Først og fremst, les Fiselins glitrende liste i gårsdagens kommentarfelt.

Nest først og nest fremst, se her (takk, DVD-Jon):

Det er torsdag og parseremoni. Erik vingler mellom lagene, sine merkelige indre stemmer og de overbevisende ordene fra en vingebekledd Triana på hans venstre skulder og KriRe uten noe spesielt kostyme på hans høyre. Slemmelaget snur ryggen til Oda og alt er som det skal være på hotellet.

Isabell er på solo og føler seg veldig utrygg. «Planen min er vel å ta Patrik fra Oda

Patrik føler seg trygg, det er liksom ingen grunn til at han skal føle seg utrygg. «Isabell burde snakke med Erik», mener han. Erik, derimot, mener at Patrik «Berre tenkje med kukhuet.»

KriRe tar en morgensigg. På en overdreven ungdomsskole-aktig måte. Trekker ned i lungene med leppene nesten klemt sammen, puster ut på siden og stirrer ut i horisonten som om han skulle i en duell mot Moder Jord.

Ved frokostbordet skriker Tina om en drøm hun hadde, Erik drømte visst om Triana. «Jeg vetta faen jeg, jeg ska berre ta reppern je.» Mener han å ta repern, som i selvmord? Jeg skjønner ikke.

Stemningen er god mellom Birger og Charlotta, de vil ha ut Oda. Men det viser seg at Charlotta egentlig «Vil ha ut Birger

Gjengen får et brev ved bassenget. «En jente må gå i kveld.» Ja vel. Interessant brev.

Patrik og Birger trener, Isabell kommer ned for å henge. Det ser ut som han har underbitt. Det håper jeg egentlig. «Jeg er til å stole på, Oda har løyet til alle partnerne sine. Jeg kommer ikke til å svikte deg.» Klarer han å si nei til disse søte ord og denne opererte byste?

Oda kommer og drar han med seg på rommet. «Jeg søker egentlig litt bekreftelse fra han.» Søker Oda bekreftelse, næsj?

Magne har tenkt til å fikse opp i sakene. «Alliansen min har enormt med makt og jeg skal be Patrik gå til Oda.» De møter slemmelaget på verandaen og gjengen prøver å manipulere ham.

«Jeg er drittlei av at KriRe og Magne overtaler alle de nye, de er jo de slemme og vi er jo de snille.» Herrejesus, Isabell har noen observasjonsevner, ass. Ok, kanskje hun er smartere enn meg, da. Nå har hun jo bevist sekseren sin på bloggen og allting. Balle.

Birger stemmer i og snakker om at det snille lagets seirer til slutt. Fett, ass.

De har laget en trailer til den klassiske filmen vi ser på, de nevner til og med sårene på hakene. Ganske gøy.

One man, one decision, one Justin Bieber Fan girl and his bisexual partner.

Det er klart for parserris. Triana har på seg en bunadlignende kjole i anledning barneuken.

Isabell «Vet det var dumt av meg å sende hjem Mats, men klarte ikke sende hjem Pia. Jeg er ikke Magnes største fan.»

«Je er heller itte Magnes største fan, det får me tel å føle me litt dolka,» sier ErikMagne sitt glis er tappert limt fast i trynet hans.

«Erik later som han er bitter, det er et spill,» påstår Magne. Kan det være sant?

Det brygger opp til noe flaut. «Hvem er du, Erik, hva er liksom din rolle?» Spør Triana. Godt spørsmål, egentlig.

«E det nokko spesifikt du tenkje på?»

«Er det noe spesifikt du vil fortelle meg?»

«Nei, berre at je syns du e en attraktiv jente.» Han ble ikke en gang spurt om det. Eller «svarte på feil spørsmål,» som han selv tror han gjorde.

Triana blir flau.

Birger til Charlotta.

Tina til KriRe.

Louis til Magne.

Pia til Erik. Og det slår meg, hvorfor i alle dager har ikke Isabell hørt med Erik? Kanskje det ville ødelagt poenget ved å redde Pia dagen før.

Oda til Patrik.

Isabell går også til Patrik, det er nå opp til ham. Det er psykospennende i en hel reklamepause (jeg kan hoppe over den, siden jeg ser på nett, men velger å holde meg selv på pinebenken og nistirre på den svarte skjermen i tre minutter. De velkjente tonene klinger, O-en i ordet «Hotel» faller på plass, en tåre presser seg frem i min vestre øyekrok). Han velger Isabell. Jesus, der holdt jeg på å miste lap topen fordi jeg feirer sånn med armene. Det er så forbanna fett.

Nå ble jeg lettet. Det hadde vært helt kuli å ha med Oda videre, det ekke det, men jeg kan rett og slett ikke lenger sitte og se på at snillelaget blir overkjørt slik det har blitt de siste ukene.

«Jeg er sjokkert. Wow. Veldig skuffet,» innrømmer en perpleks OdaIsabell er «Veldig overrasket selv, veldig takknemlig.» Patrik avslører at han «tenkte mest på hva som var best for meg.»

Odas siste ord er at «Jeg skulle fått bedre kontakt med Tina fra starten av.» Jeg er ikke helt enig i det. Men det er trist å se henne gå, syns jeg. Raust av henne å si far vel til alle, inkludert Patrik.

Jeg syns vi skal være takknemlige for underholdningen hun har gitt oss og hvor mye hun faktisk har bydd på seg selv.

Litt pinlig at jeg skal leke så forbanna oppriktig og nobel nå, kanskje, men anyways. Far vel, Oda og takk for alt! Forresten, hun er jo ikke død, liks, hun henger jo her på bloggen hele tiden. Som er konge.

Gjengen mimrer og koser seg med Odas mange kåte øyeblikk. Hun har skrevet på speilet og alt det der.

«Game on, Patrik, det er ikke lurt å gå i mot meg og KriRe,» truer Magne, alene, til et kamera, mens han ser rar ut i ansiktet, med en nørd sløyfe.

Slemmegjengen diskuterer på sengen. «Det va dumt a oss å gå alle sammen på han Patrik, han gjorde akkurat som æ villa gjort det.» Men KriRe «ælske når ting går imot mæ.»

Pia og Isabell er veldig fornøyde med Patrik, derimot.

Louis har en overraskende bra parodi på Birger. Og på Isabell.

Magne ligger på sengen hører på. Er nok fristet til å hive seg på. Men gjør det heldigvis ikke.

God helg, søtinger! Jeg skal bruke den til å feire nerdenes hevn, hva skal dere? Henge i kommentarfeltet, regner jeg med. Nørds <3