Jeg har vært på ferie folkens, og har ikke sett noe som helst av denne dramaturgisk svake, dårlig castete såpeserien siden min forrige recap, fra episode 25.

Nå er det sikkert noen av dere som tenker at jeg er en selvopptatt douche som kun bryr seg om det jeg selv holder på med til enhver tid, og det stemmer på en prikk.

Men, det er torsdag i dag, og jeg gleder meg til dagens episode!

Det har tydeligvis sjekket inn en god del nye statister siden sist, deriblant broren til Lisa Tønne.

g01

Ellers får jeg fint lite ut av de nye deltaker-introene, men registrerer at Ann Marielle ikke har fått nevneverdig konkurranse i den fiktive Miss Paradise –konkurransen jeg konstant har gående oppe i hodet mitt, og som forstyrrer meg en god del.

BÅDE krig og kjærlighet har vi fått denne uken, sier Triana, nå tydelig lei av årets sesong.

Episoden heter Wroaf night…

Som i en hund? Sjekker det inn en hund i dag? Det hadde vært noe for Aurora det, kanskje det endelig kan skje noe i sengehalmen der inne som smeller litt?

g02

Nico og Mats har sovet sammen, og det kan virke som de to har et litt ulikt syn på hvor god den opplevelsen var.

g03

For mens Nico raskt stikker for å skifte i et annet rom (like a straight person), forteller den eneste gjenværende lorden at «det ble boys night i går og det var tjempekoselig – god stemning med to gutter i lag i sænga».

g04

«Love Conquers All»-tattisen din har sjelden tittet frem fra utringningen din enn akkurat nå, søte Mats.

Christer har fått seg dame, og de har sex. Etter å ha nilest et par tidligere recaps veit jeg at dette ikke er første gangen, ellers hadde det vært en god del av disse: !!!!! etter ordet «sex» tidligere i setningen.

g05

Christer forteller om sin smarte taktikk i synken, men glemmer å ta av seg flyteelementene han har på overarmene som gjør at han kan ligge helt stille og rolig i bassenget uten å drukne.

g06

Under frokosten forteller han gutta, på en ekstremt chill måte, at han nå har hatt sex fire ganger.

«På to dager?, hehe», ler en spinkel fyr som aldri har hatt sex før nervøst – mens Nico selvsagt vet hva Christer prater om og kan fortelle at han «har mye good times foran seg ass».

Jentene derimot, har det kjipt, får brev, og har det enda kjipere. Mer interessant enn selve brevet (og Simones sedvanlige stotrende, anmasende høytlesning av dette) er det at hun ene nye har på seg et slikt plaster på nesa som jeg kun har sett Robbie Fowler prøve før henne. De kler det cirka like godt.

g07

Fåkk my life, sier dama til Chris. DJ fra Haugesund med et navn som ligger og bikker perfekt mellom royal person og heroinist.

g08

Mats er ikke helt overraskende keen på Lene 1200 gram, som han kaller henne, oppkalt etter puppevekten hennes. Kan han finne kjærligheten for tredje gang der inne?

Men dere, er det bare meg eller har piffen gått litt ut av Aurora? Hun virker rett og slett for sliten til å klare å drite skikkelig på det norske språket i dag. Kanskje hun er syk?

g09

Men hun glimter fortsatt til (heldigvis), og jeg elsker henne bittelitt for at hun kaller Gabriel Tønne for Rodrigo, uten et snev av kødd. En sånn 100 prosent ærlig rasisme er det ikke så ofte man ser på tv lenger.

Simone er skuffet over at ikke de andre jentene maser mer på henne om at hun skal la dem bli, og betror seg om dette til en spinkel fyr som trøster henne med de samme ordene som moren hans brukte når han spurte henne om hun syntes han hadde en spennende personlighet: «Ja. Ja. Nei. Nei.»

g10

Simone er dagens hovedperson, og dette er hovedgrunnen til at episoden ser ut til å kunne havne et godt stykke under terningkast fem. Hvorfor er hun ikke litt chill med den fredningen sin?

Ser an hvem av jentene som har på seg den styggeste kjolen, eller hvem som kommer med den mest ræva uttalelsen av ordet «fredning», eller noe annet gøy, og velger hvem hun skal sende ut deretter? I stedet vralter hun rundt og stresser opp alt og alle.

g11

Hun instruerer til slutt Nico til å lyve til Aurora, og han gjør det som bare en ekte psykopat kan gjøre det. Han ber henne sette seg oppå ham og massere løs, før han lyver overbevisende og uten anstrengelse om at hun kan stole på ham.

Well played niggu. Aurora skjønner ikke en dritt, og dette begynner å se VELDIG lovende ut…

g12

«Eg he da ein gylden leveregel, og det e da broes before hoes», forteller Mats, og dette er åpenbart noe han har lært av den eneste LORDEN jeg vet om.

Han har derimot ikke lært noe om hvordan man «slår opp» med en dame, så han forteller dette til Ann Marielle på en lite smud måte, og hun blir bergenser-snurt som vanlig.

Som hevn bestemmer hun seg for å se skikkelig digg ut i synken:

g13

Aurora er ekstremt skuffet over Mats, men virker fortsatt for sliten til å klare å komme opp med sin sedvanlige voldtekt av språket vårt. Hun virker rett og slett utbrent, og det skal man ikke kødde med.

Få henne hjem, folkens. Hun trenger hvile nå. Men auda, synge stygt kan hun fortsatt, og hun har pugget teksten til låta «I Will Survive».

Utførelsen er som vanlig krise. Videre i showet, please.

g14

Med sin nye, påtatte superstressa stemme sier Simone at hun bare skal nyte fredningen sin. Men så nyt den da for faen!

