Tv 3 sa seg altså fornøyd med 225 000 seere på «Paradise»-premieren. Det kan jeg godt forstå. For tenk om deltagerne var et band, da ville de liksom ha fylt Orange scene på Roskilde sånn cirka tre ganger, minst. Og ethvert band ville jo sagt seg fornøyd med det!

Det man kan lure på er hva folk syns om bandets innsats? Vel, Bjørnars diskré perkusjonplukking var det ingen som bet seg merke i. Fredrik vant på å gønne baris fra første sang og holdt seg til de enkle basslinjene. Krembolla Stian spilte trommer og svettet mye. Det gjorde Alina også, som hylte såre vers om de vanskelige valgene i livet. Nina spilte rytmegitar og Kristin briljerte med ville soloer. Iselin stagedivet og fløt rundt på/i publikums hender gjennom hele konserten. Anmeldelsen fikk terningkast 1 i VG, men publikum storkoste seg.

Nå orker jeg ikke skrive mer om det, for nå starter episode tre!

Triana kan fortelle at veien til solorommet er kort. Hun har kledd seg i en slags bondekjerringstil. Jeg skjønner ikke hvorfor.

Iselin vasker seg grundig i rumpa. «Jeg stoler på Are og koser meg med han, hihi».

Kristin liker Dennis megagodt og Dennis liker henne megagodt tilbake. «Eg kan kjøyra hele løbet med hu dama».

Andreas syns det er skjipt at Alina stenger ham ute. Hun syns det er digg at han forstår at det kun er spill mellom dem. Noe han helt tydelig ikke gjør. Så skryter han på seg at det er jævlig chill å kose med en pute. Nok en gang prøver han seg på å være en sånn artig skrue. Død over påtatte eksentrikere, sier jeg. «Jævlig læx», sier han nok en gang, kanskje for å overbevise seg selv om at han er en sånn en vittigper. Dennis vil se på kuken til Andreas, men neida. «Faen ‘a, du fåkke se på røret».

Bjørnar er overrasket over at Alina ikke backet ham 110 prosent og syns det var en tøff start. Men han er lur nok til å utvide blikket og se i retning Nina og Iselin. Skjønt, han burde vel skjønne at Iselin er long gone. I både kropp og sinn.

Brev ved frokostbordet! Bjørnar får ta med seg jenta han liker best på date. Han velger Nina. Det var lurt. Sånn på ordentlig.

Jeg ler høyt for første gang når Stian overdrevent styrter resten av appelsinjuicen for å styrke seg, når hans partner forsvinner på date med sjetteplassen i skateboard. Som om han er en politimann i en bar i en åttitallsfilm som akkurat har blitt suspendert, men likevel bestemmer seg for å finne ut hvem skurken er på egen hånd.

Etter at Bjørnar og Nina har dratt på date på stranden, ankommer et brev på hotellet. Jentene skal beskrive seg selv med et dyr, guttene skal bruke ett ord for å beskrive seg selv. Beskrivelsen skrives utenpå en boks som inneholder deltagerens navn. Stian kaller seg seff en livsnyter. Det verste jeg vet er folk som kaller seg livsnytere. Det er et helt tomt ord. Alkoholikere flest kaller seg sikkert livsnytere.

Så leker de stiv heks.

Bjørnar og Nina koser seg på utflukt på stranden. Han er fornøyd med valget sitt, hun forteller at Stian snorker. Bjørnar: «Angra litt på at jeg valgte Alina, for å si det sånn. Kan være litt hyggelig å ligge inntil hverandre, for å si det sånn». «Æ og Stian ligg itj inntil hverandre hell, for å si det sånn». De holder hverandre i hendene på flytemadrassen og plasker rundt. Så ankommer boksene med de andre deltagernes beskrivelser på et brett. Et brev kan fortelle at nå er de to et par. De skåler og bare chillern sykt. Så skal de pare opp boksene ut i fra beskrivelsene på dem. Ganske morsom vri fra produksjonens side, syns nå jeg. De håper de har valgt Are på solorom. Syns han har kost seg nok. Jeg syns han har lidd nok.

