• Les samtlige av Jazzgeirs «Paradise Hotel»-oppsummeringer her

I går spurte noen av leserne meg blant annet om jeg har følelser for Vida Lill og om hvorfor jeg hater sånn på Kristin. Grunnen til at jeg ikke svarte er fordi jeg er megalei meg for at ingen besvarte gårsdagens spørsmål om hvilken samfunnsklasse deltagerne tilhører. Uansett, jeg har mange følelser for alle deltagerne, men jeg kan forsikre dere om at ingen av dem er romantiske.

Grunnen til at jeg hater sånn på Kristin er fordi hun er så selvrettferdig og breial. Hun har levd sammen med Dennis i et platonisk parforhold siden starten, slutter aldri å grine over hans «bortgang» og snakker på innoverpust mellom hulkene om hvor enkelt Iselin har hatt det til nå. Hun er en sånn type som kan si i intervjuer at «er det noen man kan stole på,» og så peke med begge tomler på seg selv, hun tar alltid med seg en annen jente som posse bort for å snakke med en gang det er en vanskelig ting å ta opp med en tredjemann, slik alle rævjenter gjør, og det er så tydelig at hun ser ned på de andre deltagerne når hun er akkurat like tjukk i huet selv.

Sist, men ikke minst, så har hun den provoserende snowboardstilen som alle jenter som skal skjule at de er tjukke har. Hun går med sånne fargerike solbriller av typen Wayfarer, fra merket Vans, går med hempkjeder og oversized t-skjorter med store bokstaver på. Typisk henge-nederst-i-skibakken-og-klage-over-dårlige-forhold-mens-man-sikler-på-kjekke-snowboardgutter-mens-man-sigger-attitude. Og snakker om hvor mye bedre man kommer overens med gutter, fordi man anser seg selv som «en typisk guttejente, de andre jentene lager så mye drama.»

«Tornerose sov i 100 år, men i dag skal hun vekkes og overta hele kongeriket,» forteller Triana.

Det er fortsatt eventyrtema på hotellet. Stian våkner opp kosende med Vida Lill. Som klinte med Mads dagen før.

Brev ved frokostbordet. En machete og ordene «Tornerose har fått hundre års hvile, nå skal dere finne henne pile,» eller noe. Andreas leser det med tullestemme, som alle tøffasene på slutten av barneskolen, som skrev stiler om folk som het Kåre Johnny. Iselin tror at Tornerose er et eventyr om en jente som ble borført av feer og en heks stakk henne så hun sovnet i hundre år og våknet av et kyss.

Det var vel ikke så gærnt. Guttene resonnerer seg frem til at de må kysse henne.

Camilla er lei hekser, mens hun, paradoksalt nok, ser ut som en heks selv.

«Jeg håper hun er svær som et jævla fjell og ser ut som en føkkings geit med en hælvetes knekk i knæra.» Hun er så forferdelig harry at jeg kaster opp i munnen. Slapp av, kjære leser, jeg klarer å svelge det. Helt til jeg får øye på ryggtatoveringene hennes.

Guttene går på tokt og skjærer seg gjennom krattene. Imens, på hotellet, lager Christina og Maria et fort av krakker, kler seg som sjørøvere og danser rundt.

En annen som danser rundt er Vida Lill. Som løper gjennom hotellet naken. Og det er jo gøy. På ordentlig.

Det tolker Maria til at «Vida gir jo mye av seg sjøl». Mens Iselin sitter og furter, føler seg ensom og gråter en skvett. Hun sier at hun «ikke gjør noe galjt mot noen,» og det er jo helt riktig. Om hun i det hele tatt er i stand til å tenke ut noe galt å gjøre, får være en annen sak. Kristin og Camilla står på badet og konspirerer.

Guttene hugger seg frem til en ny deltager (som heter Mali) med brede hofter som spiser et eple i introduksjonen sin.

Hun ligger under et pledd og guttene diskuterer seg frem til at Miguel skal kysse henne våken fra sin søvn.

Så morsomt det er at deltagerne må spille sånne rollespill. Ydmykende og gøy. «Takk for at du redda mæ, min konge, æ er nu din dronning». Miguel fniser usikkert og bare «hehe, hyggelig, jeg håper det er noen fordeler med å være konge», bare at han sier det mye dårligere fordi han ikke kan snakke. «Det er jo en god følelse å være king, det er jo det». Den dustemikkelen, som lovte i starten at han hadde ti av ti i selvtillit.

På hotellet får jentene brev om at Tornerose har våknet og tatt Miguel til sin konge. At Miguel valgte å bytte ut Maria, at de er fredet og at Maria må på solo. Hun er dritforbanna.

For ordens skyld har Maria og Miguel bodd sammen en stund, rotet mye. Maria rotet med Tommy (og Iselin og Camilla) som gjorde Miguel helt sykt sjalu i går. Parentesen betyr at Miguel ikke vet om dem inni.

Mens jentene roter i bagasjen til Mali, lover Maria at hun skal slå ned Miguel. Miguel ankommer så med kappe og krone. Det er veldig artig. Jeg er så glad for at manusforfatterne er så kreative i år.

