Det er skeiv uke på hotellet og bygdeguttens hemmelige drøm skal endelig bli virkelighet. Han skal på dagsfylla. Å være full på dagen. Bli dritings i dagslys. Drikke seg pære under solen. Slik alkoholikere i hele verden gjør hver eneste dag. Slik man gjorde i flere uker i russetiden. Slik man har muligheten til å gjøre selv hver dag hjemme, hvis man bare vil.

Det er klart dette blir stort.

Jo, forresten, alle er velkomne til å bli med til Rhodos til sommeren. Kommer til å bli helt sykt. Jævelig. Vi kan låse oss inn på rommet og høre på han her som er sykt bra istedet. Gratis nedlastings, forresten.

Triana bare «bla bla bla» eksetera eksetera.

Glenn har lyst til å prøve seg på Magne, men «vil ikke risikere vennskapet» de har utviklet på en dag. Magne syns de har baonda bra og har felles interesser. Liker Glenn også å ligge med karer, jåle seg foran speilet og le av sine egne vitser?

Birger og KriRe ligger i sengen og spiller opp hverandres paranoia, de tror fortsatt at Glenn bare spiller homofil. Men de tror Magne og Erik er homo, derimot.

Ved frokostbordet begynner gjengen å kødde med at Erik er homo. «Trurem at bygdegutten e homo, je må ta reppern, je e dakke homo. Je trur dem er lesber, je.» Herlig retorikk fra Valdres sin store sønn.

Det var forresten noen i kommentarfeltet som mente at Erik i virkeligheten snakker vanlig bokmål og er ganske oppegående. En liten del av meg håper at det er sant. At han i finaleuken vasker av seg strekkmerkene og oppsummerer hele spillet på en tavle foran kamera.

«Faens Charlotta lesber sikkert med Triana.» Han er ikke en gang i stand til å forklare sin egen legning uten å skeie ut og bli kåt og snakke om helt andre ting.

Brev ved frokostbordet. Isabell skal på date med en partner hun kan velge seg. «Jeg tar med meg min nye homovenn», hviner hun.

Det må være noe av det mest slitsomme ved å være homo, at alle jenter skal ha deg til å være bestevennen deres.

Isabell angrer allerede på å ha valgt Glenn, «Jeg skulle jo tatt med meg Birger i tilfelle vi får noe makt.»

Birger går heller bort til Patrik og nevner at Glenn må være hetero, «han har jo aldri prøvd seg på meg», sier Birger og Patrik bare «ikke meg heller, her er det noe galt.» Jeg forstår tenkningen, for jeg møtte Triana på finalefesten i fjor. Lesbisk.

På daten lager Isabell og Glenn seg drinker med kokosnøtter og ananas. Isabell innrømmer at hun «jobber som bartender, men er ikke så flink.» Det er vel ikke så lurt å innrømme på tv.

De bader, soler og storkoser seg. Endelig begynner de å snakke om Magne. «I begynnelsen var jeg og han også skikkelig gode venner», avslører Isabell. «Men så begynte jeg å kline med Sander og det likte ikke han.»

Hvorfor prøver hun ikke å få med seg Glenn på laget? Typisk snillelaget, ass. Vær litt forbanna taktisk og manipulerende nå, vær så snill.

Et brev blir dratt på et bodyboard gjennom bassenget av en servitør, som naturlig er. «Kjønn kommer ikke til å spille noen rolle på torsdag, men det gjør hvem som står og hvem som sitter. De sittende er trygge. Her er to stoler som symboliserer to plasser på torsdag, de er deres nå. Gratulerer.»

Glenn kommer på egenhånd fram til at Magne kan være en trussel mot ham selv uken etter. Det er for så vidt beundringsverdig, men også jævlig irriterende, at Isabell ikke tar en eneste taktisk tanke i hodet sitt. Hennes hjerte rent, godt og plagsomt naivt er. Hilsen Yoda. Kødda.

KriRe sprer paranoiaen sin til Louis, Erik, Charlotta og Tina. Alle er liksom overbevist om at Glenn er hetero nå. «Hæ», skriker Erik i falsett, etterfulgt av en regle om at han er hellig overbevist om at «han er selvfølgelig hetero, han har luri alla samma. Da har je hvertfall ikkje klini med en homo.»

Det er bare døve som kan høre stemmen hans og hunder som kan forstå retorikken hans. Neida. Bare en liten vits der.

Så kommer en servitør med oppblåsbare dyr og drinker. «Det er drømmen min, det er dagsfylla.» Så virker det som om det faktisk blir litt for mye for bygdegutten. «Når Paradi-sesangen kommer, alle bare fistpumper og koser seg, alkohol, utsikten, nei, det blir litt for mykje før me.»