Bjørnar og Nina kommer tilbake på hotellet med brettet med boksene på. De åpner boksene og avslører hvem de nye parene er:

Bjørnar og Nina. Krembolla later som han ikke er bitter.

Stian på solo. «Ingen tvil om at det var skjipt». Dette var altså ikke intensjonen fra Bjørnar og Ninas side, men det blir jo et dobbelt slag i sideflesket på Stian. Bjørnar tar både dama hans og sender ham på solorommet.

Kristin og Fredrik

Dennis og Camilla

Alina og Andreas. «Det er gøtt å kunn føl sæ trygg på en fast plass», sier hun med den påtatte «sensuelle» hesheten alt for mange nordlendinger drar på seg. I mine ører høres det mer narkomant ut enn noe annet.

Are og Iselin

Dennis og Kristin tar en klem på rommet, de avtaler å stille seg ved siden av hverandre i morgen. Camilla er bekymret. Krembolla er på solorommet og stemmen hans begynner å likne faretruende på Bingovertinnene fra Fredrikstad, som vi alle kjenner fra «Charterfeber».

Så er det tid for Pandoras eske. Her kan deltagerne få skrive spørsmål i en boks, så blir de lest i plenum.

Iselin blir spurt om Are er flink i senga. Krembolla fniser mens han leser. Han må skjerpe seg, ass. Han er 29 år. Vi får se en flere innklipp av at Are pumper løs i pornostil på den lille harryprinsessen fra Gardermoen, mens hun fniser seg ut av det og sier at de ikke har gjort det sånn på årntlig.

Dennis blir spurt om han klemmer på Andreas fordi han er usikker. «Me lage jækla mye show og that’s it», sier han og rødmer noe helt forferdelig.

Andreas, har du lyst på Alina? Det var Bjørnar som hadde skrevet det spørsmålet, den lille lure gnageren! Han svarer ja, og det blir klippet til et blikk fra Alina som det er helt tydelig at hun ikke ga på det tidspunktet. Klipperne tar seg for store friheter her.

Dennis, hvem av jentene kunne du tenkt deg å ha sex med og hvorfor? «Det må være feelings i det, så det blir Kristin». Rødmingen eskalerer. Han blir spurt om han vil tilbake til Kristin. Ja, svarer han, men Fredrik sier at det har vi ikke blitt enige om ennå. Enten er Fredrik nå litt kul og ærlig, eller så er han bare for dum til å forstå den sosiale kodeksen som hersker rundt liv og død i en reality.

Fredrik, hvem er det sterkeste paret? Are og Iselin. Men Are snur raskt: «det er jo itj så my følelsa inni bildet». Det syns Iselin var dårlig gjort. Og at han sa det var henne som tok initiativet til sexingen.

Hvem vil Nina helst stå sammen med? Hun sier Stian. Nok et slag i trynet på lille Bjørnar. Han er for tilbakeholden til å bli likt. Han sier han har hatt en tøff start. Alina sier at hun har jo valgt ham, så han fikk egentlig en bra start. Han må gi mer av sæ sjøl.

Så går de og fester. Andreas sier at jentene må være snillere med Bjørnar. Kristin og jentene går på rommet og er sure for at guttene ba dem oppføre seg på en grei måte.

Stakkars, stakkars Bjørnar. Han må jo bli venn med en av guttene.

Iselin forteller gjengen at det var Ares initiativ å ha sex. Det endte med at hun følte seg dum. Dumt. Bjørnar griper sjansen, tar Iselin til side og sladrer om at Are forteller gutta at Iselin er løs. Det medfører at hun stoler på Bjørnar. Noe som er helt naturlig, man skal jo stole på de som baksnakker. Man kan ane en ny liten allianse her.

I morgen skal Dennis og Andreas onanere sammen. Eller «Hehe, kjøre ski med en stav», som Andreas humoristisk forklarer det.

Oppsummering: En grei episode fra produksjonens side. Morsom lek at gjestene ble paret opp på denne måten. Det blir helt sjukt spennende i morgen.