Glenn har kommet inn på hotellet. Han er homo, men later som om han er hetero, og dere kan jo selv tenke dere hvilke forviklinger det kan skape.

Eller så kan dere lese dette: Erik, den mest homofobe på hotellet, har klint med ham. KriRe, den mest kalkulerte spilleren, har blitt megasjalu fordi hans fremtidige tidligere forlovede også har klint med ham.

Ja, forviklingene har for det meste dreid seg rundt klining.

Før dere setter i gang lesingen, se hva Te Klokken Tre har laget i dag.

Og se hva Magne har laget.

KriRe kastet et glass i veggen så hardt at Magne måtte sette fra seg sitt, fordi han ble så provosert av å høre hvor provosert kjendiskameraten hans var.

Triana bare «det blir en parsplitt utenom det vanlige i dag.»

Birger våkner opp med Pia, Erik med Charlotta. De har dermed byttet partnere seg imellom. Birger og Pia pulte.

Erik våkner lykkelig. «Je trur je hadde en halvfeit en da jeg våkna i dag.»

Hvis noen lagde en ordsky ut av Eriks mest brukte ord ville «halvfeit» vært litt over middels stort, mens «bygdegutt», «dagsfylla» og «kviger» ville vært kjempeord.

KriRe og Tina våkner og angrer på gårsdagens drama. KriRe har på seg lue. Det er provoserende.

Under frokosten avsløres det at Birger la en flaske mellom bena til KriRe mens sistnevnte ga Tina en sleikejobb. Lurer på hva som går gjennom hodet til KriRe mens han går ned på henne. Nu ska han KriRe slikke litt her, så skan slikke litt der. Så kommer ho te å ville ha mæ mer dersom han kyssa litt her. Lure på om han bite litt i låret for å få henne rundt lillefingern sin, han KriRe.

Brev. «Nyt tiden med partneren, i dag er det parsplitt og Glenn skal splitte et par.» Men det ingen vet er at han gjør tilværelsen utrygg for jentene, ikke guttene. For han skal nemlig stå med en gutt, homofil som han er.

Erik bestemmer seg for å ta en taktisk prat med Glenn for å unngå å ryke. Glenn sitter og chiller megahardt i loungen med de andre. Erik kommer bort. «Bli med å migekryssan»

«Hæ?»

« Bli med å migekryssan.»

«Hva?»

Alle følger nå med på Eriks smude manøver.

«Bli med å mige i kryss. Vet du ikke hva mige betyr?»

«Nei.»

«Pisse.»

De går omsider for å snakke, Glenn klarer ikke følge med på den hoppende monologen til Erik. Erik, derimot, er veldig stolt, for han «tok en prat, ord til ord.»

Det blir avslørt at Birger har stor penis og ikke er så verst i sengen. KriRe er fortsatt sjalu på homoen, selv om han ikke er full lenger. «Æ sjer at han sjer på ho Tina

Glenn vurderer å splitte Magne og Louis, men det er ikke Magne hypp på. «Magefølelsen sier at jeg vil stå med Magne og dele seng med ham.» Det sier magefølelsen min også, men magen min vrenges bare av tanken på at føkkings Maggi skal bli reddet denne uken også.

«Hva skjer når to gutter blir et par? Velkommen til skeiv parsplitt.»

Hva som skjer når gutter blir sammen? Gud bestemmer seg for å straffe hele menneskeheten med en syndeflod, vel.

Triana har farget håret, tror jeg. Det er rødt i hvert fall. Et tydelig tegn på at enden er nær.

Glenn går foran gruppen. «Den flotteste på hotellet e Magne. I har hatt et hemmelig oppdrag, sannheten e at i e homofil.»

«Nice», sier Magne. Kanskje han ser for seg en ny beundrer. Men sannsynligvis ser han bare sitt snitt til å fortelle verden hvor utrolig greit han syns homofili er, det er fantastisk raust.

