• Les samtlige av Jazzgeirs «Paradise Hotel»-oppsummeringer her

Artig at Athena ikke er i stand til å verken ligge stille eller holde smilet på plass i de små sekundene hun er med i introen. Når disse sekundene i tillegg er tatt ned i slo mo, blir resultatet nesten imponerende ræva.

Til info har jeg brukt dagen til å fingre gropen som er igjen etter visdomstannen jeg fikk dratt ut for snart to (!) uker siden. Og du, kjære leser, ville ikke trodd på hvor vondt fingeren lukter etterpå. Men hvis ditt liv er like kjipt som mitt, dvs at du først bruker en time på å se på Pærra, så en halvtime på å lese dette, for så å finne på en fin kommentar, så er overraskende kroppslukter et aldri så lite høydepunkt i en ellers nitrist hverdag.

Flaks det snart er helg. Da skal jeg fingre gropen på heltid.

Triana dukker frem fra bak en blomst, som på en infofilm fra åttitallet.

I tillegg spilles det noe taffeljazz som gjør at jeg bare må få skrevet hvor merkelig dette er og får ikke med meg noe av det hun sier. Jeg får vel egentlig ikke beskrevet hvor pinlig det faktisk er, bare skrevet hva som faktisk skjer, håper det holder.

Kan tenke meg at dere lesere nå sitter og river dere i håret over å ikke få vite hva for noen innsiktsfulle analyser Triana har greid å lire av seg i dag. Kjipern det, pølsa.

Vi får se tilbakeblikk fra gårsdagens heroiske sluttspurt av Vida. Hun spyttet i håndflatene og dro til med begge hender plassert godt rundt skaftene til Stian og Mads. Spytt er naturens eget glidemiddel, det.

Mads og Stian våkner uten Vida, så Stian tar seg en runk.

Det blir poolparty etter frokost og Stian har fått i oppgave å pakke Mali eller Mads sin koffert og bringe den usett opp til Pandoras. Ellers må han sjekke ut selv.

Gjengen leker i bassenget og Stian må prøve å distrahere alle sammen.

Han later som han skal sette i gang et teaterstykke med Andreas og Tommy. Han sender de andre opp på et rom i annen etasje. Han bullshitter så Tommy og Andreas før han sender dem for å passe på flokken. Så beiner han ned på rommet ved siden av bassenget, pakker kofferten, svetter og bærer kofferten av gårde.

Så må de tre guttene improvisere et skuespill som de har lovet de andre. Jeg syns det faktisk blir veldig morsomt, fordi skuespillet, som de kaller «bandidos» er så innholdsløst og dårlig at til og med Mads sier furtent at han «aldri vil se på noe skuespill av Stian igjen».

Stian informerer så gjengen om at han har pakket kofferten til deltageren han ønsker å sende hjem og stjele fredningen fra. Det viser seg å være Mali. Det var jo sympatisk gjort å ikke ta en gutt han er i konkurranse med, men ganske dumt. Fordi Mads hadde tenkt til å sende ham ut. Mads angrer på planen sin, naturlig nok.

Mali gråter, men ingen bryr seg.

Utrolig ydmykende og gøy når hun står i bikini og tuter, mens deltagerne bare vil ha avskjeden unnagjort. Det blir ikke noe mindre mockumentary av at håndtaket på kofferten hennes ryker foran alle.

I tillegg til at hun begynner å gå i feil retning, må snu og gå forbi alle en gang til. Det er som å si ha det til noen du halvveis kjenner på bussen og bussen stopper i et kryss. Og du blir stående og febrilsk trykke på Åpne-knappen og den du kjenner påpeker at den ikke har kommet frem til busstoppet ennå. Du kan ikke sette i gang en ny samtale fordi dere allerede har sagt ha det og det er bare 30 meter til du faktisk skal av. Og du vurderer om du skal benytte deg av nødhammeren. Mot hodet til den bekjente.

Samma det. Tilbake i loungen begynner gjengen begynner å disse Miguel fordi han hadde prematur ejakulasjon dagen før, og smålig som han er, går han løs på Maria, fornærmet og bitter. For en oppvisning i dårlige karaktertrekk, manglende selvironi og i hvordan ikke å oppføre seg med kamera tilstede.

Gjengen sitter spredt på rommene og snakker om hva som skal skje. Det er Miguel og Christian som er utsatt. Miguel kommer inn i et rom mens Maria og Christina sitter og snakker om ham. Og smeller i dører og er barnslig.

Underleppen skjelver, det samme gjør den irriterende stemmen hans. Høydepunktet er når Christina nesten klarer å uttale «forsvarsposisjon». Jævlig at folk alltid påpeker sånn «nå går du bare i forsvarsposisjon» når man gjør det, forresten. Man er i forsvarsposisjon fordi man føler at man må forsvare seg. Det er seff ikke noen unnskyldning for Miguels forbanna oppførsel, da.

Artig å tenke tilbake på hvor sjalu Miguel var på Maria for bare noen dager siden, da hun klinte med Tommy. Og Iselin. Og Camilla.

Så er det klart for parserris og Triana har et indisk jævla merke mellom øyenbrynene.

Hun spør om Miguel er en player, han svarer nei, hun stiller samme spørsmål til Maria, hun svarer ja.

Tommy til Christina.

Andreas til Camilla (og må seff finte med at han liksom vurdere noen andre. Herregud).

Stian til Vida (Hun liker ham bedre enn Mads).

Mads går til Athena (og forteller at det er for å kunne følge med på hva som skjer hos Stian og Vida, Triana spør «er du seriøs nå»? Ja, det er han.

Miguel går til Maria (og forteller at det er henne han går best overens med. Selv omhan ble sugd av Athena kvelden før og har oppført seg som en tjukk treåring som vil ha begge lekene for seg selv).

Christian går også til Maria.

Det ble nok et enkelt valg for Maria. Det er nitrist å se den hittil kanskje mest sjarmerende karen gå ut så tidlig. Til fordel for den småtjukke, svorske, bortskjemte dritten med den påmalte selvtilliten. Ha det, Christian. Jeg digger deg. Selv om du har hvit lue, midtskill med dax voks, hvite bukser, katolsk bønnekjede og dyp utringning.

Triana spør om Miguel syns han fortjener å få stå bak henne. «Tja, jeg har jo rota rundt, men det viser jo at Maria er et skikkelig bra menneske som aksepterer det».

Gjengen skåler for deltagerne som har forlatt åstedet og danser litt. Helt til Andreas begynner å mase om hvorvidt Maria prøver seg på Camilla fordi hun ikke får seg noe hos gutta. Med den hengende underleppen sin.

Prater om at han sliter med at hun er bifil og «dermed er antall fiender doblet». At Camilla fortsatt er sammen med ham IRL er et megamysterium. Så tenker jeg meg om og tenker litt videre på hvordan Camilla er. Mysterium oppklart!

Maria og Miguel går på rommet. Hun sier at hun nå stoler på Miguel, fordi «han stelte sæ bak mæ». Når Athena ble valgt av en med fredning. Miguel synger i falsett «is this the starting of something good» og blir fornærmet når hun ikke synger «ja».

Vida og Stian roter.

Athena og Mads ligger og har pinlig stillhet helt til de får øye på et pinnedyr som er «en sånn kamuflasjegreie», så dreper Athena den.

Jeg ønsker dere alle en skikkelig fin helg. Vi sees så jævlig på mandag, bitches waddap!

• Lik oss på Facebook og følg oss på Twitter for daglige oppdateringer fra film- og tv-verden, anmeldelser, konkurranser og mer!