Noe sier meg at han fyren her egentlig ikke er så forbanna opptatt av tro og ære, men bare trengte noe å tatovere.

Starten på keiserens nye klærs fall er i gang, den iskalde snøballen begynner å rulle, den slemme leirklumpen faller nedover fjellsiden, det hensynsløse sandkornet får fart på seg. Geleen i piggsveisen til KriRe har begynt å sildre nedover pannen hans, sleeven knyter seg sammen og blir enda mer rotete enn før, den sylskarpe blingen i tragusen (takk, Gunnar Kaviar) har mistet den ene neonkulen.

Jeg slenger meg på Fiselin og etterlyser et bilde av Birger med langt hår.

«Hva skjer når enda en deltager sjekker inn?», spør Triana.

Noddy sitter ensom i tårnet sitt og tørker tårer. «Å våkne opp og vite at ho ikke kommer gjen er jævlig. Aldri følt no så sterkt. Æ grin og har de jævla posan under øyan.»

Lauretta sitter på sengen, feller en tåre. KriRe trøster henne. Med solbriller på. Og lue. Inne.

Han forsikrer henne om at han ikke har planer om å sende henne hjem. «Æ e trist, men bruke det til min førdel.»

Magne er ganske happy, da. «Må gratulere meg selv med vel gjennomført strategi om å bli undervurdert. Kom inn på et esel, partner med en transe, ræva på skolen, kronisk paranoid. Jeg kan snike meg rundt og dolke alle rundt meg. Ka-ching!»

Frokost og gjengen blir rørt av at KriRe har på seg Tinas bukser. Pleier å bli rørt til tårer selv, når jeg ser pysjbukser tasse rundt på en chill måte på Solli Plass.

Lauretta griner ved bordet, Louis trøster henne. «Syns gjengen har vært dårlig te å ta ho imot.» Mens snillelaget sitter og ler på andre siden av bordet.

«Du må ikke finne på å stole på han.» Isabell og Pia snakker til Lauretta på et rom.

«Ikke stol på et ord Magne eller KriRe sier.» Våkner Isabell endelig opp?

Nei, balle. Lauretta går faktisk rett bort til Magne og KriRe, forteller dem at «folk sier dere skal få meg til å stole på dere og så få meg ut.»

Han forsikrer henne nok en gang. Tenker hun i det hele tatt, eller er hun i samme modus som når hun danser?

Dette er jo ganske dritt, da. Samtidig matcher Lauretta slemmelaget ekstremt mye bedre. «Ikkje undervurder mæ i det spellet her. Æ sie det igjen, ikkje undervurder mæ i det spellet her.» KriRe er et sted i sorgprosessen der man blir ekstremt selvsikker, ond og får dårlig smak.

KriRe og Magne er noen forbanna parodier på slemminger, jeg ville ikke kjøpt det hvis jeg hadde lest det i et manus. «Æ elske hevn, beste feelinga æ vet om, etter kjærlighet.»

Magne ler som en hyene med tungen ute, liggende på sengen mens han klør seg usikkert i hodet. KriRe stående som en karismatisk pastor. En pastor for det ondes religion.

KriRe har forresten elsket motgang, konspirasjoner og egentlig alt som har skjedd i spillet så langt (takk, Knokkelmann og Smartere fysisk enn psykisk.)

Louis setter seg oppå penisen til Glenn og gnir seg. «Mitt mål e å fån hard. Mission accomplished.»

Gjengen får poolparty og en ny gutt entrer hotellet. Han ser litt ut som Bane. Han har et skjerf foran munnen.

«Det betyr enormt mye at en av mine bæste kompisa komme inn.» KriRe kaster seg rundt halsen hans og hyler. Dette er jævelig.

Han trasker rundt med gjengen i helene og ser på bildene på de forskjellige nattbordene. Han bytter ut bildet av Magne med seg selv. Tar med Magnes bilde og går ut døren igjen. Louis har gråten i halsen.

