• Les samtlige av Jazzgeirs «Paradise Hotel»-oppsummeringer her

For det første vil jeg takke tusen millioner ganger til den dedikerte leseren som skriver morsomme kommentarer i tide og utide (selv om utide ikke er relevant, fordi dette er internett) og i tillegg har laget montasjen dere kan beskue øverst. Tusen takk!

I dag skal jeg snakke litt om hvorfor jeg ikke syns Stian er så verst. Bortsett fra det åpenbare, at han tweeter nesten daglig om hvor godt han liker denne bloggen. Og i motsetning til Andreas, så tror jeg på ham. Jeg unner Stian alt godt, egentlig. Han er jo 29 og litt overvektig, det gjør det hele selvfølgelig enklere. Han har selvironi og han har humor.

I tillegg er han vel den eneste jeg kunne vært på fest med av deltagerne, uten å fly på vedkommende. Nå er jeg en alltid jævla bråkmaker uansett, da, dessuten ville han mest sannsynlig ha banket meg, så jeg ville aldri turt.

Triana ser ut til å ha tatt på seg et kostyme en tyrkisk Eurovision-finalist verdig. Hvorfor?

Miguel er ganske så upopulær i gjengen. Han er ganske upopulær hos meg også. Og dama mi. Noe som sikkert svir noe jævlig. Jeg ber om at han skal prøve å selge meg ett eller annet en eller annen gang. Da skal jeg skikkelig ikke kjøpe. Det tenker jeg skal svi skikkelig også.

Han får en megastol å sitte på under frokosten fordi han innehar kongetittelen han grafset til seg med de ekle fingrene sine i går.

Og det kommer et brev. Gjengen må forlate kongen og dronningen, for de har et viktig valg å ta. Christina: «Jeg håper de velger riktig, ellers blir det huba luba her inne, for å si det sånn».

Kongen og Dronningen får et nytt brev. De skal dele ut to heksehatter til de jentene som de helst vil sende hjem. De to skal så duellere og taperen blir sendt hjem.

Christina syns seff det er «helt på trynet at de to har makten». Jeg syns det er helt på trynet at hun har det trynet.

Kongen og dronningen kommer ned til gjengen og gir en hatt til Christina og en til Kristin. YES!

«Jeg skjønner at dere syns det er helt jævlig, men dere må prøve å se det fra min situasjon». Christina syns det er skikkelig provoserende, fordi han «burde velge de som gir minst av seg selv». Som om hun selv gjør noe annet enn å sitte og fleske seg. Miguel begynner nok en gang å skjelve i underleppen og roper at de fortjener ikke å bli værende mer enn noen andre.

Det føles merkelig å være enig med Miguel, samtidig som jeg er enig med jentene om at det er stygt å se på en kukk som ham gni seg i kukkhendene med makten han får tildelt. Kristin syns at «det er helt jævlig gjort å sette to som er så close opp mot hverandre». Camilla bryter ut i gråt.

Stian er den eneste som greier å se situasjonen som den er, og forstår Miguel. Godt at Stian bekrefter min intro nå.

Begge truer med at den av dem som blir værende, skal lage et helvete for Miguel. Det håper jeg også litt at skjer. Christina er så forbanna at hun ikke vet hva hun skal si. Kanskje like greit, hun hadde vel ikke klart det om hun hadde visst det.

Brev til Kongen: Foran ham ligger to puter, han skal plassere en ert under den ene og jentene bestemmer hvem av dem som skal lette på den ene puten. Han kan så gi et hint (sant eller usant) om hvilken hun bør velge. Finner hun erten, får hun bli, ellers må hun dra. Gøy!

Christina syns det er «jævlig tilfeldig og dårlig gjort». Begge kaster hatten sin i bakken, griner og syns kvalmende synd på seg selv.

Miguel tipser Christina om den ene puten og hun velger den. Idet hun letter på puten er det helt megaspennende i en hel reklamepause.

Hun velger puten med erten og bryter sammen i et astmatisk hoste- og gråteanfall.

Kristin er så glad for tiden hun har fått tilbringe på hotellet og holder en høytidelig tale foran gjengen. Camilla hyler. Christina: «Personen som alltid har vært der for meg er borte». «Alltid» betyr altså i denne sammenhengen to hele uker.

Alle jentene tuter på hverandres skuldre og lover å «lage et helvete! Åh, det er så dårlig gjort»! Åh, det er deilig at dette har skjedd!

Maria snakker med sin narkomane likegyldighet til intervjuer at «det gir mæ en mulighet at hu Kristin har dradd».

Stian prøver å overbevise Iselin om å stille seg med Mads, så gjengen kan presse ut Maria. Hun skjønner ingen ting. Som uvanlig. Mads er også mer hypp på å stå med Iselin enn Maria. Fordi han «går etter fitte, hæhæ».

Så er det parserris og Triana oppsummerer med noen selvfølgeligheter mens hun slår ut med armene. Som uvanlig. Dubstep spilles mens deltagerne ankommer. Det har ikke slått meg før nå at de har sluttet med den dramatiske cymbalen som ble brukt i alle overganger i de to første sesongene.

Anyways:

Mali til Miguel

Christina til Tommy

Maria til Mads

Camilla til Andreas

Iselin til Stian

Vida til Stian

Nå er det opp til Stian, og uten å innse ordspillet spør Triana om Iselin syns det er tungt å stå bak tungvekteren. Han velger Vida og tar med det knock out på den skrøpelige lille kroppen til Iselin. Hun blir veldig skuffet og føler hun blir «stikket med en kniv».

Ler Vida Lill? Triana spør om det er kjipt å bli sendt hjem til fordel for en som har vært her i en uke. Da bryter Iselin ut i gråt. Stakkars.

Hun har heldigvis «vært seg selv hele veien». «Det føles ut som om kjæresten din har vært utro med bestevenninna di». Det skjønner jeg ikke helt, men ok. Sjekk forresten ut musikkvideoen hennes på seher.no, som ble sluppet i dag. Tilfeldig? Neppe. Kødda, jeg skriver aldri «tilfeldig?Neppe».

Det hele er veldig trist, helt til det blir fest! Og Vida Lill har visst lovet å kun bruke gjennomsiktige truser hvis Stian velger henne. Og det gjorde han jo. Og som vi har lært, et løfte er et løfte. Så snakker gjengen om at Vida er hypp på å ha trekant med Mads og Stian. De håper å få med Maria. Uten at jeg skal begi meg videre ut på en forklaring av hvordan det umulig kan gå opp geometrisk.

Vida spør om hun kan ta på puppene til Camilla. Camilla følger opp dette ved å si at «Vida virker som en kjempesøt jente som har de samme verdiene som meg». Og jeg ler høyt.

Miguel instruerer Maria om at hvis hun kliner med ham, så kliner hun med ham. Mens de står på alle fire. Som de dyrene de faktisk er.

De roter. Men de blir avbrutt av at Mali og Vida løper nakne forbi.

Jeg ønsker dere alle en riktig god helg, hvis dere ikke er Andreas eller noen av de andre deltagerne minus Stian, sees på mandag yo! Husk at det ikke er lov å skryte av hvor fyllesyk man er på Facebook. Det er bare ikke lov. Husk det.