• Les samtlige av Jazzgeirs «Paradise Hotel»-oppsummeringer her

Fyttigrisen, nå er jeg mett, ass. Heldiggrishkebab, tenker sikkert du, hvis du er sulten. Men grunnen til at jeg er mett er ikke så heldig, for å si det mildt, medium eller sterkt uten tomat.

Etter at favorittkebabsjappa – der jeg daglig gikk for å få elendig service og kjeft hvis jeg ikke bestilte stor størrelse – har brent ned, er det faktisk ingen gode kebabsjapper på Grønland. For et forbanna paradoks i rull. Derfor har jeg i dag laget hjemmelaget kebab. Og nå er jeg så mett at jeg dørum.

Laget av frossent kebabkjøtt som jeg kjøpte i Sverige lenge før påske. Som jeg nå så at er laget av svinekjøtt. Det er så ironisk at det halale skulle vært nok.

Samma det, dette er ikke en forbanna matblogg/instagram. Men hvor forbanna dårlig gjort er det ikke av Iselin å bare publisere en liten snutt av den nye låta si. For en forbanna tease i pita.

Triana forteller oss noe som helt tydelig skal høres lekende lett ut, men som dessverre blir ren stotring gjennom manus.

I går fikk de nye deltagerne, Kristian og Athena, i oppgave å være bandidos. Men de to nye solorombeboerne, Mads og Mali, skal også kaste seg på motorsykkelgjengkjøret og stjele ting i kveld.

Det blir tatt opp ved frokostbordet at ting mangler fra rommene, Athena syns «det var lett å holde maska, men jeg ler inni meg». Hun ler i aller høyeste grad også utenpå.

Andreas prøver med samme nonchalante tonefall og bare: «Joda, jeg klikka igjen i går, jeg», noe han burde skamme seg over. Brev ankommer, Kristian og Athena skal splitte hvert sitt par. Maria vil i hvert fall ikke stå med Kristian.  Synd for henne, for det vil gjerne Kristian og Miguel og sikkert en hel haug med andre at hun skal.

Stian, Vida og Mads koser på rommet. De kliner alle tre.

Stian ser det idylliske i trekantforholdet, reine Nietzsche, si! Men Mads forteller oss seerne at han ønsker å splitte de to. Så dusjer alle tre sammen. Mads vasker penisen til Stian.

Vida mener hun er hotellets største luremus. For å være luremus, så skal man jo lure. Man er ikke luremus når man bare legger seg flat og jokker hvert stolbein man får i gang et minimum av en samtale med.

Camilla er irritert fordi «Andreas klikker sånn på sånne småting». Det er i hvert fall det jeg tror hun sier. Det høres ut som hun har blitt rammet av et alvorlig hjerneslag i løpet av oppholdet. Hun uttaler ikke konsonanter overhodet nå. Kanskje det er en sånn greie hun gjør for å være søt, som så mange jenter med kjæreste gjorde på videregående. Fy faen, babyspråk ass.

Maria forteller oss at «Athena kan bare tru at Miguel vil velge henne, men æ ska nok klar å øverbevis han». Og høres ut som hun prøver å overbevise seg selv i slengen. Imens ligger Miguel og Athena og steker. «Litt av noen raketter du har der, ass», sier Miguel og fniser som om han har alt annet enn den selvtilliten han skrøt sånn av ved sin ankomst. Det er synd å si noe så hjertefølt med en sånn Pærraslæng, men for faen, vær deg sjæl, lix.

Kristian «vet ikke helt hvem han skal velge, for å si det sånn». La oss gjøre det klinkende klart at det ikke er lov å si «for å si det sånn», hvis du ikke er Kristian, for å si det sånn. Det er heller ikke lov til å gå med et sånt katolsk bønnekjede rundt halsen.

