Triana Iglesias viser seg. Visste dere at hun begynte med ballett allerede da hun var tre år gammel eller at hun i 2005 var med i en musikkvideo for Madcon?

Flere funfacts neste uke! Hun sier i alle fall følgende: «Vil Joachim slippe unna de romerske soldatene, eller vil han lide samme skjebne som Jesus og bli korsfestet?».

1

Episoden heter «Syndernes paradis». Paradis spiller på tittelen til programmet, som i kveld er «Paradise Hotel».

2

Jeanett synger på sin egen remix av låta «Sex on the beach», men har byttet ut ordet «beach» med «pool».

Så sier hun «tenk hvis Christer har hatt sex», hvorpå Håkon svarer «det hadde vært så sjukt, det».

3

Den samtalen viser ALT som er feil med denne sesongens prippenhet.

NEI det er ikke sjukt om de har hatt sex, de SKAL ha sex fordi dette er Paradise og dere er alle latterlig seksuelt frustrerte og det er faen meg på tide at vi seerne kan få ereksjon av noe annet enn altfor kjappe dusjesekvenser.

Mats spør A-M om hun har hatt sex i bassenget, men hun er diffus. I en synk sier Mats noe, men det er umulig å høre hva, litt som i den scenen mellom Bill Murray og Scarlett Johansson i slutten av Lost in Translation der han hvisker noe i øret hennes.

Hva tror DERE Mats sier? Vinneren får en lommebok med Sparebank1-logo som jeg fant i en eske på loftet i stad.

Mats sier i synken at han ikke bryr seg om at hun flørter med alle der inne. Dessverre er ikke dette første gangen i historien at et menneske har løyet.

I 1938 sa Hitler at Tyskland ikke hadde noen interesse av å gå inn i en krig med Stor-Britannia. Og bare se hva som skjedde der. Under ett år senere hadde nazistene invadert Polen.

Hvordan krigen videre utviklet seg, vet historikere ennå ikke.

6

Joachim, som ser forbausende mye ut som Vincent Cassel (takk til partyAnimal i kommentarfeltet), sier det var hyggelig å våkne med Aurora.

Han er tydeligvis en like god skuespiller som sin lookalike 😉

8

Joachim leser fra en pergamentrull no greier fra bibelen som ingen skjønner noe av.

9

Vi får en montasje av det klassiske «5 på gata»-intervjuet man ser på TV hvert eneste år der man spør folk hva som skjedde i påsken også vet de ikke hva som skjedde.

Simone mener blant annet at det siste måltid hendte dagen før Jesus ble henlagt hihi.

10

Mats, som er Judas, får mynter og et brev. Han skal senere på kvelden kysse den som er Jesus på kinnet og da vil vedkommende bli ført bort av vaktene.

Ouch, mama!

11

I en golfsekvens der Christer står og skal slå en vannflaske med stokken sin, får vi et nydelig bilde på hvor døv Nicolina er.

De andre koser seg med den deilige underholdningen Christer lager for dem, mens hun sitter der og sier «pass på så du ikke ødelegger den da, du må IKKE ødelegge den».

Hvorfor bryr hun seg? Hva har det å si for henne om Christer knekker stokken? Tror hun at hun er produksjonsassistent og at det dermed blir henne som må inn til nærmeste tettsted og kjøpe en ny stokk?

Og hvis det er det, ville ikke det vært et fint avbrekk fra hotellet? Så kan hun få snakka litt med lokalbefolkningen og testa no lokal mat og greier. Ja ja.

Så kommer soldatene. I kommentarfeltet gikk diskusjonen på hvorvidt mannen kan være bygdeguten. Men ifølge ryktene er disse to nye (!) deltakere, så jeg tipper de er ukjente.

13

Så skal Mats velge en å kysse, da. Han velger Joachim.

14

Det er alles favorittseremoni, nemlig korsfestelsesseremoni!

15

Det blir litt spørsmål fra Triana som får intetsigende svar fra deltakerne.

