• Les samtlige av Jazzgeirs «Paradise Hotel»-oppsummeringer her

I dag er det tirsdag. Du burde sjekke ut Endelig Tirsdag. Det er veldig gøy. Men det er jo dette også, så jeg skjønner at du er her. I tillegg til at det sikkert er onsdag når du leser dette. Sykt, egentlig, hvordan jeg tror det er tirsdag akkurat nå og tar fullstendig feil. Heldigvis har jeg rett i mye.

Som at det er sykt irriterende med hun russeren fra «Dagens Mann», der hun står i betakarotenreklamen, «å, se de filmer igjen hehehe» og så prøver hun seg faktisk på å leke søt rett etterpå.

Vi får se tilbakeblikk fra Miguels tårevåte (les patetiske) avskjed. Jeg håper alle har fått med seg sangen som ble laget.

Og denne:

Triana ønsker velkommen og forteller at Kristian kan velge sin gamle allianse eller gå hardt (veldig mye trykk på ordet, eller er jeg bare pirkete nå?) ut med den andre gruppen.

Mads har sovet alene i natt. Athena tilbrakte natten hos Kristian. Sikkert klippernes feil. Hun retter i hvert fall opp feilen ved å gå tilbake til sitt eget rom og sin egen partner. Som er underbitt. Men rik.

Hele gjengen er helt megafyllesyke og går ikke av veien for å vise det.

«Jeg har litt fylleangst, jeg», sier Athena. Folk syns det er rått. Som de fleste drittmennesker gjør. Når man sier at man er fyllesyk, så ler den andre. Skjønn det den som skjønne kan. Er det fordi folk innbiller seg hvor gøy man har hatt det dagen før? Og bare «Håhåhå, hvis du er KLEIN i dag, må du sikkert ha hatt det litt GØY i går, for å si det sånn». Og mønsteret gjentar seg når Andreas spør om Athena bare har hatt sex med ti stykker? «Elleve», svarer hun. Og folk bryter ut i sånn «håhåhå»-latter.

Mads har limt ett eller annet på overleppa. For å være morsom. Kanskje han blir møtt med sånn «håhå»-latter? Jeg vet virkelig ikke.

Athena påstår at hun pulte av taktiske grunner. Og prøver å snakke taktikk med psykopaten Kristian, men alt hun sier er sånn «jeg har lyst til å komme til finalen, men er redd for at du.. liksom..ikke.. velger.. meg, eller no».

Psykopaten har nå begynt å snakke om seg selv i tredje person. Noe kun en annen person har gjort så langt i årets serie, nemlig Miguel. «Hanj Kristian René har mange plana, førr å si det sånnj».

Psykopaten ligger og tæner sammen med Maria og spekulerer i om de andre er redd ham. «Det e sikkert mange som snakke mæ bak ryggen». Det er nemlig ingen som gidder å snakke med ham. Jeg har en hel haug med andre teorier om hvorfor det kan ha skjedd.

Kristian «har lovd fyrverkeri og det ska det bli» og smiler som Patrick Bateman.

Så er det smykkeseremoni og nå skuler han ut over gjengen som om han har en eller annen jævla masterplan. Han har mest sannsynlig øvd på det blikket i speilet, som han gjorde da han skulle være dommer i «Titanic»-festen.

Triana stiller noen spørsmål a la «er det gøy å være tilbake»? Heldigvis konfronterer hun også Miguel med at han gråt forrige gang, da Kristian sendte ham ut.

Han svarer ett eller annet. Så skal Kristian gi de to smykkene, altså ett smykke som er positivt og ett som er negativt. Ett smykke går til Miguel og ett til Tommy. Miguel får fordelen. Christina blir sint og eyeballer Kristian.

Bjeffer gjennom de pløsete kinnene at «Kristian er akkurat samme type som han var før, han var her for å spille og vinne og det er han fortsatt». «Funker det, eller?», spør Triana. Jeg tror svaret hun får på det spørsmålet er «nei».

