Forlovelsen er brutt. Old news. Det var da veldig dumt. Men Se og Hør kan jo ikke ha ventet så lenge med å publisere bildene. Kan det da hende at det allerede var slutt på fotosesjonen som vi led oss gjennom for noen dager siden?

Merker at jeg mister litt troen på kjærligheten. For ikke å snakke om den kulørte ukepresse.

Når det er sagt, se på bloggen til Te Klokken Tre. For noen lolle greier han eller hun driver med.

Charlotta fikk ringen etter at Isabell gjorde sitt dummeste trekk på hotellet så langt. Hun ga ringen til et kjernemedlem på slemmelaget. Som om USA skulle gitt atomvåpen til Nord-Korea.

«Jeg blir så oppslukt i barndommen og blir helt åtteåring i hodet og tenker ikke.» Hun får en trøsteklem av Pia.

Seksereleven fra matteklassen på videregående. Jeg syns fortsatt det er helt sykt om det er sant. Jeg tror ikke jeg kunne klart det selv. Og jeg går ikke med på at Isabell er smartere enn meg.

Jeg blir så satt ut, vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg blir helt åtteåring i hodet. Kanskje jeg skal begynne å anbefale folk å følge med på Paradise Hotelbloggen?

«Gjestene er i barndommen, men utfallet er ikke like uskyldig», flakser Triana. Smiler. Får meg til å føle meg velkommen.

«Det er så irriterende at jeg ikke klarte å bruke hjernen min», klager Isabel. «Nok en gang får den stygge jævelen KriRe makten.» Ok, noen observasjonsevner har hun.

Oda «syns det er digg å være partner med Patrik, han er så digg» og klenger på ham som om hun aldri har opplevd nærhet.Lukter nytt kallenavn: Partnik? Nei, kanskje ikke. Hva syns dere? Dere liker det sikkert ikke.

Sånn som brystvortene mine. De styggeste brystvortene i verden.

Apropos brystvorter, Norges største stand up-talent, Jim Swann, har en greie om hvor stygt ord brystvorter egentlig er, som om det istedenfor nipples skulle hett breast warts. Og der oppdaget jeg hvor dårlig stand up fungerer skriftlig. Samma det, gå og se Jim Swann.

KriRe spør henne om «ble det noe luv kvelden før?»

«Nei, begge var så trøtte.»

Som i virkeligheten vil si at Patrik sovnet mens Oda prøvde å ligge med ham. Og at hun fortsatte å prøve selv om han sov.

KriRe har planer om å få Charlotta til å stå med Patrik, så de to «står sammen med to bestevenninna. Pærfækt.»

Tinas bukser passer ikke lenger. «Helvete! Jeg klikker. Jeg kutter av meg ræva!»

Brev ved frokosten. «Elle melle, du skal på date med en gutt og dykke, Charlotta. Du skal nå på date med Pia sin partner.» Å lø! Det ble date med Birger, den hun hater mest av alle.

KriRe «føle mæ litt udødelig her inne, så det plage mæ ikke at Birger får dra.» Noen trenger å reise et tempel til ære for KriRe i Tromsø sentrum.

Kan lær, ørepiercinger, sleeve, tommelringer og piggsveis uttrykkes gjennom arkitektur?

For første gang er jeg litt misunnelig på daten, de får nemlig snorkle. Produksjonen tok seg ikke råd til en snorkel, da. Kun dykkemaske, det får holde. Ingen vits i å skulle puste under vann.

Birger er ganske kul på daten, konfronterer henne litt og det virker som de får luftet ut. Stemningen dem imellom blir bedre.

Kanskje de bør forlove seg?

Charlotta innrømmer at «vi er veldig like som personer, men Birger er liksom den delen jeg prøver å ikke være.»

Så får de en piknik på stranden. Birger selger seg inn hos henne og sier at han skylder henne en tjeneste.

Så kommer brevet.

«Dere er nå låst under torsdagens parseremoni og fritatt fra den sorte gryte under Pandoras.» Ooh, sort gryte, betyr det at Pandoras blir verdt å se på?

På hotellet forteller Oda til Louis at hun er støl. Hun mener at «Isabell er desperat og henger etter Patrik.» Mens hun selv er støl etter å ha brukt så mye krefter på å henge rundt halsen på Patsy eller Patynik eller hva det var jeg foreslo å kalle ham. Herregud, hva var det jeg tenkte med?

Gjengen får brev i loungen og informeres om Birgers og Charlottas situasjon. «Helvete!», roper Tina som vanlig.