Hvis du ikke er Kristian. Da er du rå uansett, for å si det sånn. Jeg elsker virkelig den karen. Jeg tror at enhver vennegjeng trenger, og muligens har, en sånn fyr som Kristian. Som man bare lokker nye mennesker med. «Bare vent til Kristian kommer, da blir det dritfett», og så blir det faktisk dritfett. Jeg skulle ønske jeg var ham.

Så er det klart for parsplitt og Triana intervjuer deltagerne om den siste uken. Uten å stille ett eneste fornuftig spørsmål, bortsett fra ett: «Maria, vil du bli splittet fra partneren din»?

«Nei», svarer Maria.

Er det kødd? Spør Sigurd Sollien om deltagerne i «Oppgrader» har lyst til å bare tape tingene sine?

Athena splitter Miguel og Mali. De ser lurt på hverandre. «Er dette planlagt»? «Nei, eller… jo. Jeg ville ikke at Kristian skulle splitte meg så jeg havnet på solo».

Da sier Mali sine første ord så langt i serien: «Han e jo en Don Juan, så å sei». Bare for å gjøre det klinkende klart, det er ikke lov til å si «så å sei», som jeg tror betyr noe sånt som «for å si det sånn».

Kristian splitter Mads og Maria, fordi han syns hun er en søt og grei jente.

«Hun virker som min type»: «Æ trur ikke det», sier Maria. «Æ like ikke sånn tull og gøy hele tia». Kjølig, ass.

Mads og Mali er altså på solorom som par. Utrolig. Triana kommer nesten ikke over hvor sprøtt det er. Jeg kommer ikke over hvor sprøtt det er at hun har fått beholde programlederjobben i fire år. Mastiff, dette er en åpen søknad fra meg til dere: Jeg lover at jeg kommer til å gjøre en bedre jobb enn Triana.

Og hva gjelder gratis pr på Kremtoppen, skal jeg nok greie å stille toppløs i Natt & Dag på ett eller annet tidspunkt, så bare slapp helt fullstendig av.

Mads og Stian, som nå har laget sitt eget spill i spillet, om Vidas gunst, sitter og preiker om fitte. Men det er så sensurert at jeg ikke helt skjønner hva de snakker om. Jeg tror det har noe med dobbel penetrering å gjøre. Så går de på rommet, legger seg på sengen og Mads pjusker Stian på armen mens Stian onanerer under dyna.

Han mister ereksjonen, helt til Vida kommer inn i rommet og overtar den erotiske fortellingen. Da greier han det, uten at jeg helt vet om han når klimaks.

Gjengen får et brev. Med et rim som antyder at ting har blitt stjålet og at de får dem tilbake på fest i kveld. Mads og Mali går så på solorommet som ikke lenger er solorom, tro det eller ei. Der ligger det et brev som sier at de i kveld skal stjele ting fra de andre, på samme måte som Athena og Kristian gjorde kvelden før. Tingene er listet opp og Mads ser det som vanskeligst å stjele uggsene til Christina, fordi hun sikkert vil gå med dem i kveld. Fy faen, Uggs ass.

Gjengen lader opp til fest, mange er nakne.

Så har de fest. Men Mali er nervøs for tyverioppdraget sitt. Og er rar generelt. Og snakker veldig spesielt. Mads prøver å presse ut av Vida hvem hun ville valgt av ham selv og Stian. Hun svarer Stian, men den gode trekantstemningen er fortsatt i behold.

Gjengen danser. Christina prøver å leke morsom. I Uggs.

Tommy og Vida kliner. Hun er så over toppen løs. Mads blir så sjalu av dette. Tommy forteller at han liker det, seff, men han gjør det mest for å irritere Mads og Stian. Vida og Tommy legger seg nå ned og tørrpuler foran gjengen.

Mads får endelig låne de jævla Uggsene til Christina. Legger seg så på rommet med Mali og planlegger å få ut Christina og Tommy.

Snipp snapp snute, så var falafelen ute. Snakkes i morgen, elsker dere peepz.