Selv syns jeg homofili er så greit at jeg rett og slett klapper i hendene hver gang jeg hører om noen som er noe annet enn hetero. Tror kanskje Magne og  jeg er de i verden som syns homofili er aller greiest.

Erik er bekymret fordi han rotet med homsen (applaus) kvelden før. Men først og fremst syns han «Det e jævla sporty gjort a Glenn.» Hva da? Å være homo?

Han splitter Magne og Louis, Louis havner på solo. Men neida, for helsike. Føkkings tvist. «Nå er det jo skeiv uke, så jeg syns vi fortsetter sånn. Louis, du kan velge deg en jente. Da kommer gutten til meg og velger seg en partner av samme kjønn, til alle har fått en partner bortsett fra én, som må på solo.» Dritkult.

Louis og Tina.

KriRe og Birger.

Charlotta og Pia.

Erik og Patrik.

Isabell havner på solo. Balle. «Det er synd, for jeg vil egentlig ha jentepartner, men havner nå på solo. Igjen.» Hun tar det med godt humør, da. Hun gjør det så lett å heie på henne.

«På torsdag kan dere velge hvilken partner med hvilket kjønn dere vil», sier Triana. Det er jo egentlig litt spennende. Ikke seksuelt liks, men taktisk.

«Keep your friends close, but your enemy closer», stirrer det selvtilfredse ansiktet til KriRe gjennom ruten.

«Jeg er også skeiv», sier Magne til Glenn, men han «bare tulla hehehehehehehehehehehe.» Jeg syns faktisk det er litt nørd av produksjonen å prøve å lure seerne ved å vise klippet fem ganger i frampek, når han rett etterpå sier at han tulla.

«Men jeg har gjort mye rart liksom og jeg sier alltid at jeg ikke er gay, men kan ha det veldig gøy hehehehehe.» De syns begge at de har «skikkelig god skjemi.»

Det er forresten ganske driti ut for Glenn hvordan han faller for lurendreieriet til Magne, gleder meg til han får se at Magne er sånn med alle.

Alle jentene digger ham også. De liker øynene hans, energien hans og tennene hans.

Brev. «Hva slags homo eller lesbe er du?» Gjengen får kostymer og det blir fest.

Selvfølgelig blir Tina lesbetypen med snowboardklær, verdens mest irriterende stil.

Louis er forvirret. Hun må vel bli lesbisk nå, eller hetero?

Patrik har på seg kjole. Han har forresten begynt å irritere meg nå. Han går liksom bare rundt og er kjekk, han. Det holder jo for faen ikke. Det er dritkjedelig.

Magne blir smurt inn med olje og kliner med Glenn. Magne har på seg cowboykostyme og syns ikke han selv er så veldig stygg, akkurat.

Erik gir en lap dance til Glenn. Så blir han utfordret til å kline med Louis. «Men la me hveffal ta en drink da, for helvete.» Jeg elsker at deltagerne i år virkelig blir konfrontert på denne måten.

«Da je klina med Glenn så visste je itte at han var homofil. Dette blir for mykje for bygdegutten.» Gjengen blir irritert på ham. Med god grunn, syns jeg.

Du kan ikke bare steke på Paradise, du må tåle litt stek også.

Magne, Louis, Tina og Charlotta går på verandaen for å baksnakke bygdegutten. Tina er lei av ham på sin helt egne, overdrevne måte. «Han begraver sin egen grav og folk begynner å bli ganske dritt lei.»

Stjernespillerne Birger og KriRe er begge enige om at «Vi e de smarteste spellerne og æ ana ugla i mosa, for æ kjenne mange homofile, men de spring ikke aktivt rundt for å kline med jentan.» De kommer til å smarte hverandre utfor verandaen og ned fjellsiden, de to.

Magne og Glenn flørter, «Kjekk, jeg? Hehe, jeg må by på de kvalitetene jeg har har. Hehe.»

Så poserer han på badet, foran en perpleks homo.

Hva i alle dager er poenget med det, Magne? Hva er poenget med Magne?