Hei på dere! Helgen har jeg brukt på å le av Tinas utsagn og blikk omtrent ett minutt og femti sekunder ut i denne videoen. Jeg ble også intervjuet på fredag av selveste Radio Nova. Jeg hadde planlagt masse lure ting å si, men endte egentlig opp med bare å smiske med Stian Thorbjørnsen.

Sendingen kan du høre ved å trykke play under. Jeg er med fra rundt 17 min., uten at nivået nødvendigvis blir noe særlig høyere av den grunn.

Smiskingen er på sitt verste rundt 20 min.

Hva har dere gjort i helgen? Kost dere med denne bildeserien?

Nå spiser jeg Twix (husker dere det het Raider før? Herregud, vi burde starte en gruppe som heter «For oss som fortsatt kaller det Raider». Jeg kunne ikke vært med der, da. Fordi jeg aksepterer forandring og kaller det nå Twix. Uansett: Nams.)

Birgers verst tenkelige scenario ble virkelighet på torsdag. Nei, jeg tenker ikke på forlovelsen, men Charlottas comeback.

«Ta den ring» heter episoden. «Gjestene skal tilbake i barndommen, men snipp, snapp, snute, så kan deltagerne være ute,» sier Triana og sprer sine vinger som om hun skal fly til himmels.

I radioprogrammet lærte jeg også at Triana blir ertet for at hun åpner armene, så hun går ikke på byen lenger og sånn. Det er litt dårlig gjort, da, å erte henne for det. Lurer også på hvordan det skjer. «Hei, Triana, du sprer armene så sinnsykt når du er programleder, hva er du? En fugleprogramleder?»

Som dere merker sliter jeg med å finne på flaksevitser.

Som egentlig er noe hun burde tåle, uansett.

Har dere noen gode vitser?

«Nå er jeg partneren til Isabell og er kompis med Birger, så jeg er liksom litt i Sanders rolle», gjesper Mats. Herrejesus, som han må kjede seg av sin egen stemme.

Kanskje derfor han ser så forbanna trøtt ut.

«Alle e fienda, æ stole kanskje bare på Isabell» sier Birger.

Louise og Oda sitter med lignende følelser, begge føler seg brukt av alliansen og vurderer et lite hopp over til andre siden. Forskjellen er vel at Louis klarer å begrunne det hakket bedre. Louis stoler ikke på Magne, Oda er bare lei av å bli tvunget av røykehjørnegjengen til å stå med en hun tidligere har kalt en «skjedelig kalkun som suger pikk.»

På frokostbordet står det en liten kommode og spilledåse. «Lek med meg», står det på den. Tina «skal faen ikke leke med den.» «BREV!»

Magne og Charlotta skal, på brevets befaling, sjekke den nye deltagerens koffert. «Fake klær, veldig blandet stil», sier Magne. Charlotta virker ikke noe videre imponert heller.

Louis er også megaskuffet, men av helt andre grunner. «Dem andre sjer æ ikke lenger» hyler hun.

«Prata med Magne i går, han lurer på om du er til å stole på,» sier Tina til Charlotta, sigøynerspåkona, mens de sitter og sigger og skræver og løfter overleppen mot nesen. Charlotta ser for seg å stå med enten den nye som kommer inn eller Magne.

Gjengen samles sammen med Triana i loungen.

«Hvordan var det å møte Charlotta igjen, Birger?» «I begynnelsen kjipt, men går greit nå.»

«Men denne uken er det… barndomsuke!», roper Triana.

«Endelig», sier Isabell. Det ser ut som om det er det morsomste Tina har hørt.

«Får hoppas at det inte er en ny Birger som kommer inn», lirer sigøynerspåkona av seg uten selv å skjønne hvor ufyselig hun fremstår.

Patrick er selvstendig næringsdrivende, kommer fra Stockholm og har enorme biceps. «Jeg har alt for mycke tjeier. En av mina bra egenskaper. Dom ska suga.»

