Remi, den nye gutten i klikken, har ankommet hotellet, det er onsdag, det er tid for Pandoras og at han vurderer en ny sveis som ikke skriker 2009.

Det ser ut som om Charlotta og Remi har blitt sammen irl, forresten. Sikkert moro for det forelskede paret å bare hive på seg noen hullete olaskjorts, krype godt oppi sofahjørnet og se på Remi kline med en transkjønnet.

«Mye frustrasjon skal luftes på Pandoras», sier Triana på en helt chill måte og gidder ikke løfte armene en gang. Rimelig chill.

«Jeg vet ikke om jeg kan stole på Charlotta. Hennes tilstedeværelse etter at Remi sjekket inn gjør meg utrygg.» Glenn er redd og forelsket. Redd for Charlotta og forelsket i Mangne, selv om han burde være redd begge. Remi er også litt utrygg på Louis, eller Louisa, som han tror hun heter. «Ho ekje helt min type når det kommer til roting, ganske mandig.»

Vi får se Louis i dusjen som løfter det ene øyenbrynet mens hun tydeligvis rensker ringen. Remi skjønner endelig at hun har penis.

Gutta spiser frokost. «Æ fant ut om penisen nu liksom.» Lurer på hvordan han vil klare seg den dagen han blir oppgradert på jobben, når han må observere og kanskje til og med loggføre det han måtte få med seg, den lille store forskningsteknikeren vår.

Jentene spiser også frokost. «KriRe vil at du skal stå med han, Charlotta», sier Lauretta og Charlotta bare «Hæ?»

«Men det blir dritt å få ut Glenn eller KriRe», sier Lauretta foran hele gjengen, uten å vise et tegn til å være innom tanken på å holde kjeften sin lukket.

Hun må være i dansemodus i hodet sitt, der hun ikke tenker på omgivelsene eller noe i det hele forbanna tatt.

Laurettas beyond idiotiske forsøk på strategisk prat ved frokostbordet blir selvfølgelig hovedtema på slemmelagets årskonferanse på verrisen på Mercur kurs- og konferansesenter. «Æ ska vær te å få ho ut. Birger og Isabell ska fan ut, dem og. Æ vil se dem ha det kjipt.» KriRe messer i vei. Slemmelagets ungdomslag klapper i takt.

«Det skjønner jeg så jævlig», sier Mangne med tungen ute og vidåpne, maktkåte øyne.

Brev ved bassenget. «Jentene skal invitere guttene på romantisk lunsj. Remi og Louis skal spise sammen. Den gutten som ikke blir bedt må spise alene.» KriRe håper han må spise alene, uvisst hvorfor. Kanskje fordi han er så ond.

Jentene tenker faktisk å la KriRe spise alene. «Den som sitt alene kan få fordel, den vil jeg gi til KriRe.» Charlotta lurer de andre og sier at KriRe bør være alene fordi han har fått så mange fordeler.

Gjengen spiser sine lunsjer ved bassenget, KriRe alene i enden. Litt morsomt er det. Mangne er seffi paranoid, «Jeg har en svakere posisjon nå.» Remi peller seg i nesa og blir med det et perfekt symbol på hva Mangne står overfor, sosialtmessig, statusmessig og smarthetsmessig.

KriRe begynner å rope og plage de andre som prøver å spise lunsjen sin i fred. «Fann ut ka den næste tatoveringa mi ska bli. Svært jævla hjerte nedover ryggen, heile vegen fra skulderblada og ned te sprekken.»

Så kommer brevet. «Remi og Louis, dere er nå låst som par resten av kuken.»

Louis samler troppene, Glenn, Charlotta og Lauretta. Sistnevnte går ikke av veien for å komme med forslag selv om hun er nyest og ikke skjønner noen ting i hele verden, inkludert når hun burde snurpe igjen brødhølet sitt. «Mangne bør vel stå med Isabell

Så løper hun bort til Mangne og lover seg bort til ham. Så lover hun Charlotta at hun står med KriRe. Så går hun til Isabell og Pia og sier at Charlotta sa at hun ville stå med Mangne.

Så avslører hun til kamera at hun håper å få seg en partner «så ikke hele gruppen vet at jeg spiller med alle, da.» Det blir gøy å se henne løpe rundt når hun faktisk er utsatt.

For husk at det er guttene som er utsatt i morgen.

Slemmegjengen ligger nok et par hakk foran den stakkars polakken. Og gjett om Mangne er stolt når han får gjenfortelle KriRes plan til kamera. Helt selv.

«Vi lurer Glenn til å tro at han kan gå til Charlotta, men så går KriRe også dit og jeg til Lauretta. Ha det, Glenn

Sorry, ass, Glenn. Men det er fortjent. Mangne går til Pia og spør om han kan stå med henne for å lure henne. «Nei, jeg står med BirgerIsabell har tenkt til å lure ham tilbake for å få ut KriRe. Det hele er svært forvirrende, men jeg tror slemmelaget kommer best ut denne gangen.

Jeg håper ikke Pandoras blir like forvirrende.

«Glenn, er du forelsket i Mangne?» «Blitt glad i han. Har ikke behov for å utdype mer.»

«Lauretta, hvordan føles det at KriRe syns du er den kjedeligste jenta på hotellet og gjør alt for å få deg ut?» «Jeg har ikke følt at han mener det, men det er kjipt å høre.» KriRe sier at noen har funnet det på.

«Birger, var det en lettelse å få ut Tina for å svekke KriRe?» «Æ ville ikke ha ho ut.» Krire kjøper det ikke og halvkonfronterer faktist Birger nå.

«Lauretta, hvem påvirket deg til å få ut Tina?» «Vil ikke si hvem det var?»

«Charlotta, kan Glenn stå trygt bak deg?» «Jeg er ærlig, vil stå med ham, avhengig av omstendighetene, vi vil snakke om det.»

«KriRe, hva føler du etter at Tina sjekket ut, stoler du på Lauretta?»(Seff Laurettas idiotspørsmål) «No er ho borte, æ vælle å stole på Lauretta

Boksen lukkes og jeg er ganske fornøyd med seansen. Gjengen skåler. Det er veldig kult, med Birger, at selv om han selv fikk litt tyn under seansen, så syns han at det var fett med litt temperatur.

Lauretta sier til slemmegjengen at BirgerPia, og Isabell påvirket hennes valg om å sende hjem Tina. Hun løper tilbake til snillegjengen. «Hva skjer Lauretta?» «Jeg vil ha Glenn her.» Hun løper tilbake. «De vil at jeg skal stå med Glenn.» Til og med slemmegjengen rister nå på hodet.

Glenn er stresset, ligger på sengen og skravler med transevennen sin. «I klare ikke å late som i ikke e noko i ikke e. Magne komme te å ta Charlotta, ho velge han. I stole ikke på den rottegjengen her.» Louis sperrer opp øynene.

Nede igjen forteller Louis det til Mangne og KriRe. «Veit dokk ka han kalte dokk? Rottegjængæn. Mhm.»

Charlotta får høre om rottekommentaren og bare «kaller han meg for rotte? Han kunne stått trygt med meg, men ikke nå.» Hun planla jo akkurat å få ham ut, den rotta.

Lauretta ligger på sengen og pønsker ut sin geniale plan. «Jeg er overhodet ikke redd for KriRe

Og jeg vil jo være ekstremt imponert over om hun får til det. Men noe sier meg at dette kommer til å ende i tårer. Hennes tårer.