Ble han nye lurt, tror han at han er sammen med en jente? Gjengen spekulerer. «Det er et ganske fint bilde, faktisk», prøver Magne å si på en overbevisende måte.

KriRe prøver å lure de andre med at det er dårlig stemning og at han er uvenn med han nye som sjekker inn. Det er vel ikke så troverdig etter at han hvinte som en fem år gammel jente og kastet seg rundt halsen hans noen minutter tidligere.

Han samler forresten hele gjengen for å fortelle at de er uvenner. Lite troverdig. Sikkert en del av sorgprosessen.

Patrik gjennomskuer det. Isabell også. Hun stusser også over valget til Bane, da.

«Han slo meg ikke som transseksuell. Eller homo.»

Gjengen doller seg opp. De går for å møte gutten. «Hei, alle sammen», sier Triana.

«Hei», sier alle sammen i kor.

«Han nye virket som en kul type, minnet om vennene jeg har hjemme.»

Og Magne har helt sikkert ikke tenkt på det som et aldri så lite rævslikk til KriRe, hvis venn det faktisk er og som Magne ser ganske mye opp til. Og som er kjendis fordi han har vært med på programmet en gang før.

«Det va en tidligere venn som sjekka inn», informerer KriRe om. Triana passer på å ikke lede for mye med spørsmålet sitt, nei, ops, det glapp vist. «Kan det hende dere ikke er så gode venner lenger?» Traiana, trai litt hardere. Ikke still føkkings ja-/nei-spørsmål.

På tide å bli kjent med Remi. «Ja, æ digge å trene, ja, æ har draget på damene, ja, æ har merkele humor. Som å si two plus two don’t know what the fuck I’m doing.»

Jeg håper han har mer peiling i jobben sin som forskningstekniker. Kan noen forklare hva det betyr, før jeg blir dødsimponert og driter meg ut fordi han egentlig koster opp hår på et hårlaboratorium spesialisert på forkortning og alterering av fargegjengivelse?

«Æ e veldig sjarmerandes.» Det bør han være, fordi den sveisen, de tennene og den hule stemmen ville ikke lurt meg i seng.

Det blir avslørt at Remi i hvert fall anser KriRe som en god venn. KriRe bare «Nei, æ bare bullshita, han e en a mine bæste vænna.»

Remi valgte å sette sitt bilde ved siden av Louis fordi han hørte at hun brukte engelske ord som «Nevermind, ok og oh shit.» Akkurat som ham selv. Please, kan noen fortelle meg hva han jobber med?

Han splitter altså Louis og Magne. Men det er ikke verre enn at Magne bare havner på solo. Bedre, mener jeg. Bedre. Det er ikke bedre.

Så blir det fest. Magne er ekstremt paranoid allerede. «De er jo gode venner, jeg må være på vakt. Kanskje de lager et spill mot meg.»

Men Louis lover å være tro mot den paranoide bikkja fra Nesodden. «Nå e je på solo og det e yolo.» Han ler.

Lurer på om han forstår hva det betyr. Lurer på om han reflekterer over hva han selv betyr. At det er for mange snille mennesker med lilla sjal på Nesodden? At å gå ut på utesteder som ser ut som russebusser gjør noe med mennesker? At lysteknikere ikke blir sett nok?

Charlotta er kåt på han nye tatoverte penisen med Vaularsveisen fra 2009 og den urovekkende korte skjortsen. Han er fornøyd med partnervalget sitt. Men han vet ikke at hun er transe. Eller vet han det?

Gutter kliner og lapdancer for hverandre. Remi kliner med Louis. Han tror hun heter Louisa.

«Du skjønne koffor æ hadde en god magafølelse?» KriRe og Lauretta tar en nattasigg på verrisen. Hun ser beundrende på ham. «Du vet jo alt, du.»

Gjengen sier natta. Louis legger seg bak Remi, han snur seg og gir en tommel opp over skulderen.

Ok. Dere får alle en tommel opp av meg også. Selv om dere er transeksuelle. Gleder meg til å sove med dere.