kan stole på», sier nesa til Isabell.

«Det e så dumt å si, Isabell, for je har sagt ho kan stole på me, helt til je får hør noko anna, nå har jeg fått litt inputs og første jeg gjør e å fortelle det til ho.»

«Du har bedt henne stole på deg helt frem til nå, nå er det for sent å gjøre noe med det.»

Triana venter gjengen til parseremoni «Og så er jeg tilbake!» Hun har savnet seg selv.

«Så fine dere er i dag. Det har jo vært en spesiell uke. To jenter skal hjem.» Birger har tatt på seg sølvdressen for anledningen, som ikke har 2004-tema.

Endelig konfronterer Triana noen. «Tina, har dere spilt fair overfor Mari

«I begynnelsen, helt til ting snudde seg på hodet.»

«Mari, hvordan har du hatt det de siste dagene?»

«Hatt det greit.» Og lyver. «Mads har vært ærlig med meg.»

«Mads, har du vært oppriktig med Mari?» «Ja, det har jeg.»

Det er fantastisk provoserende hvor dårlig dette intervjuet er. Still noen oppfølgingsspørsmål, da, Triana. Herrefakkingsgud.

Isabell til Magne. «Skjempefornøyd, hun er en nydelig jente.» Her beviser Magne overfor omverden at neida, han er i hvert fall ikke homo. Han har jo jentepartner og alltingen.

Triana lurer på «Hvor sterkt par skal dere bli, Isabell?» «Det sterkeste.» Spør hvordan hun skal få til det, da Triana. Virkelig, ass.

Tina til Mads. Smiler han?

Ariel til Amir.

Charlotta til BurgerBirger.

Martine til Sander.

Caroline til Amir.

Mari til Sander.

Amir sender hjem Caroline.

Isabell gråter mye og angrer kanskje litt på hvordan hun brukte makten sin. Det vil si å ikke bruke den, da Magne hadde valgt henne uansett.

Men nå sitter hun der, forelsket i partneren, med kosedyrene sine og har ingen venner igjen.

Sander lar seg påvirke av gjengen og velger Mari. Den vulgære stavangerjenta sjekker med det ut av hotellet. Litt overraskende og litt gøy.

Mads og Amir «føler vi mister Magne litt nå som han ligger og koser med Isabell hele dagen.» Noe sier meg at om Magne hadde vært ærlig med seg selv hadde guttene fått mer enn nok av ham.

Ha en vidunderlig helg, alle sammen. Hva skal dere?