Alle tar den nye jenta godt imot, bortsett fra Maria, som er uhøflig og sur. Miguel skylder på at Maria «ikke skjønner de store situasjonene.» De krangler i plenum. Faen meg ingen grenser for deres dårskap.

Maria ber Mali om unnskyldning for at hun er bitch. Mali minner så Maria om at det er to jenter på solo, så mest sannsynlig må to jenter forlate hotellet i morgen. Morsomt at en helt fersk deltager skjønner spillet bedre enn Maria. Miguel begynner å krangle med Maria (mens Mali er i samme rom og er pinlig berørt).

Jeg velger å gjenfortelle i diktform:

Ikke se på meg med det blikket, jeg kaster deg på havet

Æ kaste dæ på havet

Du er slem

Æ e ikke det

Du bare stakkars meg, du er slem og greier ikke sette deg inn i annens situasjon

Han er den verste personen her inne

Jeg kommer aldri til å prate med deg, er det noen her inne som er en idiot, så er det deg. Jævlig usporty av deg, men men …

Du e så frækk

Det er du som er frekk, du skjønner faen ikke en dritt

Miguel kommenterer at hvis Maria ikke ryker, så har hun «faen ikke meg å stå sammen med.» Han skjønner ikke at det er guttene som skal ut i neste uke. Eller har han fredning, da? Faen, nå er det jeg som er dum her. Ikke bare blogger jeg om Paradise, jeg er dummere enn dem også.

Tid for Pandoras eske:

Hvem kunne Vida Lill pult her inne? Mads, sier hun. Mads er også hypp på å pule henne. More action, more fun, sier hun og lager psyko-øynene sine. Mads håper å kunne pule Iselin og Vida samtidig.

Føler Iselin seg truet? Hun stoler på Stian men vet ikke hva som skjer. Til kamera: «Jeg stoler 99 komma … null på Stian».

Er Vida glad i å være midtpunkt? Ja.

Andreas, hvem av guttene vil du sende hjem? Kjenner Mads minst, så jeg vil sende ham hjem. Men han kommenterer at han egentlig vil sende hjem Miguel. Det skjønner til og med Miguel.

Hva syns Maria om at Miguel valgte å kysse Tornerose for å få makt? Syns det var synd. Absoluut, nå sitt æ jo på solo. Har vært mye tull og sjalusi, vanskelig å vite hva han tenker. Miguel er lei av at Maria er sjalu. Jævla dumt sagt, da han var verdens mest idiotisk sjalu drittunge kvelden før.

Miguel, hvorfor misliker du Maria så mye at du vil bytte henne ut? Han sier at han ikke skjønte det, prøvde å forklare deg det, men det var umulig å dytte inn i huet ditt.

Miguel avslutter det hele ved å si «jeg stoler ikke tusen prosent på Maria, det viser seg at hu er rar i huet». Kristin tar Camilla, Christina og Andreas på et rom og har fått en åpenbaring: «No e det nok, nå ska vi vise dem at det er vi gamle deltagerne kan spille. Game on, for faen». Jævla kjerring.

Det blir Halloweenfest. Shots og drinker. Christina går i Uggs. Jeg vet virkelig ikke hvem jeg syns er eklest på dette tidspunktet, Camilla, Christina eller Kristin. Eller Maria. Jævlige er de i hvert fall. Alle sammen.

Maria og Miguel prøver å skræve opp ved siden av festen.

«Vi koste oss og var sterke sammen og du sto i klinte med Tommy. Da ble det søppelbøtte. Jeg syns det er skjedelig. Så klart kan vi bli venner igjen, det er ingen som vil det, men det er litt det jeg vil frem da, skape litt kaos i den i gruppen.» Jeg skjønner virkelig ikke hva han vil frem til.

Andreas prøver å overbevise Stian til å stå med Kristin. Fordi de er gamle i gamet. Stian syns ikke det er så stort tap å skulle sende hjem Iselin, så han går og lover Kristin å velge henne. Og hun oppsummerer det på samme irriterende måte som alltid.

Mads vil at Stian skal wingmane ham. Han er litt lei, men blir kanskje med på det, likevel.

Andreas står og klikker på Maria fordi hun har prøvd seg på Camilla, partneren hans. Han er så barnslig at jeg spæder. Han lurer på om hun vil gå all the way med Camilla og hun svarer nei. Men så presser han henne til å si ja, ved å være dust og truende. Han skriker spørsmålet. Han er så jævlig. Så forbanna jævlig.

På rommet snakker Stian og Vida om at han kjemper mot Mads om hennes gunst. Vida avslører at hun er mer hypp på Stian.

Mali legger seg med Miguel og han lurer på om hun har noen regler. Ja, det har hun. Da svarer han «det dummeste du kan gjøre er å lage sånne regler, bare ta det rolig og se hva som skjer,» på den provoserende svorsken sin, med logikken som bare faen ikke går opp.

Jeg ønsker dere alle en hatende god natt, vi sees til utstemming i morgen. Peace out, bitches! Hehe, neida. Hehe, neida, jeg skriver aldri hehe, neida. Neida. Natta. Legg på du. Nei, du må legge på. Ok, nå legger jeg på. Hehe, neida. Men du lovte at du skulle legge på. Natta.

• Les samtlige av Jazzgeirs «Paradise Hotel»-oppsummeringer her