• Les samtlige av Jazzgeirs «Paradise Hotel»-oppsummeringer her

Kristian har altså havnet i seng med sin erkefiende, Christina.

Etter å ha gitt hennes gamle partner et smykke som gjorde at han havnet på solo. Dette har gjort dem begge til hverandres erkefiender til begge to til hverandre, skjønner? «Å bo med ho Christina e ikke akkurat trivsel nummer én». De to kranglet på fylla i går.

Kristian tar nakne push ups, snakker taktikk og speiler seg i kameralinsen. Han er faktisk Patrick Bateman.

På dagens date skal en makt bli gitt, forteller Triana.

En vaskebjørn koser seg i søppelet etter gårsdagens fest.

Stian er fortsatt Ballongmannen.

Andreas har fylleangst, med rette, etter å ha skjelt ut Miguel dagen før. Med rette. Eller, egentlig ikke, han bare fortjener å bli skjelt ut mest mulig.

Gjengen sitter ved frokostbordet når Andreas kommer inn med hendene over hodet og bare «fy faen ass, jeg skjelte visst ut alle mann alle i går. Shit ass. Dere må bare drite i meg når jeg er full, for å si det sånn».

Jeg driter i ham edru også.

Et brev ankommer og alle bare «Brev! Brev»! Det blir dobbeldate med Miguel og Maria, Kristian og Christina. Christina hater de tre andre. Og jeg er veldig spent. Kristian hopper ikke i taket heller, fordi Christina er sur på ham og han «hadde det megakleint med ho Maria på forrige date vi var på». «Nå har jeg rodd som et helvete for å få Miguel på min sin side», forteller Christina.

De skal på en eller annen dansedate. Et slags salsakurs skal gjennomføres.

Det er det flaueste jeg vet om. Når menn skal danse sånn tydelig sexy med trange bukser og flagrete skjorter. Og sånne fordømte latinorytmer er kanskje den verste infeksjonen hiphopartister kan smittes av. «Det er bare helt tullerusk og helt uttafor å danse med de hottentottene og hurramegrundt», sier Christina. Og prøver å smile tappert når hun shaker løs.

Tilbake på hotellet driver gjengen og prøver seg på synkronsvømming. Guttene og jentene hver for seg. «Det var faen meg dritbra da, det var helt psychofett å se på», konkluderer Vida. Så danser jentene og viser puppene på slutten. Guttene syns ikke det var synkront nok.

Dategjengen drikker sprudlevann og spiser frukt. «Dette er den kleinete daten jeg har vært på», sier Christina. Hater at folk alt for ofte tror at hvis de er oppe i en pinlig situasjon, kan si «nå er det kleint», og tro det blir mindre kleint av det. Folk ass, herregud. Christina holder på å glufse i seg brevet når noen snapper det fra henne og leser det. Kristian får et gullsmykke som innebærer en makt. Hvilken makt han får, får han vite senere.

Gjengen kommer tilbake fra daten og får resten up to speed. Folk er nervøse for hva Kristian skal bruke makten sin til. Stian er fast bestemt på å «redde rææva til Tommy».

«Brev! Breeev»! Tiden er inne for Pandoras Eske.

Hvor digg syns Vida Lill at Tommy er? Skikkelig digg. Han er veldig kjekk i fjeset, bra kropp. Bra personlighet. Og bart. Han er litt drømmegutt.

Vil Camilla heller ha en annen gutt, siden Andreas ikke klarer å tilfredsstille henne? Nei, han klarer det. Hehehe.

Hvordan syns Athena at Kristian er i senga? Helt fantastisk.

Ønsker Athena å stå videre med Mads? Absolutt. (Hun lyver fordi hun mener Kristian har så mye (av seg selv) oppi hodet).

Hvem ønsker Kristian å ha til partner? Hehehe, det e uansett kjipt å stjæle noen, men det e jo ikke til å legge skjul på at æ komme godt overens med Athena.

Hvorfor valgte Kristian å gi Miguel fordelen? Æ spelle ikke sammen med noen, æ spelle min egen gang, men æ hakje noko imot han. Men mange sa han var svak, så da ga æ han en sjangs. I tillegg til at æ har sendt han hjæm før, så æ skylte han vel det.

Hvorfor valgte du å gi Tommy det negative smykket? Det har æ svart på, det va ikkje noko hævn, det at æ vælte det, var like tilfeldig som at han kunne fått det positive. Det blei no som det blei. Æ e godt fornøyd.

Hvem vil Andreas helst ha her, Kristian eller Miguel? Veit ikke, jeg bare sier Miguel, jeg. Aner ikke.

Pandoras er ferdig for denne gang og viser seg like poengløs som så ofte ellers.

Gjengen drikker og Vida tar et trekk av en sigg og sier eplekake på innpust.

Stian og Tommy konspirerer. Stian vurderer da å gå til Christina og la TommyVida Lill. Vida er nok ikke vanskelig å be. Kanskje hun bare tar dette med partneruttrykket for bokstavelig.

Andreas slenger småspydige kommentarer til Kristian om at han ikke fortjener makt, mens gjengen sitter og überchiller i loungen. Kristian er hypp på å sende hjem Andreas. Vida roter med Tommy.

«Hu e absolutt mi type jente, det e ho». De går på rommet og Miguel spionerer. Athena kommer inn. Vida er klar for trekant, men Athena trekker seg ut.

Vida sliter med å få av seg toppen sin, hun er drita og Tommy er sympatisk nok til ikke å utnytte det.

Men Mads og Stian utnytter sjansen til å legge seg sammen, de to. Tar seg på penis, begge to.

Andreas klager over at alle unntatt ham selv får makt. Alle sovner rolig inn, Stian og Mads i skje.

Vaskebjørnene dukker opp nok en gang og koser seg med deltagernes nudler. Det var vel dagens høydepunkt. For en grusomt kjedelig episode. Blæ ass.

Hilsen

Jizzgeir