Han har vunnet svenske Paradise Hotel 2010. «Hvis de kjenner meg igjen, så må jeg forandre taktikk og kan ikke fremstå som like snill.»

«Jeg hater partysvensker», påstår Oda. Det kjøper jeg ikke. Hun er alt for kåt til å hate noen grupper på den størrelsen. Det er en liten stund usikkert om Charlotta kjenner igjen Patrick fra svenske Paradise.

«Patrick, du får denne ringen, ta den ring og la den vandre, fra den ene til den andre, dere skal leke med ringen. Du skal bo med Charlotta,» sier Triana.

Det er pysjfest i kveld. Gutta viser Patrick rundt. Jentene diskuterer om Patrick kan være den som var med på svenske Pærra.

Gjengen spør ham i plenum, men han nekter. «Aldri sjett på Paradise.»

Så er det tid for pysjamasparty. «Æ ska ha en sånn rosa kåpe som Hugg Hefner, æ e jo den norske verjsonen av han», drømmer Birger.

«Kanskje vi kan få suge pupper», foreslår Patrick.

Masse madrasser og drinker i tåteflasker. «Er som å tråkke på feite babyer, je er i himmeln,» sier Erik. Uvisst hvorfor. Han sier noe i det hele tatt.

Nytt brev. «Den som sitter sist igjen med ringen får tildele en partner til Patrick og Charlotta i morgen.»

KriRe får ringen først, så får Magne muligheten til å gjette, gjetter riktig og ender opp med ringen.

Perfekt for KriRe, nok et forbanna poeng til slemmelaget. Gi Isabell og Birger et jævla brekk ‘a.

«Æ ekje dum, det komme ikke som et sjokk hvis æ havne på solo i morgen av Magne», klager Louis til Birger, Pia og Oda.

Erik «hakje følt me så lykkeleg sida barndømmen. Bygdegutten skakje gå fra hotellet førn ha pult den vakreste jenta på hotellet.»

Lurer på hva Erik skylder på når han er på bygda.

Patrick stripper.

Gjett hvem som ikke lenger har så forbanna mye imot partysvensker.

Magne, KriRe og Tina snakker på sengen om at Louis har panikk. «Skakke skryte a mæ sjøl, men jeg leser folk jævlig bra og når ting går til helvete, så går de til helvete, nå går de til helvete.»

Louis kommer inn og overrasker gjengen som baksnakker henne og gjennomskuer hva som skjer. «No komme dem andre te me og sie at æ ikke længer kan stå trygt med Magne, for no komme han te å ta Charlotta

Det var jo ikke så forbanna lurt, da, Louis, å advare laget du har tenkt til å svikte.

Men KriRe ber gjengen holde kjeft, han har nemlig «Spelt det her spellet før, det e det som e skummelt med å være en stor alliansa. Omvendt psykologi, folk går mot hverandre, man må konsentrere seg om ka som er planen.»

Louis prøver å si ett eller annet, men blir avbrutt av at Tina slår hånden i bordet på samme måte som pappa gjorde da jeg ikke spiste grønnsakene mine. «Nå.må.du.og.Oda.fan.meg.slutte. Eller så klikker jeg og jeg ekke så jævlig fet når jeg klikker.»

Hun er ikke så fet når hun ikke klikker, heller.

Partysvenskehateren deltar nå i noe som ligner en tiurleik i bassenget med partysvensken.

De puler i dusjen.

På vei tilbake til rommet røver han Charlotta ut av Eriks armer. «Joda, han Patrick er en ålreit kar med lyster som alle andre.»

Patrick tar med seg Charlotta tilbake til rommet (erik roper «Hyggelig å møte deg kompis» mens døren lukkes. Patetisk.) Og jammen santen ligger han med henne også. For en forbanna player.

Erik får en litt annen behandling, Oda klapper til ham gjentatte ganger i ansiktet og kaller ham bygdegutt.

Jeg håper jeg aldri hører følgende ord fra Odas munn: «Jeg hater bygdegutter.»