Ikke se ut som du lever i konstant frykt for at den slappe holdningen din skal ta livet av deg, en gang for alle.

Gjengen pynter seg til fest, og Nico grubler over de store spørsmålene her i livet. Kimono eller skjorte fra Grimm? Hvordan er det muttern pleier å gjøre dette egentlig?

Og hva faen rimer på strykejern?!

g15

Ann Marielle omtaler seg selv og Aurora som «the classy girls», og jeg trøster meg med at Mats forteller at han har gledet seg til den dagen Aurora sjekker ut helt siden han selv sjekket inn. Bare bittelitt kortere enn meg, altså.

Jentene har pyntet seg og kun Aurora har gjort seg skikkelig bort denne gangen, i nok et nitrist forsøk på å se ut som en av dukkene hun sluttet å leke med i fjor.

g16

Men, nå er det seremoni her folkens. Dette kan bli ekstremt lettende, eller helt vanlig.

Roberto Tønne ser litt medtatt ut mens Simone maser i vei om fredningen sin mens hun puster tungt gjennom nesa.

g17

For en gangs skyld er det bare én av gutta som har hatt Ray-Kay som stylist, og den heldige er han anonyme kisen som ser ut som en mislykket, umotivert seriemorder. Alt er feil her gutter, se og glem.

g18

1200 gram pupp er låst til 1200 gram totalt, og de danner et sjarmerende par.

g19

Janette går bort og lager et fint forsidebilde til nettsiden til rusavvenningsklinikken på Vegårdshei.

g20

Det e for å redde the future eks-wife til mister Christer, aka the playboy fra Bærum, sier Mats og høster lættis fra Chris. Lene Angelica går altså til lorden med sølvtungen.

g21

Ann Marielle gir bror Tønne et minne for livet når hun kysser ham på kinnet, og jeg vet om noen som skal henge dette bildet på veggen når han kommer hjem til gutta på Hønefoss.

g22

Aurora går til Nicolai, og klarer så vidt å kysse ham på kinnet. Han ser ut som han gleder seg bittelitt til å lure henne ut av hotellet

g23

Så er det Simone som skal avgjøre det hele. Hennes største avgjørelse siden hun sto mellom tramp stamp eller piercing i overleppa, på sydentur med giljotin-girlsa i 2011. La oss håpe utfallet blir litt mindre krise denne gangen.

Her kan hun i hvert fall ikke velge ja takk til alt sammen, heldigvis.

Først må hun klare å gå 30 meter med høye heler da. Det går sånn passe. Så må hun late som hun skal gå til alle guttene etter tur, og det går litt dårligere.

Så går hun som forventet bort til Nico, og AURORA ER FERDIG! Guuuuuud så deilig.

g24

Ahh. Aurora tror ikke Nico visste om dette, men Nico avslører at han visste om det. Wow, han er en iskald G, Nico.

Her er svaret hans på Trianas sutrete anklage om at han har sviktet Aurora: «Hvis en bikkje biter en gang prøver du å lære den opp, men hvis den biter to ganger så tar du med den bak og avliver’n».

Simone lyver som vanlig, mens noen gråter. Andre igjen synes dette var helt ok:

g25

«Nå ser vi at spillet er i gang», observerer Aurora. Så fomler hun seg bort i en siste lengre setning, og minner oss alle på hvor utrolig digg det er at vi nå skal få slippe å høre på det miserable babbelet hennes, for alltid.

Med mindre vi velger å se på «Hver gang vi snøvles», et program som kommer høsten 2017, der tidligere deltakere av ymse realities skal tolke hverandres mislykkede setninger, en etter en.

Ann Marielle griner voldsomt, og må sette seg ned litt. Aurora står som vanlig og stirrer ut i  luften med sitt tomme, tomme blikk, og må fortelles av Triana at det hyggelige nå vil være å gå bort og trøste henne litt.

Hun går nølende bort.

g26

«Payback is a bitch», sier Aurora i synken, og det blir hennes siste misforståelse på tv for denne gang.

I hennes hotell-revy blir vi bare minnet på hvor krise hun har vært, fra dag 1. Nå er det nok. På tide å glemme. Slette fra minnet.

Mats sier nei takk til å få en klem fra Aurora på vei ut. Respekt, lille mann.

La dette bildet være en advarsel til alle jenter der ute som vurderer å komme seg på TV:

g27

Etterpå skryter alle av Simone fordi hun er den eneste jenta som har vært der hele tiden, ikke minst Simone selv. «Jeg har faktisk vært fair hele veien…»

Mats er veldig glad. Han kommer ikke til å sove fordi han er så glad. Vi har det helt likt.

g28

Eppisen går mot slutten, men først skal Christer og Angelica planlegge hvor mye sex de skal ha frem mot neste parseremoni.

De gjør dette på en såpass lite engasjert måte at jeg mistenker begge to for å være prostituerte på oppdrag fra TV3 for å redde årets sesong.

g29

God natt folkens, mye snork taktikkprat blir reddet av en lenge etterlengtet sorti. Terningkast fem.

Bare å glede seg til neste uke… og… nei, vent! Labi er tilbake!!! Han kommer neste uke! Jaaaaaaaa!!! Terningkast seks!! Parra er tilbake! NÅ starter det.

g30

«Å få  sjekke inn på nytt føltes litt sånn som første gang jeg onanerte», lesper Labi i vei, og nå får jeg i hvert fall ikke sove før på mandag. Aurora ut, Labi inn.

Det er som å bli kvitt asbest i veggene, og så få et boblebad på kjøpet. God helg alle sammen!