Men du, Erik, kan du være så snill å fortelle om hvordan du fikk strekkmerkene på brystet? Hva brukte du? Har det hatt en innvirkning på tenkeverktøyet ditt? Puleverktøyet?

Hjem fra date kommer Glenn og Isabell som bruker en evighet på å fortelle hver minste detalj fra den begivenhetsløse daten sin og Tina blir oppgitt med rette, for en gangs skyld. Litt overdrevent forbanna, selvfølgelig. Men likevel, det må være irriterende.

Så er det på tide med Pandoras. Kanskje vi finner ut noe mer interessant enn Glenns egentlige legning. Som hvordan Erik fikk de strekkmerkene på brystet.

«Glenn, er du virkelig homofil?» «Når det kommer til min legning har jeg kanskje gitt uttrykk for å være homo.» Reklamepause. «Og det er jeg.» Dritirriterende at produksjonen bruker så mye tid på dette.

«Isabell, du er betatt av Glenn, vil du stå med ham eller Patrik.» «Digger Glenn, men vil stå med Patrik

«Isabell, hvem vil du helst stå med, for det er vel ikke Patrik?» «Noen som har vanskelig for å tro på det? Jeg vil stå med Patrik

«Erik, hvorfor går du rundt og snakker allianser og taktikk med alle hele tiden?» Det gjør han jo ikke, men jeg gleder meg likevel enormt til å høre svaret hans, så mye at jeg trykker på pause og lader opp litt for meg selv. «Følt at jeg var litt seint ute med å finne et standunkt. Je har stolt på mennesker, je trudde je ble lurt, derfor har je prata med mennesker, hørt på folk je itte burde stole på. Rykter. Je veit koss j eska overleve nå og veit ken je kan stole på» Det var vel så tåkete og innviklet som jeg håpet på. «Jeg har følt meg backstabbet av Magne

Igjen er Magne ute og snakker om spillet sitt, der Erik skal føle seg dolket i ryggen og Magne går til Birger og sier at Erik har sagt at han vil ha Magne ut. Ett eller annet sånt. For meg virker det som om Magnes nett av løgner begynner å stramme godt rundt halsen hans. Birger kjøper det i hvert fall ikke. Takk og lov for det.

«Patrik, hvorfor sier du at du vil ha ut Magne?» «Har jeg sagt det? Jeg har ikke sagt det.» Patrik lurer på om Erik har vært dum nok til å gå og si det. «Je høre at du vil ha utn», sier bygdegutten. Virkelig. «Du har sagt at du vil ha ut Magne, da har jeg blitt med på det, Erik.» «Jajaja, je sa at jeg stole itte på Magne og da sa itte du akkurat direkte at du ville ha ut Magne, men det ble nevnt i samtalen.»

Nå dummer du deg forferdelig mye ut, Erik. Heldigvis gjennomskuer Patrik at det var Magne som stilte spørsmålet.

To stoler til skal deles ut. Gjengen må bli enige. De tar en runde og stemmer på hverandre, bortsett fra Pia som, idiotisk nok, stemmer på seg selv. Hvordan har hun tenkt til å vinne på det? «Jævla feige drittkjerring», sier KriRe. Tina og Pia ender faktisk med hver sin stol.

Men det betyr ikke at Tina er fornøyd, hun er mer opptatt av å være forbanna på Pia. Det er ganske sykt å slippe unna med å stemme på seg selv.

Pia ligner ganske mye på Ke$ha, verdens verste artist. Som sikkert også ville stemt på seg selv.

Gjengen tar en drink, Pia bare «men nå fikk jeg dårlig samvittighet.» Magne blir irritert. Han syns «det er litt hårreisende at hun stemte på seg selv.» Det er som å si at noe er en smule kjempegøy.

Slemmelaget blir enige om å få ut Erik.

Erik, Birger og Patrik oppklarer Magnes liksomrykter seg i mellom. Erik prøver å få med seg de andre på å konfrontere ham, noe som ikke virker som en god idé. Til og med til Erik å være er det ganske dumt. Men jeg gleder meg likevel til det og kommer til å beundre ham for å tørre.

Så er det natta for gjengen. KriRe fiser noe voldsomt. Han og Birger ler og koser seg på sengen. Nok en boring onsdag er over. Snakkes så jævelig i morgen, dere.

Jeg kom på at min dårligste Paradise-egenskap ville være mangel på evne til å tenke fremover. Jeg ville kost meg alt for mye de ukene jeg hadde hatt makt og glemt helt å tenke taktisk frem til jeg ble desperat. Hva er deres dårligste Paradise-egenskap?