Det betyr at Tommy og Kristian bytter plass. Og det er så utrolig morsomt at Kristian og Christina må stå sammen og Tommy kan ikke velge henne på parseremonien. Forbanna morsomt er det. Christina blir spurt om hva hun syns. Lang pause. «Nei, jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg er ikke fornøyd i det hele tatt, jeg skjønner ikke hva Kristian vil med dette. Jeg er ikke blid, for å si det sånn». For å si det sånn, så syns jeg hun er hele russ 2012s verste egenskaper satt sammen i en og samme person. Miguel, Maria, Kristian og Christina skal på date. Alle hater Christina og Christina hater alle. Dette er så gøy!

Gabrielle spilles. Sjekk denne fine parodien, forresten.

Christina fortsetter å gneldre og forteller at Miguel tror at hun er venninnen hans, men hun bruker ham egentlig bare for å få det som hun vil. Og bitcher om det til possen sin.

Så er det meksikansk fest.

Mads er megasolbrent og prøver å overskygge det ved å tegne på bart, noe som fungerer helt middels.

Det gjør også den meksikanske kvintetten som synger. Stian har det så gøy som han aldri har hatt det. Sjekk twitter.com/ballongmannen1. Han ler sånn pervolatter og er ekkel. På en ganske morsom måte. Og er blitt til Ballongmannen. En tjukkere versjon av Miguel med litt mindre provoserende uttale.

Det er fest og moro helt til Andreas klikker. Han gidder ikke å se på kjøtthuer ha makt, forteller han. Da vil han jo få et problem, sånn i livet. Han begynner å mase. Camilla går fordi hun ikke gidder å høre mer. Han sier: «Har du 79 i IQ? Du skjønner at jeg kan ikke snakke like mye med alle. Og derfor skal du ha meg ut? Jeg er her oppe, du er her nede, Miguel. Du er minst likt av alle her, lykke til videre. Slutt å snakke dritt om meg. Folk har prøvd å få ut Miguel i fire uker, ingen har lykkes».

«Du anklager meg», sier Miguel. «Jeg spørte deg. Skal bare ha ut av deg at du skal ha meg ut». «Hvem har du hørt det av, Andreas»? «Kan ikke nevne navn. Alle slenger dritt om deg. Du må skjønne nærings-skjeden». Tommy syns det hele blir litt dumt. Så han trøster Miguel, mens Miguel tuter sine tapre tårer på skulderen hans. «Berre få ut alt du har i kroppen din, Miguel». Han er jo forbanna grei, da.

Så kommer Andreas tilbake og de skværer opp. En lang klem med Andreas i bokseren og Miguel på knærne.

Andreas «trekker tilbake nitti åtte komma tretti seks prosent av det jeg sa». «Jeg er ikke en robot», sier Miguel. «Nei, det vet jeg du ikke er», sier Andreas.

Miss Piggy «vil heller dra hjem fra hotellet nå enn å dolke noen i ryggen og få bli». Så legger hun seg. I seng med fienden. «Jeg vil ikke stå med deg», roper hun før hun kollapser som en tjukkas på puten. Jeg tror de kommer til å ende opp som kjærester.

Så begynner Andreas å tute også. Alene. Setter seg på på en krakk og gråter. Er så flau over å ha vist at han er hissig. Ville ikke vise frem den siden av seg selv. Kjipern det, pølsa. Og forresten kjipern at det ikke er den dårligste egenskapen du har.

I morgen er det, som sikkert mange vet, Pandoras eske. Da skal jeg se på. Det skal sikkert du også. Nå henvender jeg meg til deg, kjære leser, ikke deg, Andreas. Du kan grine på din egen blogg. Noe du helt sikkert gjør, kjenner jeg deg rett. I en forbanna OnePiece.

Ha det på solorombadet.

XOXO

Fusiongeir