I denne episoden når endelig Triana frem. Hun kjører en råstilig Jeep Wrangler. Kjører passe fort inn på gårdsplassen til det nye hotellet. Paris venter henne.

«I haven’t seen you in ages, Paris

«I have a wicked surprise for Pandora’s.»

«That’s so cool. I love that. I’m gonna miss you. Have a safe flight.»

Disse sekvensene seiler opp som de pinligste innslagene i serien. Jeg forstår virkelig ikke poenget.

Bilder av det gamle hotellet. Nei, det er det nye. Det er morgen og noen av parene koser litt med hverandre. Jentene på solorommet våkner opp i samme seng.

Oda ser gjennomsiktig ut og forteller at hun har det «kaotisk i huet». Tina er sint fordi noen stikker av med lighterne hennes hele tiden. «Men jeg er flink å ta inisjinativ og har god skjemi med Mads fordi vi er flinke til å starte samtaler.»

Ved frokostbordet beviser Mads sine samtaleførende evner og skyter fra hofta: «Om det skal fyres av med noe korn og møkk til frokost nå, eller.» Jeg gjetter at det skal det.

Oda klinte med en jente kvelden før. Syns det er rimelig lættis hvor frisluppen hun er selv.

Brev! Brev! Amir leser. Med tysk aksent. Guttene skal på en real guttetur. Magne tror det blir klin gærnt.

Mads sier de «trenger en pause fra fjorten kaklende damer, så det passer bra. Håper vi skal noe helt sykt.»

Jentene er misunnelige på guttene.

Kara spiser hamburgere, kaster amerikansk fotball og bryter i vannkanten. «Æ kose mæ så mye som man kan i Mexico,» sier Birger. «Endelig kan vi bryte og være litt gutter.» Godt å slippe unna bryteforbudet på hotellet.

«Livet i Mexico er ganske lugnt når man er kongene på Paradise Hotel,» forklarer Mads til de andre guttene med noe som minner om et smil.

Brev! Gutter, det er fire jenter på solo. En skal fredes, en skal hjem, en skal få makt, en skal forbli slik hun er. Birger påstår at han skjønte det. Og prøver påfallende hardt å overbevise de andre om det. «Æ skjønte det altså, gutta, æ skjønte det, helt sant.»

På hotellet snakker Ariel og Tina sammen. Mari skal med Mads og Ariel med Magne. Så skal Tina gå til Mads også, og håpe at hun velger seg. Mari skal altså presses ut.

Det forklarer den merkelige hendelsen fra i går, da Tina ba Mari om ikke å stille spørsmål ved hennes taktikk fordi «det er ører rundt omkring.» Egentlig var det for å slippe å bli konfrontert med at Mari skal ut.

Jentene får beskjed om å pakke koffertene igjen. Oda syns det er dritt.

Guttene diskuterer og noen snakker om å gi den maktsyke jenta Tina makt. Virker ikke som noen mega-idé.

Jentene diskuterer analsex på hotellet. «Masse glidemiddel, så går det greit,» sier Tina. Isabell liker det ikke. Hun liker bare å bæsje med rompa si.

Så kommer guttene tilbake med nyhetene:

Tina får fredning. Og virker i ganske fornøyd med det.

Isabell får makt.

Caroline står som hun er.

Oda må sjekke ut.

Mari er bekymret fordi Isabell har fått makt. Og fordi Magne virker å ville ha Isabell som partner.

Magne trives ikke med Thea. Han syns hun er traust. Og advarer henne rett ut om at han kan finne på å velge seg en annen partner. Hun tar det overraskende greit. «Vi matcher ikke noe særlig personlighetsmessig.» Forfriskende ærlig.

Men hva er planen hennes? Det lurer jeg fryktelig på. Også lurer jeg på hvorfor hun snakker som Ove Hoff, fjortiskarakteren til Espen Eckbo.

Det er tid for Pandoras eske. I esken ligger det en lapp fra Paris Hilton som sier at to nye jenter må sjekke ut. Men det var bare tull. Irriterende.

Amir, hvor mange damer har du ligget med? Vet ikke, har ikke tellingen.

Mari, føler du deg trygg hos Mads? Ja, stoler på ham. (Lyver).

Isabell, hvem av guttene vil du stå med? Magne. Han er en herlig fyr.

Amir, hvorfor ga dere makten til Isabell? Nei, det lurer jeg også på. Men det var tre mot to. Mads innrømmer at han selv, Birger og Magne valgte å gjøre det slik.

Tina, har du en avtale med Mads om å stå bak ham? Ja, det har jeg.

For å oppsummere: Fordomsfulle Mari blir nå backstabbet dobbelt, da hun blir snytt for makt. Og Tina har en avtale med parteneren hennes. Sånn sett er hun selv med i alliansen som skyver henne ut.

Mads og Magne er helt overraskende ærlige med henne da hun spør hva som skjer. «Nei, jeg velger å stå med Tina og Magne velger Isabell. Du er fucked.» Likevel føler Mari at de har løyet til henne.

Mari og Isabell snakker sammen. Men istedenfor å overtale Isabell til å splitte noen andre, sier hun til henne at hun står trygt med Magne.

Mads legger seg på gulvet.

Forresten, Oda er favoritten til Hank von Helvete. Noen som vet hvorfor? Vi får håpe at hun kommer inn igjen snart, da, så han ikke begynner å trøste seg og havner på musikalkjøret igjen.