•   Les samtlige av Jazzgeirs «Paradise Hotel»-oppsummeringer her

Tenk at i dag er det 1. mai. En av disse fridagene vi ikke helt vet hva vi skal gjøre med, bortsett fra å ta ringepigg på huset til sjefen. Hvilken klasse tilhører deltagerne, egentlig?

Du bestemmer.

Triana sprer armene som om de skulle vært beina til Maria, si!

Og ønsker oss velkommen inn i den mørke grotten.

Ved frokostbordet snakker gjengen om hvor kåt Maria hadde vært kvelden før. De ler, noe som fører til nok et av Christinas hosteanfall.

Andreas og Kristin kritiserer Camilla for at hun ikke sa fra til Maria og kastet henne ut. Maria ankommer frokostbordet og de snakker om hvor sjalu Miguel er.

Miguel er ekstremt sjalu. Han sier at «det blir ikke mer klining her i gården, for å si det sånn». Maria holder frem at det var uskyldig. Miguel er helt jævlig. Tjukk. Sjalu. Kan ikke snakke. Bitter. «Du tar ikke noe alvorlig, selv om det var en jævla alvorlig situasjon».

Jeg vil her minne leseren om at Miguel ikke vet at Maria snek seg inn på rommet til Andreas og Camilla for å ligge med Camilla.

Iselin ligger på sengen og bretter seg ut.

Tiden er inne for at Vida skal velge en partner, men først tar hun seg en dusj. Og hennes første nakenbilder er ikke så alt for grasiøse.

Vida Lill velger Stian, fordi han har god humor. Det viser seg at han er en geitekilling og ikke en ulv. Og Vida roper og feirer sånn «woohoo, yeah» og liksomdanser litt foran gjengen.

Alle får så vite at Mads var ulv, han selv er glad for at han slapp å bruke makten det ville medført om han ble valgt.

Vida lurer på om alle prøvde å lure henne, selv om «jeg følte jeg vant litt, jeg gikk litt mot stormen, og alle geitekillingene bare whaat bitch»?

Jeg ler jo hver gang hun snakker, så hun må jo være god casting. Iselin er med det sendt på solo og er nervøs. Maria pakker bagen sin og sliter noe voldsomt med å få den med opp trappen. Hun er ikke den mest elegante jenta jeg har sett, men jeg driter jo i det.

Og Vida er jo morsom, jeg bare vet ikke helt om det er frivillig eller ei.

Kristin prøver nå også å smiske seg inn på Stian. Med seg på laget har hun selvfølgelig Camilla, som moralsk støtte. Som alle jenter gjør når de skal ta oppgjør. I hvert fall jævlige jenter. Stian spiller med og virker som han lar seg overbevise av jenta med de grove ansiktstrekkene.

Maria stiller Miguel spørsmål om hvorvidt han liker henne. Og han gjør vel egentlig ikke det. Eller så liker han henne for godt og er bare sjalu og patetisk. Jeg heller mot det siste. Miguel: «Jeg er ikke sur, herregud». Mens han ligger med ryggen mot henne og stønner oppgitt.

En enslig sko ligger i trappen med et brev oppi.

I kveld blir det ball. Gjengen får pene klær som de skal ha på seg. Stian og Vida skifter sammen på rommet og de har ingen grunn til å være sjenerte for hverandre.

Vida føler at de «er på samme bølgefrekvens». Så sier hun at hennes plan er å kline med alle. Hun er ganske faen meg kul. Selv om noe forteller meg at jeg kommer til å angre på det jeg nettopp skrev.

Gjengen kler seg i ridderkostymer og eventyrkjoler. Med et festmåltid med en hel gris og en hummer.

Iselin havner ved siden av hummeren. Og vi blir nok en gang minnet om hennes hummerhistorie, som er nominert til årets tv-øyeblikk på Gullruten. Det kan vi alle stemme på. Hvis vi vil. Mads fortsetter å være usjarmerende når han er hengt opp i en avtale han har med Vida om å kline. Et brev kommer til gjengen under middagen, som forteller at Tornerose ligger i skogen og sover. Guttene skal vekke henne i morgen.

Guttene lekeslåss og ender med å kline. Det ender ikke med det, det ender med at Stian slikker penisen til Tommy.

Mens Kristin sitter på rommet og griner. «Det er virkelig noe som mangler etter at Dennis dro. Det er en grunn til at han var show for å si det sånn». Hun er akkurat like jævlig som Andreas. Hun ligger og syns synd på seg selv. Stian kommer inn og trøster henne iført kappen sin. Som hun faen ikke fortjener.

Iselin går også på rommet og syns synd på seg selv. Maria syns også synd på henne. Eller så er hun bare kåt. Jeg heller mot det siste. Iselin har faktisk en større grunn til å grine. Hun blir nå skjøvet ut av Stian, hennes tidligere partner. Stian har god kontakt med Vida og flørter med tanken på Kristin. Iselin har jo bare blitt brukt som en brikke hele veien, så man kan faktisk ha et snev av sympati for henne.

Kristin snakker så om hvor enkelt det ville vært for Iselin «å bare seile på en bølge gjennom disse åtte ukene, uten egentlig å bidra med noe som helst». Noe hun selv i aller høyeste grad har gjort.

Etter leggetid kommer Mads inn på rommet til Stian og Vida. Han har ett mål og det er å kline. Han setter seg oppå henne og kliner mens Stian ser på. «Alt funker for meg etter fire GT», sier Vida.

Og jeg lar det være dagens siste ord. Eller, de ble jo ikke det, for jeg greide ikke å dy meg, jeg måtte liksom legge til dette. Samma det, god natt. Elsker dere. Etter fire GT.