Tenk om Triana fikk seg jobb i 60 minutes, a. Ville vært krise! Hun ville bare sittet der med for eksempel Vladimir Putin og stilt spørsmål som «Did you enjoy your flight?» og «Is Russia nice?».

16

Deltakerne får så i oppdrag å velge hvem de vil benåde av Barabas og Jesus. Dramatisk! Moro.

Jokko og N-dawg har blitt sminket med sminke som kan minne om skitt, akkurat som i gamledager, da fattigfolk levde i kummerlige kår og vasset i gjørme og sminke overalt hvor de gikk.

18

For øvrig: I den Filippinske versjonen av Paradise ble faktisk en deltaker korsfestet på ekte. Der har du reality, ass.

19

Audun får i oppgave å velge hvem som skal ut av hotellet, men han kan konferere med tre av de andre.

Håkon begynner å snakke om at Jesus sikkert kommer tilbake, det samme sier A-M og Nicolina. Kjedeliiiiig. De legger alt ansvaret over på produksjonen.

20

«Magefølelsen min er god, men man vet jo aldri 100% hva som skjer her inne», sier Nico. Snakker vi episodens beste sitat?

21

Joachim sier no greier, men det eneste jeg tenker over er hvor mye spytt han har i munnen. Bare hør på hvor grøtete stemmen hans er. Svelg, da! SVELG!

Audun velger Joachim. Jeg håper for programmets del at de vet sitt eget beste og lar ham komme inn igjen dritkjapt.

Som nevnt i går, han er ikke Magne, men han er det nærmeste vi har.

23

Det kommer inn et slags brev. «HVA FAEN», sier Aurora som ikke har fått med seg at det til stadighet kommer brev og at det står ting i dem.

I dette brevet står det noe ganske dramatisk – det står at det blir påskefest.

Vi får pynte seg-montasje. «I wanna fuck you hard in the sink», sier Mats til A-M. Stakkars.

26

Håkon peker i kamera. MY MAN 😀

27

Så er det fest! Og…deltakerne spiller kort.

Det er omtrent like gøy som det høres ut, litt som å være flue på veggen på en hyttetur der man ikke kjenner noen så godt, så man kjeder seg.

28

Aurora og A-M snakker om hvem som skal på date neste dag. De tror begge det er Aurora og Nico, siden de er et nytt par også snakker de masse om hvorfor det er mest naturlig.

Dette er et annet problem som bare blir mer og mer tydelig jo lenger Paradise går på tv – deltakerne har sett så mye Pærra at de ikke lenger blir overrasket når greier skjer.

29

Bare tenk tilbake til sesong én da ingen visste en dritt og alt var «WOW!» og «HVA SKJER I MORGEN, HJELP!». Men sånn må det vel bli.

30

A-M sitter og duller med Christer og det liker ikke Simone.

31

Så kliner hun med Nico.

32

Så kliner hun med Audun

33

«E e vant til å vær i den situasjon at jenta like me og e ikkje lika dem», sier verdens beste fyr.

34

Simone og Jeanett synger «Raise me up» mens sistnevnte tisser og tørker seg. Stay classy, San Diego.

Så konfronterer Simone A-M med den overdrevne flørtingen hennes. Denne krangelen har vi venta på siden teaseren i går! Kom igjen, nå! Konflikt!

«FOLK blir forbanna her inne», sier Simone. Ja! Go for the kill, jenter!

36

Men nei. Det var det. Det var den semi-krangelen. Bæh.

Audun og A-M kliner mer og han ser i kamera som en boss.

37

Da Mats skal legge seg sover A-M allerede og det blir skikkelig trist.

Mest på grunn av den triste pianomusikken de legger over, men litt fordi alle gutter kan kjenne seg igjen i det å bli playet av en jente som bare bruker deg.

38

Vi kan vel alle kjenne oss igjen i det? Gutta? Vi kan det, ikke sant?

Gutta?