Birger og Charlotta returnerer. Pia er nervøs fordi hun nå kan ryke. Med god grunn, Tina og Charlotta vil ha henne ut. Henne eller Oda.

Erik lurer på om han kan stå trygt med Oda. «Jeg er litt hypp på å stå med Patrik

«Oda er vel opptatt med å pule svensken, så det blir vel bygdegutten som ryker. Men Magne og KriRe skylder meg en stor sjanse.»

«Det ser svart ut for Erik, bokstavlig talt», sier Oda og ler seg i hjel. Fordi han er mørk, ikke sant.

Ok, slutt å le nå, ta dere sammen. Pust dypt.

Erik stikker og smisker med Birger, Birger sier han ikke vil sende ham hjem hvis han får valget. Men lyver, Burgerbabyen.

Nok en gang tid for Pandoras Eske. Blir det blæ eller blir det nam?

«Patrik, hviken jente har du best øye til?«

«Jeg vil stå med Oda

«Hvem stoler Oda egentlig på når hun sier forskjellige ting til alle?»

«Magne, KriRe og gjengen. Og Erik, da, glemte Erik»

«Hvorfor sier Birger at jeg røper planer?» Birger sier de kan ta det senere.

«Birger, hvem er din største konkurrent?»

«KriRe.» Hvorfor? «God taktisk?» Tina virker snurt som vanlig.

«Isabell, hvem av guttene vil du ha ut?»

«Erik.» Men lyver, vil egentlig ha ut KriRe. Erik blir lei seg, fordi han ikke skjønner at hun lyver.

Brev. Bro bro brille, den som kommer aller sist skal i den sorte gryte.

De skal trekke et bilde og personen som blir trukket blir reddet, den personen skal igjen redde en ny. Den som blir igjen til sist må sjekke ut umiddelbart. »Du vil kanskje ha Tina, så vi kan redde henne», sier Birger. Taktisk.

KriRe reddes, Magne, Louis, Patrik (!), Oda, Erik, Isabell (Yes!).

Pia og Mats står igjen, Isabell velger Pia. Mats blir altså sendt hjem. Det var jo ganske pent gjort, å beholde en jente fremfor en sikker partner.

Mats er skuffet, syns det er «Skjipt å bli sendt hjem etter en uke, blir ikke noen Paradise-Mats av dette, ingen kommer til å huske meg.»

Joda, jeg kommer alltid til å huske han trøtte i bakgrunnen i åttende uke av femte sesong av Paradise Hotel. På den annen side er det kanskje ikke meg Mats ønsker å bli husket av, stakkars trøttingen.

Erik stoler ikke lenger på Magne og slemmelaget. Så han vil bygge tillit til Birger og Pia.

Det gjør han ved å gå til Birger og si «jeg ønsker å bygge tillit med deg.» Litt voldsom tilnærming, kanskje.

Uansett, Birger fører Pia og Erik sammen. Han planlegger også å få Patrik til å velge Isabell.

Men Patrik forsikrer Oda om at hun er trygg. «Du kan stille deg bak meg, har ingen ting å si hvem andre som gjør det.» Virkelig, er han så tålmodig?

Og som leseren Gayr påpekte i kommentarfeltet, Patrik tror nok tatoveringen hans på høyrearmen betyr «Væren», men den kan like gjerne bety «Graviditeten». Det er ganske forbanna morsomt.

Både med tanke på hvor mye han puler og en Einsteindiskusjon fra fjoråret.

Isabell koser med kosedyrene sine i sengen på solo og det ser jo litt mørkt ut for min favoritt nå.

Jeg lovet en liten topp tre i går, så here goes:

Magne, jeg bare orker ikke mer.

Charlotta, selv om hun ble litt bedre i kveldens eppis.

Tina, selv om jeg på ordentlig unner henne å få seg jobb nå som hun er hjemme. Hun har nemlig slitt med det etter oppholdet. Kan ikke noen skaffe henne arbeid, så slipper jeg å syns synd på henne?

Det må være en leser som eier en bar, et eventbyrå eller bare trenger noe gjort, eller noen som kjenner noen.

På ordentlig, liksom. Jeg mener at hun vil kunne bidra med masse energi, være en trofast arbeidstaker og selvfølgelig bidra med starpower.

Natta, babies.

Jo, faen. Som et innlegg i debatten om hvor journalistikken er på vei, her er et bilde jeg lovet i kommentarfeltet i går. Dere er velkomne til å poste deres. Selv om de sikkert er mye finere enn mine salamiskiver 🙁

Liker tanken på at vi sammen kan lage Norges første anonyme mykpornoring.